Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anickadomnik píše:
@dendule4 no vidíš, a když jsi tak uvědomělá a víš že kdyby se s tvý mužem něco stalo tak nemáš kam jít, tak na to máš určitě vytvořenou nějakou finanční rezervu, tvůj muž životní pojistku ne?
no tak samozřejmě a na ní ušetřený aspon milion, abych s tím do konce rodičáku vyžila
víš co měj se
@dendule4 píše:
no tak aby Ti to nebylo líto, jsi na tom stejně…spokojená???…přečtěte si laskavě úvodní příspěvek a diskutuje na dané téma, pokud se chcete opírat do samoživitelek a sociálně slabých, založte si vlastní diskusi
si admin, ze porucas? a uvedomujes si, ze meles z cesty tiez? ![]()
@dendule4 píše:
no tak samozřejmě a na ní ušetřený aspon milion, abych s tím do konce rodičáku vyžilavíš co měj se
směj se ono tě to jednou přejde
ráda bych byla u toho
@Burj Chalifa píše:
Vidím, vidím…
si klidně odejdeš a schytám to já
![]()
@anickadomnik píše:
si klidně odejdeš a schytám to já![]()
![]()
Nas nedogoňat… ![]()
@bardav
Tak konecne niekto napisal tak jak to je..si zlata, ze to verejne priznas a nepridas sa k poplacavaniu a povzbudzovaniu.. ![]()
@miisenka Tak taky jsem tady založila diskuzi o tom zda mam narok na nějake přispevky atd a byla jsem dalo by se říct těžke odfakovaná že je jiným maminam zhe mne zle že jsme nepracovala udělala jsem si ditě a po někom něco chci ale tak v dnešní době je to kruté
Každopadně holčině která založila tuto diskuzi přeji aby ji vše dopadlo dobře aby měla zdravé miminko atd ale postarat se takdle v mladí o male miminko asi neni zrovna jednoduche
Ahoj, nedalo mi to a musela jsem se vložit do diskuze.. Co je tohle všechno za přežitky? Musím se smát a zároveň je mi líto slečny, která diskuzi založila, čekala pár rad a místo toho jen samá kritika? Kde to žijeme, aby žena byla odsouzena za to, že se rozhodla vychovat své dítě a ne jít na potrat, jak tomu bohužel bývá dost často v těchto případech?.. Chci se za Tebe zakladatelko postavit, nebudeš to mít lehké, což vidíš už jen s této diskuze, ale záleží jen na Tobě a Tvém příteli, zda mimčo zvládnete, či nikoli. Abych ti dodala odvahu, je mi 19let, já i manžel jsme pracující lidé, nikdy nevedení na ÚP a nepobíráme žádné dávky. Za nedlouho se stěhujeme do vlastního bytu(nikoli na hypotéku) a momentálně jsem v 8.tt a čekám chtěné dítě. Neboj, všechno zvládneš, nezáleží na věku, matka může selhat at jí je 16, 26,36 apod.. záleží na tom, jak se k tomu postavíš TY! Držím palce! ![]()
@boball píše:
Doktor snad něco vymyslí. Já vím, že ty prášky není žádná skvělá věc, nicméně porod, nebo potrat v patnácti, šestnácti taky ne. Dcera mívala jeden čas náplast, ale pořád se jí to odlepovalo, injekce je stejné svinstvo.Snad se bude časem ta antikoncepce vyvíjet k lepšímu.
Bohužel po mě zdědila krevní mutace, takže žádný hormony nemůže - jedině doufat, že bude mít stálýho partnera a budou používat kondom ![]()
A nebo hodně doufat, že vymyslí něco bez hormonů.
@Sindy17 Ahojky,zakladatelka čekala pár rad ja napsala narovinu co a jak.. Nebudu přeci zakladatelce psat že to vše vpohodě zvladne a že vše bude ok když vím jaka je situace napřiklad u mne…Je to super že se rozhodla pro vychovu ditěte a že nešla na potrat to chavlim ale prece jen jsme si řikala že v dnešní době jsou holčiny chytřejší a nedělaji si dítě v 16 letech.Jak jsem psala ja sama si udělala ditě v 18 a mohu říct že je to dost brzo… Ale mam školu dodělanou zatím co zakladatelka je zdejmě tedka na strední a pochybuji že pak si školu doděla… Moc odvahy jsi ji nedodala protože ty jsi pracujicí a je ti více jak 18 let.. slečna nemá odpracovano tudiž nedostane před porodem ani korunu a automaticky se di dá mateřská na 4 roky!! Bez peněz je to hooodně na prd.. Ty máš sve základy sve peníze ale já ani zakladatelka nemáme svou ani korunu a jsme na krku přiteli.. Pokud je dělník ve fabrice bude vydělavat takových davam max 18 tisic kde je nájem? jidlo? Vybavička pro miminko?.. Nnei to jen par korun ale vše je drahe a jen skoro 700 jsme dnes utratila za šampony a hygienu pro male.. To že bydlí u přítele neznamená že si muže udělat miminko a vše bude ok.. Samozdrejmě zakladatelce přeji aby vše zvládla aby měla krásnej život a zdrave miminko ale prostě je to těžké tak at hnedka ví co a jak ne?
@bardav píše:
@miisenka Tak taky jsem tady založila diskuzi o tom zda mam narok na nějake přispevky atd a byla jsem dalo by se říct těžke odfakovaná že je jiným maminam zhe mne zle že jsme nepracovala udělala jsem si ditě a po někom něco chci ale tak v dnešní době je to krutéKaždopadně holčině která založila tuto diskuzi přeji aby ji vše dopadlo dobře aby měla zdravé miminko atd ale postarat se takdle v mladí o male miminko asi neni zrovna jednoduche
si vyzrela osobnost, pises to krasne..ja zakladatelke tiez prajem zdrave mimco, nech to zvladne tak ako Ty.. ![]()
@bardav A ona se tě na to ptala?
Nebo obecně, byl toto její dotaz??? Věřím, že tohle co si tu vyjmenovala ona ví, nebo zatím spíš tuší a až se malé narodí, tak to sama pozná jak to je těžké, že to není žádný med. A to, že ty to evidentně špatně snášíš, neznamená, že to bude špatně snášet i ona, každý jsme jiný na zvládání stresových situací a jiný na příjmání těchto situací, ale hlavně, že si jí to osvětlila ![]()
@bardav píše:
Ahojky,zakladatelka čekala pár rad ja napsala narovinu co a jak.. Nebudu přeci zakladatelce psat že to vše vpohodě zvladne a že vše bude ok když vím jaka je situace napřiklad u mne…
Ne, ona nečekala „pár rad“ (!)
Položila jasný a konkrétní dotaz, na který chtěla odpověď.
Místo toho jí několik zdejších slepic vysvětlilo (v rámci "vyšší informační hodnoty
), jak je nezodpovědná, skončí na pracáku, zničila si život, chlap jí uteče a jak být ONY její mámou, nikdy by se jí to nestalo, protože by jí nafackovaly…
![]()
Snaha o předání vlastních zkušeností je sice krásná, ale dá se to udělat i jinou formou, třeba SZ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat