Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nejhodnější tak to asi né, ale nevím jaké máte fabriky v okolí, ale tady teda rozhodně ve fabrice bere i ženská víc jak 15 000 hrubýho.
@Lolllo píše:
Je Ti 16, finančně seš na tom dobře a bydlíš s chlapem jo?A ještě tu o Karkulce prosím.
zni to sice pohádkově (haha), ale kulantně slečna napsala, že přítel je plnoletý..plnoletý je ovšem i chlap ve 30ti a výš ![]()
@Šalvějka píše:
@Janiiska to že jí je 16 z ní dělá nemotornou tupou osobu? to snad zvládne každá máma od dítěte, pokud to bude chtít zvládnout.
nedělá, to ano zvládne, to umí každá i v 10ti letech přebalit, nakrmit, okoupat, apod. s tím pomáhala švagrové i neteř, její dcera ve 14ti.ale já myslím finančně.
@catherine100 pokud bude holka co k čemu, tak se se základkou nespokojí a maturu si udělá dálkově, je přece tolik možností, proč hned vidět jen ty negativní?
@Šalvějka Zvládnout to bude muset, když už si tu roli tak brzo určila zahrát, nicméně v šestnácti letech jsou děvčata ještě poměrně velká jelita v devadesáti procentech, co si budeme nalhávat. ![]()
@Šalvějka píše:
@Nejhodnější tak to asi né, ale nevím jaké máte fabriky v okolí, ale tady teda rozhodně ve fabrice bere i ženská víc jak 15 000 hrubýho.
a to je jako hodně? třeb 17 hrubého?
@Janiiska tak pokud nekecá a přítel domů dotáhne slušnej plat, tak by mít problém neměli, teda dle mého, vycházím z toho kolik peněz stačí nám. a taky o to zda platěj nájem, nebo má třeba přítel vlastní byt…mnoho faktorů.
@catherine100 píše:
To je přeně ono, mít v 16ti krásné růžové miminko a pak v 19ti fňukat na pracáku, že ji chudinku nikdo se ZŠ nezaměstná, přítelův plat nestačí, tak ať pomůže stát ne![]()
![]()
svět se v… obrací
Ani korunu jim bych nedala! Nechala bych je v těch sra… Souložit umíš, tak si poraď..
![]()
@Nejhodnější Jedna sedí od rána do večera u facebooku, o dítě se jí stará matka. Bydlí čtyři v 1+1, nikdo z nich nemaká a dítě vezme na procházku občas babička, protože jinak je zavřený doma. Ta druhá bydlí s malou u babičky, protože rodiče ji vyhodili těhotnou z baráku. Ta to zvládá podle mě dobře nebo to tak aspoň vypadá a malé se dost věnuje. Už má tři roky. Takže těžký někoho v tom věku soudit, no.. jestli se dokáže postarat nebo ne ![]()
Chudák holka se tady zeptá jestli je možné, aby dítě dostal do péče její partner když ona sama není plnoletá a hned se seběhne banda vševědoucích a rýpou jak je hrozné mít v 16 dítě, aniž by odpověděly na to, na co se vůbec ptala
. Neříkám, že je to nějaká výhra být jako nezletilá těhotná a i já jsem pro dodělat nejdřív školu, ale když se chtějí starat tak ať se starají, je to jejích věc. A o hlídání pravidelného užívání antikoncepce matkou - copak vy víte jaký má s matkou vztah?? Třeba je jí u přítele líp, třeba neměla s matkou dobré vztahy, proto se odstěhovala k příteli… nic o ní nevíte a hned jste chytré ![]()
@boball to jo no
ale v okolí jsme pár takhle mladejch holek měli, zvládly to celkem dobře, tak nějak je mimino donutilo dospět, ale to už je taky o povaze.
@G12 píše:
a to je jako hodně? třeb 17 hrubého?
Teď jsem se chtěla zeptat… Mám kamaráda co dělá ve fabrice vedoucího jednoho úseku, je v práci i v soboty dopoledne a bere okolo 12ti čistýho… Fakt vejvar
Za tu dřinu, spoustu času…
A o co vám jde?? Slepičinec hadr
Vy jim budete to dítě živit nebo co, že kolem sebe tak kopete??
Je to jejich volba, jejich zodpovědnost
A hrozně mě baví ty kecy o tom jak budete hlídat své nezletilé dcery aby do sebe cpaly HA
![]()
@G12 tady na malým městě na ženskou? já myslím že je to fajn, dá se tady v okolí ve větších městech makat i za mnohem míň a mnohem horší práce.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat