Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
11.2.26 21:59
@Proto02 píše: Více

Vy fanatičtí pejskaři a kočkaři umíte výborně jednu věc, házet vinu za vaši bezohlednost na lidi, na které ta bezohlednost dopadá, ať už v podobě smradu, chlupů, špíny, moči, výkalů nebo pokousání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.2.26 22:14

@PavelChytry čím přesně vás ohrožuje kočka která bydlí u sousedky v bytě a nepřijdete s ní vůbec do styku? To vás škrábe pres zeď ta zlá kočka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.2.26 01:58
@Teriruru píše: Více

Nepekne se na něj diva přes okno, když jde Pavlík ráno do práce a on z toho má chudák trauma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
34393
12.2.26 06:08
@PavelChytry píše: Více

V tomhle duchu vychováváš své děti? Já doufám že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
12.2.26 06:33
@arinecka píše: Více

Víte, že je to troll, že jo?:D

Kámoš si z vás tady dělá srandu a vy mu to v 90% věříte a krmíte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
12.2.26 06:40
@Justin Case píše: Více

Ne, nemyslím si že je to troll. Ty si tomyslíš o každém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
12.2.26 06:45

Tak vám píšu, je to troll ;)

Nickelodeon byl taky troll;)

Dokonce mi psal jak se tím baví a jaké jste ovce. Tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.2.26 07:53

Způsobů, jakým obtěžují majitelé zvířat, je nekonečně hodně, a patří tam i sousedova kočka. Jednou se jim nevrátila večer domů, v 11 už jsem skoro usínal a najednou ji začali hledat, pak volat, pak si celá rodina pustila venku na mobilech mňoukání, aby jejich kočka přišla a bylo jim úplně jedno, že celý blok nemůže spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.2.26 07:56

Samozřejmě, nemám nic proti zvířatům ale jsem proti pořizování zvířat tak, aby si majitel kompenzoval své trauma a trpěla tím jak zvířata, tak lidi v jejich okolí. Tam patří všechno skákání psů na děti, močení na vchodové dveře, psí výkaly ve městech a bohužel i pokousání se smrtelnými následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
12.2.26 08:03
@PavelChytry píše: Více

Spíš dcera. A asi víš, jak dcera dokáže mút tatínka omotaného kolem prstu. Holt nedokázal vzdorovat a podlehl ve slabé chvilce. A králík ho svou bezprostředností taky odzbrojil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.26 08:52

@PavelChytry ja ale mluvila o bytové kočce, kterou asi těžko budou o půlnoci hledat venku a vy ji můžete vidět max tak za oknem. Ale chápu vás asi obtěžuje už jen to vedomi že tu kočku mají protože jste ji v tom okne viděl.
Ja třeba mam kočku doma ven nechodí, tudíž nemuze nikoho venku obtěžovat. Kdokoli prijde na návštěvu i kdyz doma zvířata nemá u nás nic necítí, tudíž neobtezuji sousedy ani smradem který by byl cítit na chodbě. Kdo nemá rád zvířata nejde k nam a prostě se sejdeme jinde.
Mám i psa který i kdyz zvoni zvonek, prijde nekdo cizi nebo je doma sám nesteka, nesteka ani venku na psy nebo lidi, ( za celých 5 let jsem ho štěkat neslyšela člověk pochybuje ze to vůbec umi), chodí na vodítku, a dokonce po něm sbírám bobky protože odsuzují ty co to nedělají. Čím vás venku může takový to pes obtěžovat? Max tím že kolem vás projde i kdyz si vás ani pes ani páníček nevšímá.
A kupodivu ani pes ani kočka synovi neublížuji a syn je má rád

Ja třeba chápu že nekdo rád zvířata tudíž si je neporidi ale aby ho každé zvíře obtěžovalo už z principu jen proto že žije a je to zvíře, tak to vypovídá prostě o tom člověku a ne o tom zvířeti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
12.2.26 09:24

@Justin Case Jasný že je to troll. Tak „blbý“ nikdy být nemůže :-)
Já se jim bavím už měsíce.

Příspěvek upraven 12.02.26 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5027
12.2.26 09:24

Tak teď jste nakrmila troll jak nikdo.

Já už se fakt nedivím, že lidé věří všemu na novinkách. Říkali to tam tak je to pravda

Boha jeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.2.26 09:36

@Justin Case ja se bavím :D ;) :D :D ať je to trol nebo ne. Bavím se náramně a co jako. :) navíc to říkám všeobecně. Protože i kdyz tady bude trol těch lidí komu vadí zvířata /děti atd je stejně dost takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
12.2.26 10:25
@Janhanzelka29 píše: Více

Jestli tu holku máte alespoň trochu rád, pak ji opusťte. V lepším případě s udáním důvodu, v tom horším bez udání důvodu. Váš vztah by nevedl ke spokojenému soužití.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky