Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
9.2.26 17:11
@Fazulina píše: Více

Přesně tak. On se takhle bojí i dětí, dítě nemá co dělat doma s mámou, musí se strčit do jeslí. Co kdyby náhodou matku nebo otce napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Icc
92
9.2.26 17:24

Možnosti

Slušný člověk má jen dvě možnosti
1. smířit se se situací a snažit se nalézt v novém členovi domácnosti zalíbení - hrozí, že se nesmíříš, ale budeš se jen přemáhat, a nakonec to v nejnevhodnější chvíli vybublá
nebo
2. nalít čistého vína a přítelkyni sdělit, že jsi trouba, co si to pořádně nerozmyslel a pokorně se zeptat, jestli by nebyla ochotna to nějak řešit.
V druhém případě hrozí, že udělá sama závěr, že člověk, který nesnese kočku aniž by byl alergik, asi není ten, s kým by chtěla jednou vychovávat dítě. Což je otázka, na kterou bys měl být připraven.
O třetí slušné možnosti nevím. Třeba to klapne. Určitě ses o sobě aspoň něco dozvěděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
9.2.26 17:36
@jege píše: Více

Mne otravujou dvě..z toho jedna mi leze po hlavě ve dne a druhá v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2384
9.2.26 17:44
@nevim_co_s tim píše: Více

Jasně. Když se ho zeptala a on řekl v pohodě, mělo ji bejt jasný, že kecá. Až bude někdy mluvit pravdu, musí poznat, že tentokrát nekecá. Hele a to se někde vyučuje, tohle věštění z křišťálové koule? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
9.2.26 17:45
@Fazulina píše: Více

Ano, ano, nebezpečí je velké a není čas, ztrácet čas! Včera již bylo pozdě! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.2.26 17:49

:) tak vetsina chovatelu mj.razi ze 1 kocka je smutna kocka…to chce casem druhou a jak si spolu vyhraji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 18:08

Tak před přítelkyni jsem přiznal barvu a řekla, že kotě pryč určitě nedá, ani kdybych ji vyplatil, ať se prý zařídím. Takže je to tak, jak jste říkali. No jsem zklamaný, část mě věřila, že se nějak domluvíme. Tak to zkusím ještě přehodnotit, protože přítelkyni mám rád. A kdyžtak se odstěhuji, kdyby náhodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.2.26 18:17
@Janhanzelka29 píše: Více

Aneb nechce se mi pryč ani tak, protože přítelkyně se o mě jinak hezky stará :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
9.2.26 18:30
@Justin Case píše: Více

Samozřejmě, že je to troll, všech trollů náčelník, ale chtěj to krmit, tak to krměj. Ono se to umlátí samo. Už to má vasektomii, přibydou třeba dvě hlavy, pak to konečně bude už všem jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
9.2.26 19:00

Jezis, odstehuj se a je klid. Co si jako myslis? Zklamanej muzes byt i na ubytovne. Ulevi se vsem. To je drama boze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
9.2.26 19:03
@Icc píše: Více

Ani jeden nechce dítě. Ona kvůli svým genům, které nechce šířit kvůli nějakému postižení, on má vasektomii a prostě nechce. Takže zrovna tohle ho mrzet nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
9.2.26 19:04

Zkus ten odpuzovač na kočky. Třeba když tě bude ignorovat, zvládneš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.26 19:27
@syslomil píše: Více

Zkusím určitě. Díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
9.2.26 20:22

Ty jsi neskutečné ho.va.do.
Prý „doufám, že se nějak domluvíme“. Hov. no. Doufáš leda tak v to, že jí dokážeš nějak zmanipulovat, aby kotě odstranila, protože Ti vyhovuje laciné bydlení v jejím bytě a full servis :poblion:
Doufám, že Tě holka co nejdříve prokoukne a poletíš vysokým obloukem hajz. líku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
9.2.26 20:24

A šum podělit se na epipi … Dospělý chlap … No jasně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí