Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Věřím, že nám to v lednu všem musí vyjít, Vám ivf,mně konzultace a beru to také tak, že se bbude bojovat, dokud není 0.
Dajole píše:
Věřím, že nám to v lednu všem musí vyjít, Vám ivf,mně konzultace a beru to také tak, že se bbude bojovat, dokud není 0.
Dajole píše:Blanka S píše:Ahoj Blanko, nejdříve jsem měla 6 dnů375 jednotek a potom 5 dnů 487,5 jednotek.
Ahoj Dajole a jak vysoké dávka ti dávali? Jám mám AHM 0,16 a 250j nestačilo ani na jedno vajíčko
Jak jsem psala měla jsem 3 folikuly, ale nebylo tam žádné vajíčko.
Tak to jsou koňské dávky
. Já byla včera v CAR a dohodla jsem se s DR,že v lednu mi udělá znova hormovální profil a pokud bude alespoň trochu příznivý tak půjdu do 5IVF. Rovnou mi řekl, že budu mít vysoké dávky. Doufám,že to klapne ![]()
Blanka S píše:Dajole píše:Tak to jsou koňské dávkyBlanka S píše:Ahoj Blanko, nejdříve jsem měla 6 dnů375 jednotek a potom 5 dnů 487,5 jednotek.
Ahoj Dajole a jak vysoké dávka ti dávali? Jám mám AHM 0,16 a 250j nestačilo ani na jedno vajíčko
Jak jsem psala měla jsem 3 folikuly, ale nebylo tam žádné vajíčko.. Já byla včera v CAR a dohodla jsem se s DR,že v lednu mi udělá znova hormovální profil a pokud bude alespoň trochu příznivý tak půjdu do 5IVF. Rovnou mi řekl, že budu mít vysoké dávky. Doufám,že to klapne
budu na Vás všechny myslet a držet palce. Blanko, napiš kolik jednotek a jaký protokol budeš mít. Budeš v kterém centru? Jak jsem domluvená na konzultaci v Reprofitu 10 ledna, a četlajsem, že se Reprofit začíná doporučovat lék Dhea, který jsem objevila v jiné diskuzi a chci se na něj zeptat.
Vrátila jsem se do Pronatalu. Mám od nich už malou a ty nešťastné potraty. V Gennetu to nevyšlo. Takže jsem si vyžádala DR co mně stimuloval s dcerou. Určitě budu mít dle DR pokud dopadnou vyšetření krátký protokol s vysokýma dávkama to mi řekl včera. Na ten lék se zeptám taky
prosím zeptej se na lék a na ostatní doplňky:
DHEA - 50 mg rano, 25 mg po obede
Propolis - 1×denne
Vcely pel a matersku kasicku - 3×denne
Kyselinu listovu - 1×denne
Koenzym Q10 - kupila som vyssiu davku a brala som 1× obden
Melatonin - 1×vecer
To psala v diskuzi, jak jsem dávala odkaz - holčina c 0,32 AMH, která po braní 2 měsíce otěhotněla přirozeně.
Nakonec docela pozitivní stránka:
http://humrep.oxfordjournals.org/…134.abstract
Výzkum Rakouské kliniky, kde píšou, že i s velmi nízkou AMH se dá řízeně otěhotnět, tak bezva.
Také mě, jak víte, trápí nízká AMH. Často slyším od lékařů, že je to ukazatel dosud pořádně neprověřený, proto jej většina z nich bere pouze jako referenční.
Capelucita píše:
Také mě, jak víte, trápí nízká AMH. Často slyším od lékařů, že je to ukazatel dosud pořádně neprověřený, proto jej většina z nich bere pouze jako referenční.
Ahoj mněla jsem MS dostat 31.12. přišla dnes v Pronatalu nikdo není a tak na hormonální profil musím čekat další měsíc. Jsem hrozně naštvaná,že přišla dřív. Už jsem z toho věčného čekání na něco unavená. ![]()
Blani, HP by ti snad mohl udělat i tvůj praktický gyndař. Zkus se s ním domluvit než hodíš flintu do žita.
Tak mám smůlu:
Ve dnech 27. 12. 2011 - 30. 12. 2011 je ordinace z důvodu dovolených uzavřena. Také dne 23. 12. 2012 jsou ordinační hodiny zkráceny pouze do 14:00 hod.
Omlouváme se za komplikace a přejeme krásné prožití vánočních svátků a vše nejlepší v nastávajícím novém roce 2012.