Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4147
8.5.18 08:51

@Dalva brala jsem Inofolic, ale nejak jsem to flakala :oops:
JInak jsem dle rozpisu brala Femaru a k tomu pak Fostimon, Eigenorm a Orgalutran. Bylo však videt uz po te Femare, ze tam toho roste vic nez jindy, jen jsem teda netusila, ze to teda vsecko doroste az do te velikosti, že to bude mozne odsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 11:40

Holky, zazrak, mame 5 peknych embryi :potlesk: :palec: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
8.5.18 11:47

@Anonym82 tak to gratuluji, to je krasny vysledek. Drzim pesti at je vsechno jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.18 11:55

@Anonym82 gratulace,to je uzasne! A predtim jsi mela jake vysledky? Ja na gonal vubec nereagovala, tak nevim jestli ma vubec smysl uvazovat o jinych lecich, nebo to nechat na minimalkach a nativech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 12:55

@Cookie22 mam doma dvouletou dceru z minimalky. Nez se nam podařila, tak to trvalo 4roky. Za tu dobu jsem zkusila různé léky, 6iui stimulovanou i bez, 2× krátký protokol s vysokými dávkami hormonu, pak přestup na unicu v brne a tam se podařila 2. Minimálka. Pri obou minimalkach jsem měla clostik a k tomu pak injekce zbytku léku co mi zbylo doma. Vzdy zisk 2-3 vajicek. Pri těch klasických IVF jsme vzdy vkládali 1 pětidenní embryo. Pri minimálka vzdy vloženy 2 dvoudenní embrya. Ted pri pokusu o sourozence se mi vzbudil druhy vajecnik i po clostiku, ale byly spatne načasované léky a popraskaly to den pred OPU., to bylo v únoru. Ted jsem se objednala k MUDr. Frgalovi, který nas pred roky přijímal a navrhl femaru a podařilo se mu léky výborně nacasovat tak, ze dorostového i ty menší folikuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.18 13:11

@Anonym82 to je krasne. Ja jsem mela vysoke davky, jeden dlouhy, jeden kratky protokol, ale vubec nic. U jedne minimalky se jedno vajicko odebralo, ale embryjko neprezilo do druheho dne. Ted u druhe minimalky to bylo vsechno uzasne, jedno vajicko, vkladali petidenni hatchujici blastocystu, ale myslim ze z toho nic nebude, uz si nedelam nadeje.
Obdivuju vas vsechny, ktere mate za sebou tolik pokusu. Ja si tim prochazim ted dva roky, celkove vcetne minimalek ctyri pokusy a psychicky to moc nedavam, predstava ze jsem zase na zacatku, zase sledovat cyklus, planovat navstevy na klinice, dalsi kontroly, vsechno to cekani, doufani, zklamani, slzy, je to naprosto sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 13:55

@Cookie22 kolikanásobně den jsi po ET?
No ja jsem byla v pátek taky zas po dlouhé době na tom dost spatne psychicky. V únoru to popraskaly pred OPU, ted v pátek mi pro změnu MUDr řekl, ze se mu nelíbí sliznice a v tu chvíli mi taky bylo do breku a měla jsem toho dost. My ale naštěstí uz jedno stesti máme, takže druhatko bych brala jako bonus k te naši malé certici. Chce si to dat vzdy aspoň na chvilku oddychnout, aby to fakt člověka nesemlelo. Vim, jak jsem chtěla pokusy stíhat vzdy jeden za druhým, ale z těch neúspěchu jsem pak byla úplně v háji a nebavil me život, nebavilo me nic. Vlastne dcera se podařila po 14 dovolené v Chorvatsku, kdy jsme měli pokus fakt po delší době.
Mam kamarádku, ti mají chlapečka z 8. Transferu. Jako to uz je velkém mazec, byla na tom taky uz hodne psychicky spatne a taky se jim podařilo po delší pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.5.18 13:59

@Anonym82 ja si chci ted taky dat pres leto pauzu a neresit to. Prece jen kdyz se do toho clovek pusti, uz musi planovat, je omezeny kdy kam muze jet, co muze delat a hlavne na to porad mysli. Takze si dam ted pauzu a od podzimu zkusim nativy. Jsem dneska 10.den po ET, ale 7. a 8. jsem na testu mela ducha, citila jsem, ze se neco deje, od vcerejska jsou vsechny pocity pryc, citim se naprosto normalne a test je bily. Je to pro me poprve, kdy jsme se po vsech tech stimulacich a ctyrech odberech vubec dostali k transferu, takze takove to prvotni nadseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.5.18 17:26

@Anonym82 ahoj, můžu se zeptat jaké máš AMH, že tak krásně reaguješ? Já mám 1 a na podzim jsem po klostiku měla 2 dominantní folikuly, na každém vaječníku 1. Jsem teď po nevydařeném nativu a po x iui a chystám se v červnu znovu s clostikem. Jaké léky jsi ke clostiku dobírala?
Mě se teď po nativu udělaly jen tak 3 folikuly, tak uvidíme zda z toho něco bude.
@Cookie22 já jsem měla stejné pocity jako ty. Testovala jsem, duch sílil a já se tak bála aby nezeslábl, že jsem z toho nespala 3 noci skoro vůbec a pak přišly křeče. Ale být tebou tak nehážu flintu do žita. Ten duch mohl být přece ještě z Ovitrele/Pregnylu. Vždyť do 14 dne je ještě daleko. Já jdu v červnu na minimalku a to jsem se zařekla, že už netestuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 20:42

@Cookie22 no to je ten největší minus, jak je clvek furt omezeny kontrolama v caru, furt něco plánuješ a stvalo me i ze jsem vždy chvili sportovala, pak jsem zas nemohla a furt dokola. co se tyce ducha, neporadim. ja mela vždy testy snehobile a s dcerou jsem mela uz 10 den slabou carku, ale tezko rict, jestli to nebylo zesilene pregnylem, pichala jsem ho nejaky den po transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 20:49

@Ellenii tak pekne jsem zareagovala poprvé, jakoby se po porodu najednou probudil i levy vajecnik, jinak vždy reakce jen na tom pravem a max mi byly odsate 3 vajíčka, z toho vždy 2 zrale. AMH mam v podpisu napsane, zmerene uz nekdy před 6 lety 0,86. Ted kombinace Femara s Fostimonem s Eigenrmem a Orgalutranem. dcera je z Clostiku s Fostimonem a Menopurem a Orgalutranem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
8.5.18 22:21

@Anonym82 No tak to je úplně úžasný!! :dance: Co je ten Eigenorm prosímtě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
8.5.18 22:34

@Dalva dekuju :mavam:
Přiznám se, ze to ted hledám na netu, vubec jsem se nezajimala co zo je, měla jsem to z caru zadarmo, tak jsem ani neměla v ruce přívalové leták
 https://pribalovy-letak.info/eigenorm-75-iu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
9.5.18 14:37

@Anonym82 ahoj, moc gratuluju k takove super nadilce! :potlesk: ja zacinam brat femaru zitra, kez bych taky takhle pekne reagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
9.5.18 14:41

@Cookie22 Ahoj, držím palce, ať se druhá čárka ještě objeví!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí