Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
29.3.24 19:07

Pouziva se letrozol nebo nizke davky hormonu v injekcich, nebo oboji dohromady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.3.24 08:27
@Anonymní píše: Více

Ano, mela jsem cysty po clostibegytu i tamoxifemu. Mala jsem minimalku u Apo s dipherline a k tomu 75 IU Menopur (pergoveris vyjimecne ja) oboji od 2 DC. Vajicek asi pulka, co po intenzivni stimulce (a nebyt cysty z minuleho cyklu, mozna by bylo i vic zralych), ale opakovani nebylo treba, dite se z toho povedlo.
Velikost DF 22 mm (cekame na vetsi), ICSI, vizualizace deliciho vretenka. Mrazeni kuli cyste, KET o den driv-pomalejsi blastocysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.3.24 09:16
@Petra Star píše: Více

Díky za zkušenost. Apolinář tedy za tebe ok? Já mám aktualne zkoušet kratky protokol v Heliosu - od 1DC Diphereline a od 2 DC Pergoveris. Jenže premyslim, zda pro mě není spis vhodnější nějaká minimalka (mám bobky z toho náporu hormonů). AMH velká bída 0,3 a nic moc spermio (špatná morfologie). Koukala jsem na PFC v Praze, kde se mi to zdá sympatické. Jinak zkoušeli jsme 2× nativ v Iscare (vždy bylo vajíčko, ale poprvé se embryo rozpadlo druhý den a podruhé se vajo ani neoplodnilo - z čehož mi vychází to, ze kvalita vajíček bude asi dost mizerná). Jinak je mi 35. Do čeho bys šla spis ty? Minimalka nebo Helios jejich protokol? S AMH 0,3 budu totiž rada za 2-3 vajca, čehož podle mě dosáhnu i minimalkou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.3.24 10:18

@Zuzka907 Tak z Iscaru som už počula veľa žien že tam majú problém s kvalitou vajíčok. Ja z Heliosu odchádzam a 12.4 ideme na pohovor do Claya tak som zvedava. Ak nás nepresvedčia tak idem do Španielska. Mám pocit že všade robia to iste dokola. Clayo má napríklad 2 cykli za cenu troch. V Španielsku ak sa nepodarí tak vrátia aj peniaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
30.3.24 12:37

@Petra Star Velikost DF pocitas odkdy? Mi prijde, ze mi rikaji, ze mam pichat ovitrelle moc brzy.. vicemene pri DF 18mm… mam ovitrelle pichat vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.3.24 12:46
@Wuhu85 píše: Více

Ano, četla jsem o tvém nezdaru v Heliosu, ale mas ještě jedno embryo, které je na genetice, jestli se nepletu? A o DV zatím neremyslite? Snad dotaz nevadí… :kytka:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.3.24 14:05

@Zuzka907 áno mám jedno embryjko ešte ale neviem či je v poriadku zatiaľ. Vzhľadom k veku chceme ale viac embryii tak to vidím na viac cyklov. DV odmietame obaja a zatiaľ ani nevidím dôvod. Skôr som prekvapená ako rýchlo kliniky odporúčajú túto možnost aj keď to nie je potrebné. Píšem si práve s jednou pani ktorú Iscare poslal do DV ako beznádejný prípad a v Dubaji ma 6 geneticky vhodných embryii. V Prahe nemala nič. Ale tam to je o úplne inom prístupe. Ju čistili od ťažkých kovov, dostával rôzne poradenstvo v stravovaní. Robili jej aj špeciálnu metódu kde obetovali časť vajíčok a tým posilnili tie ktoré ostali. Práve ta Clayo robí túto metódu. Takže si myslím, že fakt veľmi záleží na ktorej klinike je človek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.3.24 19:31

@Sim7 ja myslim, pichat ovitrelle pri DF 22 mm ( jednou jsem mela dokonce 24, ale to uz byl vyssi progesteron, spustila se ovu sama, takze automaticky mrazili). Z toho byl syn v Cube. Pak se tam odesel muj doktor, ovitrelle pri 18mm a jen 2 zrala vajicka ze 4 foliku. Pak jeste hlavni doktorka a zas jen 19mm a zase malo. Kdyz jsem pak prechazela jinam, dali mi hodne podrobny vypis a tam jsem nasla ty rozdily v DF. U Apo pak uz cekali na 22mm, slo to dohodnou (v nativu s jednim vajickem se to delat nemusi, staci 16- 17mm).
PFC jsem byla na konzultaci a nenabidli moc dobry protokol. Navic zenskym s nizkym amh davaji hodne vysoke davky, co vim z jedne diskuze. A za me byly bezkonkurencne nejdrazsi.
Ten v Heliosu je dobry, klidne ho zkus. Na nativy a minimalky bych sla do levnejsich, treba k Apo, kvuli cene. Jinak se mi taky docela libi Clayo.
Jako vsude hodne zalezi, co bude za doktora. Za me u Apo byl dobry Cabela (ale jim se meni, casto si tam delaji atestace a jdou dal) ikdyz napoprve jsem ho nenavidela :D. Pak mi naopak velmi naslouchal a respektoval moje samostudium.
Ale oni vsude v principu jedou podle pravidel, co maji od senioru. I v drahych centrech maji nezkusene mladase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.3.24 19:33

@Sim7 Ale ne kazdemu to do 22 mm vydrzi, chce to v den pichnuti ovitrelle merit progesteron. Nad 1ng/ml uz znaci zacinajici ovulaci. Pak neni vhodne delat ET. A hrozi, ze nejaky folik praskne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
30.3.24 19:38

@Zuzka907 ja odpovedele i tobe, ale zapomnela citovat. Jinak tvuj helios je identicky s mou minimalkou. Jen s nizsi davkou 75 IU. To je co u Apo akceptujou jako max davku na minimalku (ja malinko svindlovala a pripichla, rozpocitala jsem cele pero na odhadovany pocet dni, vychazelo to asi na 90 IU). Takze pokud ti zbydou odnekud leky, muzes lehce prilepsit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.3.24 19:51

@Petra Star Áno jasne, ale ja si už nechcem nechať testovať na sebe ich protokoly. Mne sa zdá ako keby to cele IVF v CR niekto založil pár doktorov a ide sa roky podľa nich. Nemám pocit že sa zaoberajú inováciami alebo alternatívnou liečbou. Starsie ženy s nízkou rezervou potrebujú úplne iný prístup. Vyhlásenia kvalita vajíčok sa nedá ovplyvniť je blbosť na n tú a uz sa vie že to tak celkom nie je. A keď nevedia čo ďalej tak no darované vajíčka. Ako čo si to vôbec dovoľujú. Ja som asi fakt naštvaná 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
30.3.24 19:53

Ahojky všem, čtu Vás, ale máte to štěstí, že oba chcete pomoc z center, to partner nechce, tak je to jen na mě, se něčím ládovat a ještě doufat, chtěla sem se optat, jaké máte zkušenosti s přípravkama na zlepšení ovulace, mám pocit, že jí skoro nemám, určitě méně než třeba před pěti lety, nyní beru od ledna Euthyrox zjistili mi sníženou funkci šž, v květnu jdu na kontrolu, je něco dobrého, vím, že na každou působí něco jiného, na ovulaci? Brala sem čistý inositol, Fertipronu nebo Femibion. děkuju Lucka a všem přeji mnoho úspěchů
Doktor v Gennetu mi nabízel, jet do Anglie, že tam můžu podstoupit darování vajíček bez partnera, no ale tolik peněz, abych je mohla dát a partner se to nedověděl nemám a jen tak odletět do Anglie také nemohu, takže je to na mě
Máme dvě děti, měla sem tři zt, několik biochemek, mám nepravidelnou ms, nyní jak beru ten Euthyrox se mi zkrátil cyklus 38,32,22 to byl teda extremně krátký dřív sem měla i 78,109…zdá se, že asi léky snad upravují cyklus. brala sem tři měs Gynex, ale nic se nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.3.24 20:01

@lucypaja To by ma teda nasralo ale ma na to právo. Aký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20503
30.3.24 20:14

@Wuhu85-právo ano,ale kdyby on dítě chtěl a já ne, řešil by to,, jako nechráníme se, takže pokud těhu vyjde ok, ale cíleně se snažit nechce, děti máme tak nebude někam chodit, to už říkal po prvním, že buď to vyjde nebo ne, problém je nízké amh 0,02,věk ale znám případy, kdy otěhotněly i s menším amh věkem nižším, ale kolem 40,jako vím, sem asi divná, ale jak sem měla ty zt, tak mi tady ještě někdo chybí, je to risk, ale reálně znám holčiny, i starší co otěhotněly a vše ok, každá sme jiná. Jen bych ráda podpořila ovulaci moje gyndařka říkala, že si mám koupit doplňky stravy, ale nechápu, proč mi prostě nenapíše něco lepšího, já si to přeci budu dávat do těla, ona mi těhu přeje, ale nějak se nesnaží. V Gennetu mi udělali veškeré odběry, teď se čeká na zlepšení té šž a lékařka říkala, že až se šž dostane na hodnotu kolem 2-2,5 pokusí se ještě nějak pomoc, tak snad alespoň ona mi něco napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.3.24 20:19

@lucypaja No mňa by to nas..o tiež. U nas je problém partner. To je tiež niekedy tragédia ta spolupráca s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí