Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
26.10.20 21:36
@Amalthea píše:
No dle tohoto je to hlavně úplně jedno
https://www.seznamzpravy.cz/…iceji-123437

A četla jsi to celý až do konce? Protože tohle tam řečeno není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
26.10.20 22:54
@Anna766 píše:
A četla jsi to celý až do konce? Protože tohle tam řečeno není.

samozřejmě, a ty?
Je tam zcela jasně napsáno, cituji: „Zajímavé je, že rozdíly mezi správně a špatně nošenými rouškami - tedy jestli je nosíme dvě hodiny, nebo dva dny - nejsou příliš výrazné, a to jak u bakterií, tak u mikromycet, tedy plísní.“
Takže co tam konkrétně řečeno není? Když jsem dotyčné napsala, že je jedno jestli ji sundá a uloží a doma vypere a vyžehlí, nebo jestli ji nosí dva dny a válí v kabelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 00:05

Víc lidí zabijou ty debilní opatření než kovid samotný! Zamořená rouška vám k tomu dopomůže a vše urychlí. A co nedodělá zahnojená rouška tak dojebe neodzkoušená vakcína! A dojebaná ekonomika! Se už všichni proberte! Jasně, až mi někdo „umře na kovid“ tak budu mluvit jinak! Zatím vidím větší nebezpečí v tom, že půjde všechno do haj.zlu a lidi nebudou mít co žrát a z čeho platit nájem a to „zabije“ víc lidí. Tak si na to všichni vzpomeňte až budete zdraví, ale pod mostem! A teď mě třeba sežerte a rozneste na kopytech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
27.10.20 00:39
@Amalthea píše:
samozřejmě, a ty?
Je tam zcela jasně napsáno, cituji: „Zajímavé je, že rozdíly mezi správně a špatně nošenými rouškami - tedy jestli je nosíme dvě hodiny, nebo dva dny - nejsou příliš výrazné, a to jak u bakterií, tak u mikromycet, tedy plísní.“
Takže co tam konkrétně řečeno není? Když jsem dotyčné napsala, že je jedno jestli ji sundá a uloží a doma vypere a vyžehlí, nebo jestli ji nosí dva dny a válí v kabelce.

Takže jsi to až do konce nečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:24
@Anna766 píše:
@Anna766 píše:

Lidi totiz ctou jen to, co chteji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:25
@Bafonek píše:
Víc lidí zabijou ty debilní opatření než kovid samotný! Zamořená rouška vám k tomu dopomůže a vše urychlí. A co nedodělá zahnojená rouška tak dojebe neodzkoušená vakcína! A dojebaná ekonomika! Se už všichni proberte! Jasně, až mi někdo „umře na kovid“ tak budu mluvit jinak! Zatím vidím větší nebezpečí v tom, že půjde všechno do haj.zlu a lidi nebudou mít co žrát a z čeho platit nájem a to „zabije“ víc lidí. Tak si na to všichni vzpomeňte až budete zdraví, ale pod mostem! A teď mě třeba sežerte a rozneste na kopytech!

Aby ti neprdla cevka, ty zdravotniku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 06:27
@Kukacka123 píše:

Ona prdne cévka víc lidem včetně tebe až si z toho sedne ekonomika na pr.del ovendo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 06:28
@Kukacka123 píše:

Zdravotník - ekonom… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:30
@Bafonek píše:
Ona prdne cévka víc lidem včetně tebe až si z toho sedne ekonomika na pr.del ovendo!

No jasneee, dalsi oveckar. Na vic se nezmuzes, co :lol: a hlavne vedma ze, kdyz znas muj nazor, ktery jsem nenapsala :potlesk: :palec: jdi si plakat jinam :lol: radsi jdi makat, cekaji te v te nemocnici, pokud nekecas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:31
@bse.pedro píše:
Zdravotník - ekonom… :pankac: 8)

Tak nejak. Spis odbornik na vse koukam. Ti jsou uplne nejlepsi a nejchytrejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 06:33

Ne nekecám. Za půl hodiny jdu do práce. Ne navíc už se nezmůžu. Jinak díky za fanouškovství / že si pamatuješ že jsem ze zdr./. Krásný den ti přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 06:34
@Kukacka123 píše:
Tak nejak. Spis odbornik na vse koukam. Ti jsou uplne nejlepsi a nejchytrejsi :lol:

Ekonomická střední, nástavba zdr. 20 let praxe ve zhdr. Díky že toho o mě tolik víš. Tě musím hodně zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:37
@Bafonek píše:
Ne nekecám. Za půl hodiny jdu do práce. Ne navíc už se nezmůžu. Jinak díky za fanouškovství / že si pamatuješ že jsem ze zdr./. Krásný den ti přeju.

S temi tvymi vykriky do tmy na emiminu, kde to fakt vytrhnes kdykoli s cimkoli, to fakt nelze zapomenout, ze jsi to tu vehementne vykrikoval/a. A dej se jeste na ekonomiku :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.10.20 06:40
@Bafonek píše:
Ekonomická střední, nástavba zdr. 20 let praxe ve zhdr. Díky že toho o mě tolik víš. Tě musím hodně zajímat.
:lol: :lol: :lol: tak urcite :lol: spis me bavis, jak se tu strasne snazis… Jinak je mi to uplne jedno, co tu pises. Napsat muzes i treba to, ze ses prezident a leda prd ze :lol: radsi uz jdi do ty prace, at uz kamkoli :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 06:47
@Kukacka123 píše:
S temi tvymi vykriky do tmy na emiminu, kde to fakt vytrhnes kdykoli s cimkoli, to fakt nelze zapomenout, ze jsi to tu vehementne vykrikoval/a. A dej se jeste na ekonomiku :lol: :mavam:

Nevím co konkrétně jsem vehementně vykřikovala. Tady vykřikuju spoustu věcí na e-mimi a narozdíl od spousty jiných nic anonymně. A vím že nic nevytrhnu. Jen tady melu svoje názory jako každý jiný. Nikomu to nechci vnucovat. Jen říkám z čeho mám větší strach než z bacila. Každý se bojí něčeho jiného. Nervy povolujou všem/ano včetně mě/. Prosím pojďme se zbytečně nenapadat. Opravdu jen říkám, že mám větší strach z dopadu těch různých opatření na životy lidí než z bacila samotného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí