Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
3.3.10 21:55

Jowi: Fakt? No já měla něco docela hodně podobného - něco jako že se mi aktivovala přechozená mononukleoza, měla jsem neustále zvýšené EB viry, únava, bolesti hlavy, bolesti v krku, nateklé uzliny..No trvalo to hodně dlouho, možná víc jak půl roku, neustále jsem chodila po doktorech, dokonce i u léčitele jsem byla, na infekčním mi píchali Pendepon, no a nic nezabíralo..Navíc jak mi řekli, na ty EB viry pořádně snad ani nic nezabírá, jen se šetřit a tak..No ale když člověk sotva chodí do práce, pak přijde domů a jde si lehnout, tak mě to moc normální nepřipadalo, navíc u těch dr. už jsem si připadala pomalu jak simulant, tak nějak jsem hledala info až jsem se dostala k tomuhle a to mi pomohlo. Buď opravdu ta detoxikace a nebo i psychika (že už mi někdo pomůže a bude zase dobře). Rozhodně ale věřím, že ty bylinky něco do sebe mají a pomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
3.3.10 21:56

Estrea - a kolik ti je, jestli se můžu zeptat? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.3.10 21:56

Kačka - tak tos mě trochu uklidnila, no ale stejně trochu mě to děsí :evil:
Jo a s tím uzamčením jsem taky pro.
Třeba si za chvilku začnem fotit jak nám rostou bříška a někdo cizí by nás měl očumovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.3.10 21:57

Dendys, plánujete svatbu? :-) Na tu naši moc ráda vzpomínám, kdybych mohla, hned si to zopakuju - ve stejným složení, na stejným místě, se stejnýma lidma..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
3.3.10 21:58

Renči - děkuji za přivítání, tak já oficiálně nyní bydlím v Teplicích, z Ústí pocházím a stále ještě pracuji…já šla do studijí na VŠ docela dlouho po maturitě (po střední jsem měla jiné priority :mrgreen: ), takže proto státnice až 09.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.3.10 21:59

Dendys - no už jsem to sice před pár dny psala…
33 letos, fuj to se mi nehezky píše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
3.3.10 22:01

Nymph - koukám, čím vším sis prošla, to je mi líto :cry: Tak já měla nejhorší nemoc snad chřipku, takže klepu, abych u toho i zůstala. Tak hodně štěstí, ať se z toho vyhrabeš a jsi fit na miminko :mrgreen: Moc ti to přeju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252

Taky už dnes jdu spát. Odpoledne jsme byli lyžovat, tak jsem torhcu utahaná. Sice to byla torchu ledovka, ale zajezdili jsme si pěkně..:-) Plánujeme zase v sobotu, tak snad to ještě vyjde…:-) Tak dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717

Estreo: já za pár dnů také 33 nic si z toho nedělej, je nás více :-D Koukala jsem, že jsi z Košťálova, tam to znám, jezdili jsme tam na koupaliště, tent okraj je mi blízký, mám téměř všechny příbuzné v Semilech a okolí. Jsem z Jablonce nad Nisou, takže to nemáme zas tak daleko.
Dendys: my jezdíme do Chlumce u Úl, tam bydlí babička (tchýně)

Příspěvek upraven 03.03.10 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.3.10 22:03

Dendys - svatba :kytka:
jééééé hned bych zvopákla, super den, ráda na něj vzpomínám
Moc gratuluju, ať je to ten nejúúúúúúúžasnější den pro tebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.3.10 22:03

Dendys - už je to tak 3 roky zpátky, od té doby (ťuky, ťuk) je to fajn..:-) Právě jsme s Jowanou řešili detoxikaci Dr. Jonáše (www.joalis.cz), takže proto jsem se tak rozepsala, jak jsem se vlastně k tomu dostala.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
3.3.10 22:05

Estrea - já jsem až tak dozadu nedočítala, už jste toho napovídaly moc…ale myslím, že na druhé dítko máš krásný věk, to já asi nestihnu :lol: Já mám 28, když by se podařilo první alespoň do 30, tak budu happy :mrgreen: :lol:
Nymph - svatbu už máme za pár, v květnu, ale odlítáme se vzít do ciziny jen my dva. Nejsem zastáncem velkých svateb a kdybychom to měli v Čechách, tak bude gigantická, protože přítelovo rodina má kořeny i na Moravě a to fakt neee :mrgreen: :lol: Ale těším se až budu mladá paní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
3.3.10 22:08

Teda holky jděte s těma nemocema někam…
Já doufám že jsem si tu nejhorší nemoc už vybrala a že ten co je nad náma mi už nic tak strašnýho nepošle.
To by mě fakt už nasr.......... :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
3.3.10 22:09

Nymph, tak si ještě přečti něco o plicních Chlamýdiích :-? Pokud je nakoplá imunita, tak můžou způsobovat chronické potíže . v podstatě i jako ostatní zmíněné. Hodně lidí je někdy za život taky prodělá, ale pokud mají imunitu v pořádku, tak si tělo s nimi poradí a " zapouzdří je", pak jsou v krvi jen protilátky, ale potíže nedělají. Pokud je špatná imunita, tak se opakují, nebo jsou v chromickém stádiu, těžko říct, co proti tomu lze dělat. Taky si u Dr. někdy připadam jak simulant, tak tam radši někdy už ani nejdu :roll:

Holky, kolik z vás má přítele a né manžela? Jsem teď nad tim tak přemýšlela, pokud by bylo mimi, že by asi svatba byla vhodná, ale dávát nějakých60-100tis.
Jinak přtel je starší o 6 let a vyhovuje mi to. S mladšími jsem si nějak nerozuměla. Jinak jsme spolu přes 7let. Jak dlouho jste vy s partnery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
3.3.10 22:09

Dendys - tak to bude hezké, někde třeba na pláži se vzít..:-) Kde to plánujete? A svědci poletí s vámi? Nebo tam někoho seženete? Já bych na to ale stejně asi nebyla, ta rodina (nejbližší) by mi prostě na mý svatbě moc chyběla..:-) Tak to budete mít rvonou i svatební cestou, co:-) A zpět se vrátíte jako manželé..:-) Řekli jsme to někomu nebo jim chystáte překvápko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí