Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jowi: Fakt? No já měla něco docela hodně podobného - něco jako že se mi aktivovala přechozená mononukleoza, měla jsem neustále zvýšené EB viry, únava, bolesti hlavy, bolesti v krku, nateklé uzliny..No trvalo to hodně dlouho, možná víc jak půl roku, neustále jsem chodila po doktorech, dokonce i u léčitele jsem byla, na infekčním mi píchali Pendepon, no a nic nezabíralo..Navíc jak mi řekli, na ty EB viry pořádně snad ani nic nezabírá, jen se šetřit a tak..No ale když člověk sotva chodí do práce, pak přijde domů a jde si lehnout, tak mě to moc normální nepřipadalo, navíc u těch dr. už jsem si připadala pomalu jak simulant, tak nějak jsem hledala info až jsem se dostala k tomuhle a to mi pomohlo. Buď opravdu ta detoxikace a nebo i psychika (že už mi někdo pomůže a bude zase dobře). Rozhodně ale věřím, že ty bylinky něco do sebe mají a pomáhají.
Kačka - tak tos mě trochu uklidnila, no ale stejně trochu mě to děsí ![]()
Jo a s tím uzamčením jsem taky pro.
Třeba si za chvilku začnem fotit jak nám rostou bříška a někdo cizí by nás měl očumovat
![]()
Dendys, plánujete svatbu?
Na tu naši moc ráda vzpomínám, kdybych mohla, hned si to zopakuju - ve stejným složení, na stejným místě, se stejnýma lidma..:-)
Renči - děkuji za přivítání, tak já oficiálně nyní bydlím v Teplicích, z Ústí pocházím a stále ještě pracuji…já šla do studijí na VŠ docela dlouho po maturitě (po střední jsem měla jiné priority
), takže proto státnice až 09.
Dendys - no už jsem to sice před pár dny psala…
33 letos, fuj to se mi nehezky píše ![]()
Nymph - koukám, čím vším sis prošla, to je mi líto
Tak já měla nejhorší nemoc snad chřipku, takže klepu, abych u toho i zůstala. Tak hodně štěstí, ať se z toho vyhrabeš a jsi fit na miminko
Moc ti to přeju…
Taky už dnes jdu spát. Odpoledne jsme byli lyžovat, tak jsem torhcu utahaná. Sice to byla torchu ledovka, ale zajezdili jsme si pěkně..:-) Plánujeme zase v sobotu, tak snad to ještě vyjde…:-) Tak dobrou noc ![]()
Estreo: já za pár dnů také 33 nic si z toho nedělej, je nás více
Koukala jsem, že jsi z Košťálova, tam to znám, jezdili jsme tam na koupaliště, tent okraj je mi blízký, mám téměř všechny příbuzné v Semilech a okolí. Jsem z Jablonce nad Nisou, takže to nemáme zas tak daleko.
Dendys: my jezdíme do Chlumce u Úl, tam bydlí babička (tchýně)
Příspěvek upraven 03.03.10 v 22:03
Dendys - svatba ![]()
jééééé hned bych zvopákla, super den, ráda na něj vzpomínám
Moc gratuluju, ať je to ten nejúúúúúúúžasnější den pro tebe ![]()
Dendys - už je to tak 3 roky zpátky, od té doby (ťuky, ťuk) je to fajn..:-) Právě jsme s Jowanou řešili detoxikaci Dr. Jonáše (www.joalis.cz), takže proto jsem se tak rozepsala, jak jsem se vlastně k tomu dostala.. ![]()
Estrea - já jsem až tak dozadu nedočítala, už jste toho napovídaly moc…ale myslím, že na druhé dítko máš krásný věk, to já asi nestihnu
Já mám 28, když by se podařilo první alespoň do 30, tak budu happy
![]()
Nymph - svatbu už máme za pár, v květnu, ale odlítáme se vzít do ciziny jen my dva. Nejsem zastáncem velkých svateb a kdybychom to měli v Čechách, tak bude gigantická, protože přítelovo rodina má kořeny i na Moravě a to fakt neee
Ale těším se až budu mladá paní ![]()
Teda holky jděte s těma nemocema někam…
Já doufám že jsem si tu nejhorší nemoc už vybrala a že ten co je nad náma mi už nic tak strašnýho nepošle.
To by mě fakt už nasr.......... ![]()
Nymph, tak si ještě přečti něco o plicních Chlamýdiích
Pokud je nakoplá imunita, tak můžou způsobovat chronické potíže . v podstatě i jako ostatní zmíněné. Hodně lidí je někdy za život taky prodělá, ale pokud mají imunitu v pořádku, tak si tělo s nimi poradí a " zapouzdří je", pak jsou v krvi jen protilátky, ale potíže nedělají. Pokud je špatná imunita, tak se opakují, nebo jsou v chromickém stádiu, těžko říct, co proti tomu lze dělat. Taky si u Dr. někdy připadam jak simulant, tak tam radši někdy už ani nejdu ![]()
Holky, kolik z vás má přítele a né manžela? Jsem teď nad tim tak přemýšlela, pokud by bylo mimi, že by asi svatba byla vhodná, ale dávát nějakých60-100tis.
Jinak přtel je starší o 6 let a vyhovuje mi to. S mladšími jsem si nějak nerozuměla. Jinak jsme spolu přes 7let. Jak dlouho jste vy s partnery?
Dendys - tak to bude hezké, někde třeba na pláži se vzít..:-) Kde to plánujete? A svědci poletí s vámi? Nebo tam někoho seženete? Já bych na to ale stejně asi nebyla, ta rodina (nejbližší) by mi prostě na mý svatbě moc chyběla..:-) Tak to budete mít rvonou i svatební cestou, co:-) A zpět se vrátíte jako manželé..:-) Řekli jsme to někomu nebo jim chystáte překvápko?