Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
4.3.10 11:07

grace - tak to se musíš rychle uzdravit, takové nemoci nejsou dobré
A na diakritiku se vybodni, já někdy přehodím písmena a pak to po sobě čtu a směju se co jsem to napsala za slovo, ale jak píšeš rychle tak si toho ani nevšimneš nějaké chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.3.10 11:12

Grace přeji brzké uzdravení.

S tím komu je špatně tak nepotratí jsem hodně už slyšela, ale dle mého je to blbost, znám plno holek bohužel co jim bylo špatně a …Kámoška teď porodila druhou holčičku a nebylo jí špatně ani u jednoho těhu a měla všechno vpohodový, těhu aj porod. Jen teda děti má trochu divočejčí, starší zatím neskonale žárlí a dělá naschvály ale to dělala už aj předtím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.3.10 11:12

Holky jak si vytvořím metřík? kde to najdu? Dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
4.3.10 11:16

Grace - chřipka je teď snad všude, já se také doléčuju a musím to stihnout během dneška, zítra jedem na lyže, tak ať to ještě víc nezhorším…tak Ti nezbývá nic jiného než ležet, odpočívat a hlavně spoustu tepla… :lol: Ať jsi brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.3.10 11:16

Twetty třeba tady
metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
4.3.10 11:21

:mavam: Vítám nováčky!! :mavam:

Grace - chřipka není pro mimčo moc dobrá, aspoň, že nemáš horečky. Držím palce, ať se rychle uzdravíš! :palec: A aloe právě kvůli zdraví beru :-) 8-) .

Twetty - klikni na nějaký metřík (pokud to jde) a ono tě to už nasměruje na jejich stránky. Třeba lilypie.com. Postup je jednoduchý, program tě tím provede.

Už jsem odeslala formulář pro uz. skupinu, čekám na schválení. Vložím pak odkaz a pustím vás dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.10 11:24

Ahoj holky,
teda dneska je den. Jsem utahaná jako pes, není mi nějak po těle dobře a Matík má kňourací náladu. No naštěstí už je v postýlce a snad brzo usne.
Ahojky Bee1 a Strsim :mavam:
Bee1 fakt to mohlo bejt uhnizďování. Bohužel nezbývá jen čekat. Držím palečky :hug: .
Strsim jejda taková dlouhá služebka. To je pak na odstřel. Mě letí manža v neděli do Moskvy a vrací se „až“ v úterý. To budu z Matíka urvaná jako kůň. Takhle jsem s ním sice taky celý den sama, ale aspoň stíháme společný koupání a pak ho manža nakrmí a uloží a to je lahodáááá 30 minut pro sebe :pankac:
Add zvracení já taky u Matu nezvracela a bylo všechno v poho a teď mi nebylo 2× dobře a nedopadlo to.. Takže to asi bude pověra. Spíš jde asi o kvalitu vajíčka a spermie a následnou „sílu“ embrya, aby se udrželo a přežilo psí kusy co děláme :mrgreen:
Twetty metříky jsou hezké na lilypie.com nebo baby-gaga.com. Snad najdeš :palec:
Grace ježíííš, hlavně ať je Ti brzo dobře. Lej do sebe Vincentku a potit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.10 11:26

Aki Ty jsi sluníčko, že to všechno zařídíš :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
4.3.10 11:29

Bez pomoci Grepika a Renči by to nešlo! Ale díky :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
4.3.10 11:30

Ahoj Broskvičko. No snad Vám řeknu příští týden pozitivní odpověď. Ale ani nedoufám na to pomyslet. Nikdy bych si nemyslela, že je to tak těžké. Myslela jsem vysadím prášky a bude to…a ono nic. :roll: No holt už mi není dvacet.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.10 11:31

Bee1 nám prcek taky trval 7 měsíců. Hlavně klííííd :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
4.3.10 11:32

Teď to bude sedmý měsíc. :-) Co to je, ty metříky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.3.10 11:47

Díky za radu, holky, na metříky se podívám.

Aki, grepi a Renči - jste naše šikulky, děkujeme za uzavřenou skupinu, budeme mít aspoň trochu soukromí

Bee1 - jj není to jednoduché, každý si myslí nebo spíš doufá, že vysadí HA a bude to šup šup a mimi na světě, ale leckdy je k tomu daleká cesta, ale na konci je o to větší radost a štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
4.3.10 11:58

Tyjo, já snědla pytlík brambůrek… Včera mi bylo blbě přes noc se to uklidnilo a teď to korunuju tímhle… To bude odpoledne… PMS jak vyšitý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
4.3.10 12:00

Ahoj, To já si dala opečené maso na panvičce, a pak chleba s majkou…zdravá strava jako fík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí