Nové snažilky - 1/2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
4.3.10 13:00

Ahoj holky koukám, že naše šikulka Aki nechala vytvořit uzavřenou skupinu. Můžu také k vám? Co se píše moderátorovi za důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
4.3.10 13:00

možná že jsem natvrdlá, ale jak poznám, že jsem tam? Dala jsem žádost, vše odklykla a nasměrovalo mě to opět sem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.3.10 13:02

Bep já byla taky mimo, klikla jsem na to pokračujeme a byla jsem tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8001
4.3.10 13:05

teď když to zkouším znova, mě to hází na můj profil, pod ním je tato skupina, když tam vejdu, tak jsem tady. Ale jak poznám, že je to ta uzavřená? A nikde tam žádné pokračovat není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.3.10 13:05

Pardon mělo tam být BEE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
4.3.10 13:27

Jow, tam co jsme bydleli my, měli i svatební fotky. Určitě by to nevyšlo draho, ale otázka je, co s papírama. Z USA je to přeci jen asi častější a jistější. :nevim: Já bych se v Thajsku taky vdávala, kdybych tam ale nemusela už leťet. :lol:

Holky, zkoušeli jste někdy tu zázračnou Vincentku i místo kapek do nosu? Teď jsem to našla v nějaký diskuzi. Žádnou rýmu jsem do teď bez Nasivinu neabsolvovala, já vím, že to je jen rýma, ale k tomu všemu dalšímu by bylo fajn, kdybych aspoň dýchat mohla normálně. Jsem ufňukaná jak chlap, co? :oops: Jak já budu rodit?! :-o

Zažádala jsem o členství. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
4.3.10 13:32

Pokud vás to přesměruje, tak je to proto, že jsem vás ještě nevpustila. Nejsem tu nonstop, tak občas to chvilku potrvá :wink: .
Jinak nás můžete najít přes skupiny - uzavřené - a podle abecedy dohledat nové snažilky…
Jo a psát mi nemusíte nic 8-) , to až pak ty nové, které by se chtěly přidat později :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
4.3.10 17:27

Nojo, ale … to jako tímto tato diskuse končí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
4.3.10 17:53

Hani, přidej se do skupiny, jde jen o to, že tuhle diskuzi může číct každý a nemůžeme říct všechno, co třeba chceme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
4.3.10 18:03

JJ, ale od té doby co Aki spustila skupinu, tak se to tady nějak vylidnilo :think: čekám na vpuštění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.3.10 18:59

A kde je třeba Renči… ? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.10 19:02

Aki jsi úžasná a moc děkuji :palec: Šmarjá na mě se musí asi hooodně po lopatě :zed:
Asi musím počkat, až to Aki schválí, ale to neva.
Dneska se Matíkovi na procházce rozsypala bunda. Upadl mu zip nebo ho sundal :nevim: a roztrhal rukavici. Na tom klukovi všechno hoří. Ještě, že máme zásoby oblečení po synovcovi, jinak nevim, v čem by do jara chodil. Novou bundu už teda kupovat nebudu.
Grace vincentka do nosu taky zabírá. Jen si zafňukej, my to vydržíme. A porod neboooj. Až budeš ke konci jako zaoceánskej parník (aspoň tak jsem se cítila já), tak se budeš o porod modlit. A pak to tak nějak uteče :wink: a bude mimísek. To je velká odměna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
4.3.10 19:30

Renči o ní určitě ví, třeba ještě neměla čas.

Broskvi, já se porodu bála celej život, teda tý bolesti, že bude k nevydržení… Vím, že to nějak jít musí. Prý pohyb pomáhá, tak se budu snažit nebýt líná a chodit a chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
4.3.10 19:43

Jsem tu, dnes mám napilno. Měly jsme s holkama sedánek, takže jsem tu až teď. Moc děkuji, že na mě myslíte, je to moooov fajn.
O členství už jsem požádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
4.3.10 21:31

Jowi: je mi líto, že máš takové nekonečné problémy…:-(

Ilwia: to co se stalo tývm přátelům je opravdu krásný zázrak…a naděje pro všechny.. :-) To je opravdu báječný!

Bee1: vítej mezi námi a taková zklamání tu bohužel známe všichni, takže vím, jak ti zrovna je..taky bych ale zkusila testit ještě za pár dní a třeba se tentokrát zadaří..:kytka:

Strsim: i tebe tady vítám.. :kytka:

Dendys: užijte si lyžovačku

Grace: ať jsi brzo ok

Dneska nestíhám číst ani psát, takže příště už v naší „skupince“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí