Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
8.4.11 09:51
bejbe píše:
Magdi ja si myslim že se nic neplati me vsechno proplatila pojištovna jen tech 30kč za kazdou navštevu,zkus se poptat primo doktorky jak je to s placenim, ja si myslim ze kazdej to ma jinak,mozna ze zeny ktere nemaji ditko ani jedno a snazi se otěhotnet,tak po nejake dobe to proplaci pojistovna ale nevim jak to je u zen ktere maji uz mimi,ale tobě by to mela pojištovna proplatit pokud se uz snazite 5let,tu dotaci na babicku dostanes ale nepocitej že to bude nějaka velka častka večinou je to pakatel za to co sama musis pro ni dělat,oni si to ani na uřadech neuvedomuji co je to starat se o takoveho človeka kterej potrebuje celodeni peči a na konec to vubec neni ocenene oni si mysli jak je to nenarocne,ale pokud se ti povede otehotnet tak budes mit urcite rizikove nebot 5lete snazeni je dlouha doba a věk matky je tež dulezitej.

dobré ránko holky BEJBE: děkuji za odpověď, snad to bude tak jak píšeš o poplatcích u doktora,ohledně toho snad budoucího těhotenství, tak to jsem měla už i první dcerce,neboť trpím epilepsií(od necelých 13, mám pourazovou),jo ale to jsem na sebe neřekla, myslíš nebo i vy ostatní myslíte, že když moje mamka 5× potratila,že to můžu mít také?Myslím tím, jestli je to dědičné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
8.4.11 11:57

:mavam: Vítám všechny nové snažilky :kytka: :kytka:
Holky v té Luteální fázi máte trošku bordel,takže čtěte pozorně a pomaleji :-D :hug: Luteálka je minimum 10dní- 10dní stačí na to aby se vajíčko zahnízdilo.Luteální fáze se nemění - vždy zůstává stejná - je to tiž ovliněna ovulací,jestliže jste zvyklé mít ovu 14dc a stresem či jiným zaviněním bude ovu posunuta o 1-2-3…dny pak se o ten 1-2-3…dny prodlouží i cyklus,MS tedy ,,nemešká,,
Toto mám dnes potvrzené od doktorky,Dál vás holky žádám a nemyslím to zle,aby jste pokud sem něco píšete jako jistotu- mít to ověřené nebo potrvzené,jestliže si to jen myslíte - pak prosím pište :já si myslím…Děkuju moc
.{color: red}“ :hug: :kytka: Jinak Magdi potraty dědičné nejsou,tak se neboj a šup do snaženíčka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.4.11 18:54

Magdi potraty nejsou dědične ,je spousta jinych věci dedičnych to jo, ale potraty ne ne.jestli se potrati nebo ne to zalezi na samotnem těle dane ženy,jsou ruzna rizika proč ženy potraci,jestli bude te holky, chtit tak to mužu vypsat,pokud žena potrati třikrat ,tak by doktorka měla udělat geneticke vyšetreni, ultrazvuk-změřeni dělohy a sliznice a nasadit leky.
Kibooolko tak nejak jsme to psala i ja,ale ta luteini faze 10dni je velmi na hranici a indivydualni(znam to ze sve vlastni zkusenosti nebot do toho nez se mi podarilo otěhotnet po prve tak jsme litala na gyndu co druhej den aby semnou doktorka něco dělala a kontrolovala ovulačni cyklus nenechala jsme se odbyt a nakonec mi vypocila jak dlouho vydrzi ve me vajicko aby bylo zivota schopne k oplodneni,ale u kazde ženy je to individualni ja mam zivotnost vajicka 13hodin,kdy vajicko praskne-a proběhne ovulka ,aby bylo oplodneno,a stale jsme se ji ptala na ruzne informace,az se mě doktorka šilela-ja mam cyklus 25dni,ovulku 14DC tim pade luteini fazi 12dni a tak tak ze se vajičko zahnizdi a testovat taky nemuzu hned prvni den vynechani menstruace nebot vajicko neni dostatecne zahnizeno a jeste neprodukuje dostatecne mnozstvi HCG,takze ja testuji vzdy tyden po vynechani mestruace,jine ženy ktere maji dlouhej cyklus muzou testovat i v den vynechani mestruace) nebot velmi zalezi v kterej den cyklu mas ovulku nebot každa žena ma ovulku jinak,a pokud ma žena kratkej cyklus a ovulku nema u prostred,ale ke konci cyklu tak tam je problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
8.4.11 19:24
bejbe píše:
Magdi potraty nejsou dědične ,je spousta jinych věci dedičnych to jo, ale potraty ne ne.jestli se potrati nebo ne to zalezi na samotnem těle dane ženy,jsou ruzna rizika proč ženy potraci,jestli bude te holky, chtit tak to mužu vypsat,pokud žena potrati třikrat ,tak by doktorka měla udělat geneticke vyšetreni, ultrazvuk-změřeni dělohy a sliznice a nasadit leky.
Kibooolko tak nejak jsme to psala i ja,ale ta luteini faze 10dni je velmi na hranici a indivydualni(znam to ze sve vlastni zkusenosti nebot do toho nez se mi podarilo otěhotnet po prve tak jsme litala na gyndu co druhej den aby semnou doktorka něco dělala a kontrolovala ovulačni cyklus nenechala jsme se odbyt a nakonec mi vypocila jak dlouho vydrzi ve me vajicko aby bylo zivota schopne k oplodneni,ale u kazde ženy je to individualni ja mam zivotnost vajicka 13hodin,kdy vajicko praskne-a proběhne ovulka ,aby bylo oplodneno,a stale jsme se ji ptala na ruzne informace,az se mě doktorka šilela-ja mam cyklus 25dni,ovulku 14DC tim pade luteini fazi 12dni a tak tak ze se vajičko zahnizdi a testovat taky nemuzu hned prvni den vynechani menstruace nebot vajicko neni dostatecne zahnizeno a jeste neprodukuje dostatecne mnozstvi HCG,takze ja testuji vzdy tyden po vynechani mestruace,jine ženy ktere maji dlouhej cyklus muzou testovat i v den vynechani mestruace) nebot velmi zalezi v kterej den cyklu mas ovulku nebot každa žena ma ovulku jinak,a pokud ma žena kratkej cyklus a ovulku nema u prostred,ale ke konci cyklu tak tam je problem.

Bejb snad jsi to nepochopila jako narážku ode mě - to jsem fakt nechtěla aby to tak vyznělo ano máš pravdu s tím posunem ovu a ještě dodám že pro ty co to mají fakt nepravidelně pokud je ovu posunuta tak je i den na víc. Tedy cyklus 28dní luteálka 14dní-jednoduché počty…Bejb udělala jsi moc dobře,taky bych si to vydupala :pankac: to máš opravdu krátký cyklus :nevim: u mě se taky musíme trefit fakt přesně :think: povedlo se ale zase se to pro změnu neudrželo ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10600.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10600.gif
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10240.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10240.gif
potrvdila biochemické těhu?Nevím ještě co to je musím se mrknout,bulela jsem jak malá holky :oops: zbytkové Hcg 21 prej jsem v 6ti nedělí ale to by mě ani ve snu nenapadlo že po tak brzkém potratu je 6ti nedělka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
8.4.11 20:44

ahooj :mavam: muzu k vam se pridat?
me je 31 a manzelovi 21 mam 12 letou dceru
snazime s epres rok s manzelem o mimi ale jde to tezko

ja ted byla na gynde na kontrole a rikala mi ze tam mam krasne vajicko a primo ukazkove na den po MS ktery jsem byla tak jsem zvedava jak to dopadne.
od ovu me priserne boli bradavky prsa ne jen bradavky ale silene,mela jsem to myslim jednou takhle nevim jestli je to vlivem hormonu nebo cim.
pobolivani podbrisku pred ovu mi doktorka vysvetlila jako ze nektera zeny jsou (ne kazdy cykl) citlivejsi a citi jak vajicko roste a nebo ze zena malinko pristydne a nevi o tom vubec a projevi se to jen tim ze citi jak roste vajicko je toho vic ale nemam cystu nic pry vsechno krasne tak mam radost :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
8.4.11 20:47

teda ne jen bradavky ale i to tmave okolo (dvorce mam pocit)
koukam ze telo si s clovekem dela co chce kdyz to tak vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
8.4.11 21:19
wochy79 píše:
ahooj :mavam: muzu k vam se pridat?
me je 31 a manzelovi 21 mam 12 letou dceru
snazime s epres rok s manzelem o mimi ale jde to tezkoja ted byla na gynde na kontrole a rikala mi ze tam mam krasne vajicko a primo ukazkove na den po MS ktery jsem byla tak jsem zvedava jak to dopadne.
od ovu me priserne boli bradavky prsa ne jen bradavky ale silene,mela jsem to myslim jednou takhle nevim jestli je to vlivem hormonu nebo cim.
pobolivani podbrisku pred ovu mi doktorka vysvetlila jako ze nektera zeny jsou (ne kazdy cykl) citlivejsi a citi jak vajicko roste a nebo ze zena malinko pristydne a nevi o tom vubec a projevi se to jen tim ze citi jak roste vajicko je toho vic ale nemam cystu nic pry vsechno krasne tak mam radost :dance: :dance:

ahoj vítej mezi nás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.4.11 00:41

kibooolko-neberuto jako narazku to ne ne zas tak vstahovačna a urazliva nejsem,jsme tu aby jsme si navzajem předavali informace,ja mam spiš deformaci ješte ze školy všechno vypisovat do detailu nebot v dokumentaci muselo byt všechno přesne a tez muselo všechno sedet.u mě se tez doktorka divila ze na to jak mam kratkej cyklus ze mam ovulku 14DC,ze bych ji mela mit kratce po menstruaci a ne v polovine kdyz mam kratkej cyklus, ale pochody v těle nejde nejak ovlivnit,mě se taky prvni těhu nevydarilo a potratila jsme v 66tt v unoru a sla na revizi a taky jsem mela 6ti neděli-ja jsme ji ale nedodrzela nebot jsme se fyzicky citila dobre(kazda žena to ma jinak) tetkom mam rozhazenej cyklus coz me velmi rozciluje,tetkom jsme mela prvni mrchu po 6tinedeli a tenhle cyklus(v dubnu) budu mit urcite jeste anovulacni-neplodnej měsic,nez se cyklus da do pořatku po potratu(večinou to tak byva že po potratu byva prvni cyklus anovulacni adalši cykly rozhazene nez se tělo vzpamatuje a pak je opet pravydelnej cyklus) tak počitam pristim mesicem ze by mel byt uz ovulačni a plodnej jen doufam.to zbytkove HCG se ti do měsice vyplavi a pozvala te doktorka na dalsi odber krve aby zjistila jestli HCG mizi a jak rychle.jen aby te to pak nezmililo az budes testova těhu test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.4.11 02:39

Snažení...

Ahoj holky,

myslíte, že se k vám mohu přidat ? :)S přítelem se snažíme o miminko, před 2 lety jsem otěhotněla přes antikoncepci, ale o miminko jsem v 10tt přišla. V prosinci 2010 jsme si řekli, že už by mohlo být načase, tak jsem vysadila HA, začala užívat kys. listovou. Necháváme tomu v podstate volný průběh… předminulý měsíc se nám zadařilo, TT // :) ale bohužel jsem začala mírně špinit a mimi se nakonec neudrželo. :-(

Takže se začínáme snažit znovu, pozvolna :-D Koupila jsem si kontryhelový čaj a od začátku MS ho piji 2× denně. Tak doufám, že už nám to brzy vyjde a hlavně, že se mimi udrží…

Držím palce i vám :)

P.S. Dá se tělu ještě nějak pomoci k rychlému otěhotnění ?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.4.11 09:26

Ahojky, :mavam: vítám nové příchozí :pankac: Hanu,hlavně že víte že spirmijky se dostanou dostat k vajíčku-to je super :think: měli jste to jako my,já byla 4+3 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.4.11 10:40

Bejbe mám jít znova na odběr ve středu,tak jsem zvědavá jak to bude teda mizet :zed: :nevim: s tou anovulkou máš pravdu taky mi to dr říkala tak to nemá ani cenu kupovat teď ovu testy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.4.11 13:36

na ovulačni testy moc nespoleham nebot od ovulace az po menstruaci vzdycky ukazuji dve //čarky,což je velkej nesmysl aby si mela ovulaci celou luteini fazi,kdyz vajicko je schopne byt plodne po prasknuti jen 12 až 24hodin,ovulacni tetsty pracuji na lutini hormon(LH).
luteini hormon je produkovan od ovulace az po mestruaci.ja jsem spis pro folikumetrii o doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.4.11 14:33

ahoj co noveho holky? ja se nevyspala nebot me tak silene boleji na dotek ty prsni dvorce ze je to sila, nevim proc koukala jsem po netu ale nic rozumneho jsem nenasla. mam to tak 3 dny od ovu(to mam potvrzene od doktorky)
no ja taky potratila samovolne v roce 2003 tenkrat skoro ve 3 mesici mimi rostlo a krasne ale od zacatku bez srdicka a pak chvili melo a pak prestalo asi bit mi vysvetlili,no hroznej zazitek teda…
manzel mel horsi spermio ale neco jen ze min na pocet a linejsi tak papa - macu,E400,zensen,tribulus,chllorelu a tak tak treba to pomuze hodne klukum co psaly holky to spermio zlepsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.4.11 14:39

kibooolko jaks to mela s tim testem 31.3? to tam fakt byli vyditelne // a pak MS nebo jen duch premyslela jsme nad tim tak by me to zajimalo ja mela taky // viditelne totiz na konci roku a pak ms s 2dennim zpozdenim a kusy ze me sly tak jsme si myslela ze se to asi povedlo no * jen chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.4.11 17:01
wochy79 píše:
kibooolko jaks to mela s tim testem 31.3? to tam fakt byli vyditelne // a pak MS nebo jen duch premyslela jsme nad tim tak by me to zajimalo ja mela taky // viditelne totiz na konci roku a pak ms s 2dennim zpozdenim a kusy ze me sly tak jsme si myslela ze se to asi povedlo no * jen chvili

Wochy no právě //viditelné byli a dokonce ne 25jedn.testu ale ten 25jedn.už pozitivní není :pocitac: :zed: neva aspoň víme že to jde :think: měla jsi to právě přesně jako já :nevim: neudrželo se to no ale lepší hned než později,jak dlouho si se čistila?Já se už dnes nečistím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí