Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
můžu se přidat? S přítelem se snažíme už asi dva měsíce, ale bylo to po vysazení antikoncepce a až teď jsem poprvé dostala pořádně menses. Tak to řeším, až od tohoto měsíce. Jinak je mi 19 a příteli je 30. Jsme spolu 4 a půl roku. ![]()
Ahoj ahoj
Děkuju moc za přivítání, je to moc milé…
Přesně jak říkáš, už aspon víme, že to jde.
Taky jsem ráda, že to bylo takhle v začátku. Zítra bych už měla mít po MS tak se zase můžeme začít snažit. Doufám, že mi pomůže ten kontryhel. Asi si ještě pořídím nějaký vitamín E, je prý dobrý k uhnízdění vajíčka. Tak to asi taky vyzkouším.Bylo by super, kdyby to tenhle měsíc konečně vyšlo, byl by to nejlepší narozeninový dárek ![]()
Lucinka_Lucinka píše:
Ahoj holky,můžu se přidat? S přítelem se snažíme už asi dva měsíce, ale bylo to po vysazení antikoncepce a až teď jsem poprvé dostala pořádně menses. Tak to řeším, až od tohoto měsíce. Jinak je mi 19 a příteli je 30. Jsme spolu 4 a půl roku.
Ahoj Luci, taky tě vítám
Mě je 22 ( teda přesně až příští týden) a s přítelem jsme spolu přes 5 a půl roku.
Přeji Ti hodně štěstí při snažílkování, ať se vám to mimi povede co nejdřív ![]()
přidavam se k vitani novych snazižel,holky tak aby jsme ten uzliček štěsteny meli kazdou chvily v naruči.
ahoj tak hlasim ze prsa boli snad jeste vic je to divny 6DPO nechapu proc???
Ahoj holky, dnes jsem si dělala test, nevydržela jsem, a byl -, ach jo ![]()
Přeji Všem krásnou slunnou neděli ![]()
Ahojky, děkuji za přivítání.
Snad se brzy zadaří nejen mě ale všem tady!!
![]()
Hanuleena píše:
Ahoj ahojDěkuju moc za přivítání, je to moc milé…
Přesně jak říkáš, už aspon víme, že to jde.
Taky jsem ráda, že to bylo takhle v začátku. Zítra bych už měla mít po MS tak se zase můžeme začít snažit. Doufám, že mi pomůže ten kontryhel. Asi si ještě pořídím nějaký vitamín E, je prý dobrý k uhnízdění vajíčka. Tak to asi taky vyzkouším.Bylo by super, kdyby to tenhle měsíc konečně vyšlo, byl by to nejlepší narozeninový dárek
Taky piju kontryhel a doufám že pomůže! ![]()
cunklik píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala test, nevydržela jsem, a byl -, ach jo
Přeji Všem krásnou slunnou neděli
Příště to určitě vyjde ![]()
Držím pěstí ![]()
Ahojky Lucinko, doufám
Malinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít ![]()
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky??? ![]()
cunklik píše:
Ahojky Lucinko, doufámMalinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky???
ahoj, já piju kontryhel, jedna tady v jedné diskuzi psala, že se pije od prvního dne MS po ovulaci, pak už ne.Prý způsobuje i stahy dělohy což by nepomohlo na uhnízdění.
cunklik píše:
Děkuji, Magdi
nemáš zač, tak se budeme podporovat
všechny navzájem.Jinak MS mi dnes pomalu odchází,tak pak kolem 10DC zajdu na gyndu.Moc se tam netěším ![]()