Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zase budeš mít jistotu Magdi, já jsem se o tom se svojí doktorkou nebavila, tak nevím. Zatím to nechám přírodě. Držím Ti palečky a budu na tebe myslet, tentokrát se to jistě povede, musíme tomu věřit ![]()
cunklik píše:
Zase budeš mít jistotu Magdi, já jsem se o tom se svojí doktorkou nebavila, tak nevím. Zatím to nechám přírodě. Držím Ti palečky a budu na tebe myslet, tentokrát se to jistě povede, musíme tomu věřit
tak snad už konečně,ale nevím,nejdřív musím k dr. a pak se uvidím,jestli náhodou není někde překážka
,která tomu třeba brání.
JajaKoca píše:
Děkuju moc, už dlouho si pročítám článečky na emiminu a je to super pomocník.. Moc to tedy zatím neřešíme, ale hrozně moc bychom chtěli tu naší vysněnou MaruškuPříteli je 35 mne 28, takže věk na to máme. Brala jsem HA 10 let, jsem třetí měsíc po vysazení..
ahoj holky, já jsem Vám sem tak vpadla,nevadí ? taky jsme se začali se skoromanželem snažit, zatím jenom jednou a nevyšlo to, dneska přišla mrcha, tak až odejde, tak se budeme snažit dál.. děti zatím žádné nemáme, bude to naše první .. je mi 30 a příteli taky.. i když jsem nepočítala, že se to povede hend napoprvé, tak jsem přece jen doufala a mrcha mě zklamala.. ale nijak jsem to nehrotila, orientačně vypočítala plodné dny , žádné ovu testy, Mimíska bychom si moc přáli, biologické hodiny tikají, nikdy bych nevěřila, že přijde doba a já budu pokukovat po kočárcích a miminkách a tiše závidět… zatím pa pa holky ![]()
cunklik píše:
Ahojky Lucinko, doufámMalinkatou naději snad ještě mám, jsem 9. DPO, ale moc si ji nedávám, protože nemám ani malinký příznak, že by to mohlo vyjít
Taky jsem si koupila kontryhel, ale nevím, jak ho mám pít, někde jsem četla, že se smí jen do ovulky???
S tím mám zatím taky problém, protože nevím kdy ovulku mám
. Ale má se začít pít od prvního dne menstruace dvakrát denně. Tak ho budu pít asi tak do desátého dne cyku a pak zas od mensesu
. Klapne nám to Protože NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ!!!! ![]()
tak jsem koukala na netu a najela jsme na jednu stránku, kterou určitě také znáte. zkusila jsem si tam zadat v kalendáři MS, délku,délku celého cyklu, tak zkusím ale ještě si pro jistotu koupím ovu testy
http://www.naseporodnice.cz/…odne-dny.php
tak snad to bude někomu k dobru.
ahoj u nás zatím jak se říká, vše při starém
a u tebe? nějaká změna?
Co se týče „Marlenky“ tak nic nového nevím
Jinak víkend byl krásný, snažící i pracovní na domečku, prostě nádhera..
tak to u nás vede Sára a Filip
, jinak čekám na čtvrtek, to jdu na gyndu a uvidíme co řekne
![]()
U nás buď Maruška nebo Lukášek, ty už máš dvě čárečky, že jdeš na gyndu?
JajaKoca píše:
U nás buď Maruška nebo Lukášek, ty už máš dvě čárečky, že jdeš na gyndu?
ne ještě ne
jen jdu na prohlídku, nebyla jsem tam rok ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem narazila na vasi stranku a pridavam se k vam
S pritelem se o mimi snazime pet dni
za devet dni cekam ms, ale uz dnes si zajedu koupit digitalni test a budu ho zkouset kazde rano ![]()
jmenuji se Monca, je mi 36 a pokud to dobre dopadne, budu trinasobna mamina ![]()
preju nasemu klubu 100% uspesnost ![]()
Jéé třínásobná maminka, no to je krásný!! Držím palečky, nám všem držím palečky. Já bych měla mít ovulaci v těchto dnech, zatím to nijak neměřím, necháváme tomu volný průběh, ale když přijde „mrcha“ je mi do breku ![]()