Nový partner a málo vášně.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12742
21.9.20 09:53
@PaníKadrnožková píše:
Ano, je jich malo. A je to muz, ktery je vseobecne atraktivni pro vetsinu žen a ma vetsinu vlastnosti, které zeny na muzich obecne oceňují, tj. muznost, soc. status, potence, charisma, smysl pro humor, urcitou miru vkusu v oblekani, dostatecne znalosti etikety, zapomnela jsem neco?Takovy muz prakticky nezna odmitnuti ze strany zen

Ano, tohle jsem myslela, děkuji.
Možná jsi na něco zapomněla, ale to už jsou detaily. To podstatné zaznělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.20 09:53
@Kassy píše:
@VitaminC To si musíš rozvážit sama, jak moc jsou pro tebe důležití motýlci v břiše ve srovnání s jinými hodnotami, které ten muž pro tebe má. Za sebe můžu říct - chlap, který říká „prostě jen buď“ a je s tebou tak spokojený, nechce tě měnit, předělávat, nevidí na tobě pořád nějaké hnidy a záleží mu na tom, abys ty byla spokojená, je poklad. Můj vztah s mým manželem taky nezačal motýlkama, vybrala jsem si ho vpodstatě rozumem a to mi bylo 21! Zamilovanost a posléze láska se dostavily časem, jak jsme se víc a víc poznávali. A jsme spolu 15 let a čekáme 4. dítě. Jsem moc ráda, že jsem tenkrát na začátku motýlky oželela a dala jim čas, aby se vyklubali postupně. Vášnivé lásky a vztahová dramata se dobře čtou v knížkách a sledují v kinech. Žít je podle mě lepší ten klid a pohodu.

Měla jsem to stejně :) Bylo mi 19, když jsem se složitě rozcházela s bývalým. Právě takový ten machýrek, který mě v záchvatu bezdůvodné žárlivosti občas propleskl. Začal se o mě snažit kluk, který se mi nelíbil. Nijak nepřitahoval, ale měl o mě zájem, byla s ním sranda a já se hlavně potřebovala zbavit bývalého, jakože mám nový vztah, aby už dal konečně pokoj. On se do mě zamiloval. Já s ním byla spíš z rozumu. Nosil mi kytky, dárečky, každé ráno a večer mi psal romantické smsky. Po pár měsících chození jsme se sestěhovali a až potom jsem mu naprosto propadla. Na to jsem brzy otěhotněla, potom hned znovu. Vzali jsme se. Teď už jsou děti obě ve školce a já jsem do manžela po 6 letech pořád zamilovaná jak puberťačka :mrgreen: Sex s ním si užívám, přitahuje mě. Můžu říct, že se cítím milovaná, šťastná, nic bych na svém životě nechtěla změnit. Pořád mi říká, jak jsem krásná, v domácnosti a v péči o děti funguje stejně jako já, nikdy jsem mu nemusela nic říkat. Motýlky v břiše mám pokaždé, když se mi má muž domů vrátit po více dnech :andel: Já být tebou bych to zkusila a uvidíš. :) Nic horšího, než že půjdete od sebe se nestane a byla by škoda ho poslat k vodě jen z toho důvodu, že zatím nic nepřeskočilo, když je jinak skvělý :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30147
21.9.20 09:54
@PaníKadrnožková píše:
Ano, je jich malo. A je to muz, ktery je vseobecne atraktivni pro vetsinu žen a ma vetsinu vlastnosti, které zeny na muzich obecne oceňují, tj. muznost, soc. status, potence, charisma, smysl pro humor, urcitou miru vkusu v oblekani, dostatecne znalosti etikety, zapomnela jsem neco?Takovy muz prakticky nezna odmitnuti ze strany zen

já si alfu Alfu představuju jako arogantního sobeckého, narcistního macho týpka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
21.9.20 09:56
@Pajaja1 píše:
Já myslím, že je to mnohem jednodušší. A vlastně se to ani nedá popsat. Protože ten, ze kterého se ženský podlomej kolena, může mít jen uchvacující úsměv, aby cítila přitažlivost. Každá to máme jinak. Mně například přitahují muži, kteří něco umí, jsou inteligentní, a věř, že to může být klidně zedník, kdo má rozhled. Nechápu, proč tu ženy často řeší výši vzdělání. Takový vědecký pracovník je fakt terno. Je vzdelanej ve svým oboru, přitom v praktickým životě třeba úplně nepoužitelnej, páč si neumí uvařit ani čaj.

Hele, podle vkusu každé soudružky.

Jde spíš o to, jestli člověk nemá tu smůlu, že je přitahován segmentem, pro který není přitažlivý.

Typicky nerdí ajťák kouká po fitneskách. Nebo tichá knihovnice v šedivém svetru a s tlustými brýlemi chce ředitele korporátu. Jako šance jsou, ale hodně malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
21.9.20 09:56
@Honza 12 píše:
já si alfu Alfu představuju jako arogantního sobeckého, narcistního macho týpka. :mrgreen:

To je taková ta nezdravá podoba alfa samce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
21.9.20 09:57
@Anonymní píše:
Měla jsem to stejně :) Bylo mi 19, když jsem se složitě rozcházela s bývalým. Právě takový ten machýrek, který mě v záchvatu bezdůvodné žárlivosti občas propleskl. Začal se o mě snažit kluk, který se mi nelíbil. Nijak nepřitahoval, ale měl o mě zájem, byla s ním sranda a já se hlavně potřebovala zbavit bývalého, jakože mám nový vztah, aby už dal konečně pokoj. On se do mě zamiloval. Já s ním byla spíš z rozumu. Nosil mi kytky, dárečky, každé ráno a večer mi psal romantické smsky. Po pár měsících chození jsme se sestěhovali a až potom jsem mu naprosto propadla. Na to jsem brzy otěhotněla, potom hned znovu. Vzali jsme se. Teď už jsou děti obě ve školce a já jsem do manžela po 6 letech pořád zamilovaná jak puberťačka :mrgreen: Sex s ním si užívám, přitahuje mě. Můžu říct, že se cítím milovaná, šťastná, nic bych na svém životě nechtěla změnit. Pořád mi říká, jak jsem krásná, v domácnosti a v péči o děti funguje stejně jako já, nikdy jsem mu nemusela nic říkat. Motýlky v břiše mám pokaždé, když se mi má muž domů vrátit po více dnech :andel: Já být tebou bych to zkusila a uvidíš. :) Nic horšího, než že půjdete od sebe se nestane a byla by škoda ho poslat k vodě jen z toho důvodu, že zatím nic nepřeskočilo, když je jinak skvělý :kytka:

Motýlci? Nebude to spíš obyčejná nadrženost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
21.9.20 10:04
@Hecate píše:
Hele, podle vkusu každé soudružky.

Jde spíš o to, jestli člověk nemá tu smůlu, že je přitahován segmentem, pro který není přitažlivý.

Typicky nerdí ajťák kouká po fitneskách. Nebo tichá knihovnice v šedivém svetru a s tlustými brýlemi chce ředitele korporátu. Jako šance jsou, ale hodně malé.

A to je právě omyl, proč by knihovnice nemohla mít ředitele korporátu. Mám kolem sebe většinou lidi VŠ, kde VŠ mají oba partneři. A je fakt, že je tam třeba soudce nebo i ty vyšší manažerské pozice v korporátech, ale ty manželky nejsou atraktivní teda vůbec. Tím nemyslím, že nejsou krásné, ale ony nejsou ani hezké. Jsou klidně tlusté, oblečené hrozně, klidně chodí šedivé a rozhodně to nejsou typy, co by se o sebe extra staraly. A ti hchlapi s nimi prostě jsou. Patrně jsou spolu od VŠ a ty ženy takto zpustly, ale nikdy nešlo o atraktivní ženy, které by musely odhánět nápadníky. Takže není to vždy tak, že obrýlená knihovnice nemůže mít ředitele korporátu. Když ty páry někdy vidím, tak si taky říkám, chudáci ti chlapi, no ale mají spolu rodinu a jsou spolu třeba 20 let. Jestli doma mají sex, netuším, ale žijí prostě spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
21.9.20 10:05

@Hecate A proto je asi lepší to nesortovat a vnímat lidí, který mě nějak osloví. Tyhle přednastavení, jak má partner vypadat (bože), jak se má chovat, čím se v životě má zabývat… sakra, to hrozně brzdí! Nechte svět, ať vám toho, jakze mu říkáte? Alfa samec :mrgreen: přivede sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
21.9.20 10:14
@Pajaja1 píše:
@Hecate A proto je asi lepší to nesortovat a vnímat lidí, který mě nějak osloví. Tyhle přednastavení, jak má partner vypadat (bože), jak se má chovat, čím se v životě má zabývat… sakra, to hrozně brzdí! Nechte svět, ať vám toho, jakze mu říkáte? Alfa samec :mrgreen: přivede sám.

Přesně, řešit tu, kdo je alfa nebo beta, jestli knihovnice může oslovit ředitele apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
21.9.20 10:16
@Josefuna píše:
A to je právě omyl, proč by knihovnice nemohla mít ředitele korporátu. Mám kolem sebe většinou lidi VŠ, kde VŠ mají oba partneři. A je fakt, že je tam třeba soudce nebo i ty vyšší manažerské pozice v korporátech, ale ty manželky nejsou atraktivní teda vůbec. Tím nemyslím, že nejsou krásné, ale ony nejsou ani hezké. Jsou klidně tlusté, oblečené hrozně, klidně chodí šedivé a rozhodně to nejsou typy, co by se o sebe extra staraly. A ti hchlapi s nimi prostě jsou. Patrně jsou spolu od VŠ a ty ženy takto zpustly, ale nikdy nešlo o atraktivní ženy, které by musely odhánět nápadníky. Takže není to vždy tak, že obrýlená knihovnice nemůže mít ředitele korporátu. Když ty páry někdy vidím, tak si taky říkám, chudáci ti chlapi, no ale mají spolu rodinu a jsou spolu třeba 20 let. Jestli doma mají sex, netuším, ale žijí prostě spolu.

Neberu Ti to, ale Tvoje zkušenost absolutně neodpovídá mému pozorování.

@Pajaja1 píše:
@Hecate A proto je asi lepší to nesortovat a vnímat lidí, který mě nějak osloví. Tyhle přednastavení, jak má partner vypadat (bože), jak se má chovat, čím se v životě má zabývat… sakra, to hrozně brzdí! Nechte svět, ať vám toho, jakze mu říkáte? Alfa samec :mrgreen: přivede sám.

Nejsem rozhodně pro žádné přednastavení, atd., ale podle mě určité zákonitosti prostě fungují, minimálně zákon přitažlivosti podobného. A sama jsem psala, výjimky existují. Jen prostě chtějí asi větší dávku štěstí nebo času. Už jen s ohledem na matematickou pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
21.9.20 10:19
@Josefuna píše:
Přesně, řešit tu, kdo je alfa nebo beta, jestli knihovnice může oslovit ředitele apod. :roll:

Buď jsi mě totálně nepochopila, nebo mě cíleně chytáš za slovo.
Nikde jsem nepsala, že šedá myš ala knihovnice nemůže oslovit ředitele korporátu. Ale opravdu neodpovídá mému pozorování, že by ředitelé korporátu mainstreamově šli po tomto typu žen (tedy do tiché dosebezahloubané intelektuálky, u níž vzhled není na prvním místě). A znovu: nezaznamenala jsem mainstreamově ani v profesích, které jsi jmenovala, fenomén ošklivých neupravených žen jakožto protějšků úspěšných chlapů. Maximálně v situacích, kdy ani ten chlap není bůhvíjak upravený a dobře vypadající.

:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
21.9.20 10:24
@Hecate píše:
Obávám se, že pouze to, že je na mě chlap „hodný“ (uctivý gentleman, co mi snese modré z nebe), pro vztah nestačí. Sama vnímáš nevyváženost (že on o Tebe stojí víc než Ty o něj). Stoprocentně vyvážené to asi není nikdy, ale pokud je to takhle výrazně vychýlené (ať už na jakoukoli stranu), nemůže to IMHO fungovat dlouhodobě.

Chápu, že po negativní zkušenosti či dokonce zkušenostech můžeš teď mít pocit, že by bylo na čase zkusit vztah, kde je to nastavené jinak (ve Tvůj prospěch), ale věř mi, toto taky není cesta. Kdysi když jsem byla mladá a po docela těžkém rozchodu, taky jsem dala šanci někomu, kdo mě až tak nepřitahoval. Částečně to bylo i o tlaku okolí, které nemělo pochopení pro to, že toho „hodného“ nechci proto, že nám to neklape v posteli (vyčítali mi, že mám špatně poskládané hodnoty). Ale stejně jsem to nakonec musela ukončit, konec konců, do té postele jsem s ním chodila já a žádná z mých kamarádek nebo dokonce kamarádů to nechtěla vzít za mě :).

Navíc tu fyzickou (ne)přitažlivost prostě rozumem nezvrátíš (mně to přijde spíš jak nějaké samoznásilnění těla i mysli). Tělo je v tomto možná „chytřejší“ než hlava - minimálně tělesné signály jsou rychlejší a opravdovější. Měla bys je poslouchat.

Říkám to pořád. Tělo je silnější než mysl. Víc jak, kdy, proč a s kým se množit v rámci nejlepších možností…

Antikoncepci a ochucovadlama jen oblbujete tělo, tak se pak nedivte, že s vama taky hraje levou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
21.9.20 10:25
@Hecate píše:
Nejsem rozhodně pro žádné přednastavení, atd., ale podle mě určité zákonitosti prostě fungují, minimálně zákon přitažlivosti podobného. A sama jsem psala, výjimky existují. Jen prostě chtějí asi větší dávku štěstí nebo času. Už jen s ohledem na matematickou pravděpodobnost.

Jistě, souhlasím. Ale já to myslela tak, že na první pohled se to nemusí poznat. Dát tomu druhými prostor je fajn. Při jednom kafi poznám, jestli na tom dotyčným něco je. Pro mne. Bezpečné poznám, jestli mám ztrácet čas dalším setkáním. Tak to bylo myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12742
21.9.20 10:28
@Pajaja1 píše:
Jistě, souhlasím. Ale já to myslela tak, že na první pohled se to nemusí poznat. Dát tomu druhými prostor je fajn. Při jednom kafi poznám, jestli na tom dotyčným něco je. Pro mne. Bezpečné poznám, jestli mám ztrácet čas dalším setkáním. Tak to bylo myšleno.

Dobře, ale to je trochu o voze a o koze.

Zaprvé, zakladatelka očividně není schopna po jednom kafi poznat, jestli chlap jo nebo ne… Protože kdyby to poznala, tak už dávno poslouchá svou intuici a své tělo a nedovolí tomu chlapovi to, co dovolí.
Zadruhé, stať o alfa samci byla spíš snaha ten problém probrat trochu do hloubky - najít příčinu, proč má jen krátkodobé vztahy plné vášně a nevyváženosti. Možná se mýlím, vždyť taky nemám dost vstupních informací, ale pro ni je to námět k zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.9.20 10:36
@Pajaja1 píše:
Já myslím, že je to mnohem jednodušší. A vlastně se to ani nedá popsat. Protože ten, ze kterého se ženský podlomej kolena, může mít jen uchvacující úsměv, aby cítila přitažlivost. Každá to máme jinak. Mně například přitahují muži, kteří něco umí, jsou inteligentní, a věř, že to může být klidně zedník, kdo má rozhled. Nechápu, proč tu ženy často řeší výši vzdělání. Takový vědecký pracovník je fakt terno. Je vzdelanej ve svým oboru, přitom v praktickým životě třeba úplně nepoužitelnej, páč si neumí uvařit ani čaj.

Ale nepouzitelny vedecky pracovnik nebude spadat do skupiny alfa samcu. Navic bych nespojovala individualni preference a jaksi objektivni nahled ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky