Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kupovala jsme ve Slůňátkovi přes internetový obchod a s kočárkem mě to vyšlo na necelých 4300Kč.
jaji-maty píše:
Kupovala jsme ve Slůňátkovi přes internetový obchod a s kočárkem mě to vyšlo na necelých 4300Kč.
Mockrat dekuji za odpoved:lol:
Holky pletu si to nebo tady měl někdo pláštěnku dvakrát? Chtěla bych jí koupit, ale nechci síťku na hmyz a nikde ji nemohu najít samostatně, kdyby tu byl někdo, kdo jí třeba po tom dodání v červnu bude mít dvakrát tak bych jí rada koupila…
Holky prodávaj to jen v setu, myslím, že ta síťka je taky super dohromady stojí 250 což myslím, že je dobrá cena.
Denco29, kde jsi to viděla za tak úžasnou cenu? Já našla za necelé 500,– ( bez poštovného )na MMB a pak od 699,– do 949,– na Heurece. Já určitě síťku na hmyz nevyužiju, mám jí na sporťák a tam jí dávám minimálně, tak mi přijde zbytečné za to vyhazovat
![]()
Já ji kupovala dohromady s kočárkem pak vyšla na 250. Já ji také před tím nikdy nepoužívala, ale teď co ji mám jsem ji už 3 měla na kočárku, když malej usnul. Je pravda, že se to docela louho přidělává stejně jak pláštěnka, ale zas to vypadá hezky. Kamarádka má tu univerzální má ji hned navlečenou, ale zas už to není pak ta super nuna ![]()
já už jí ale bohužel ( nebo spíš bohu dík
) mám od konce března doma…takže výhodný set už nepořídím… ![]()
Já sem jí taky měla hned v březnu, tak jsem ji koupila rovnou. Zkus se tady s někým domluvit kdo budepořizovat a nechce ten set ať objedná celé a nechá ti ho. Doufám, že budou rozumný a nechají ti to za ty dvě kilča.
Hezký podvečer, už nějakou dobu pokukuji po Nuně a začínám být i rozhodnutá
. Jen vás prosím, ty šťastné, které už jste majitelkami Nuny, přeměřte mi prosím šířku a délku zádové opěrky a taky sedáku u letošní verze kočárku. Ať tam má moje „lehce baculatá“ princezna pohodu…
A ještě chci poprosit majitelky Sand odstínu, je do šedostříbrna nebo spíš béžova, názory se trochu rozcházejí.. Moc se mi líbí i ta fialová, mám ale strach, že odstín stínítka je trochu pěstí na oko..
Moc díky. A taky..jste spokojené? Hledám něco skladného, lehkého, na kratší přejíždění, na spaní spíše výjimečně pro 15 měs.princeznu…
Moc moc díky za názory a zkušenosti. Doufám, že se rozhodnu k naší plné spokojenosti, přiznávám, že pokukuji i po Espiru Magic 4…
frezief1 píše:
Hezký podvečer, už nějakou dobu pokukuji po Nuně a začínám být i rozhodnutá. Jen vás prosím, ty šťastné, které už jste majitelkami Nuny, přeměřte mi prosím šířku a délku zádové opěrky a taky sedáku u letošní verze kočárku. Ať tam má moje „lehce baculatá“ princezna pohodu…
A ještě chci poprosit majitelky Sand odstínu, je do šedostříbrna nebo spíš béžova, názory se trochu rozcházejí.. Moc se mi líbí i ta fialová, mám ale strach, že odstín stínítka je trochu pěstí na oko..
Moc díky. A taky..jste spokojené? Hledám něco skladného, lehkého, na kratší přejíždění, na spaní spíše výjimečně pro 15 měs.princeznu…
Moc moc díky za názory a zkušenosti. Doufám, že se rozhodnu k naší plné spokojenosti, přiznávám, že pokukuji i po Espiru Magic 4…
Rozměry : sedátko-hloubka 23cm, šířka 26cm
opěrka-výška 43cm, šířka 23cm bez bočnic, jinak 33cm (celková od vnitřní konstukce). Stříška je od sedátka v max. výšce 55cm
Je to bez nějakejch 3cm podobně velké jako X-Lander XA
Naše malá je drobek, ve 2,5 letech 12 kg a 91cm a vejde se tam akorát.Moc velký rezervy nemá.
A odstín, no, to je oříšek. Na sluníčku má nádech do světle šedé a protkaný je hnědou nití.Lemování,popruhy a ta spodní část na nožičky-to je taky hnědá.I blesk foťáku to zkresluje.A celkový dojem je spíš do béžové, než do stříbrné. Tak s barvou jsem ti asi moc nepomohla ![]()
Jinak na potřeby které popisuješ, ti bude vyhovovat.
Tak šťastný výběr.
Je to šedá s hnědými doplňky, což nezní zrovna líbivě, ale je krásná. Se stříbrnou to určitě nemá nic společného, jen ten vnitřek boudy a kšilt je světlounce šedivý (jako sametový).
Holky moc děkuji za odpovědi, budu se teď chvíli ještě sama vnitřně trápit rozhodováním…
Ale ne dlouho, přece nad výběrem kočárku nestrávím „mládí“. (spíš „nejlepší léta“
, ať si tak nefandím …)
Jo jo, to znám. Jaký by to byl klid, kdyby nebyl internet a v krámě měli vystavené dva druhy kočárků, co? ![]()
Budu prodávat nunu tak pokud budete některá chtít včetně pláštěnky barva sand. Zítra kupuji nový sporťák krásně skladný do autobusu,tak nuna by nakonec ležela ladem, ale jinak je to super kočár.