Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1180
22.5.11 09:12

Jasný, jak kdo ji používá. Nemyslela jsem to ve zlém :-)
Já třeba boudu používám pořád.Tak jsem napsala svůj názor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.5.11 09:14
Sušinka píše:
Já třeba boudu používám pořád.Tak jsem napsala svůj názor :-D

Já to taky ve zlém nebrala.
Jen že u žádného sportáku nebo golfek nepoužívám boudu. Jen když prší.

• Citovat
  • Upravit
160
22.5.11 10:02
Sušinka píše:
Já třeba boudu používám pořád.Tak jsem napsala svůj názor :-D

Sušinko,já tady řešila nunu asi 3 měsíce a holky tady ze mě šílely :lol: ,vše co píšeš se mi taky nelíbilo.
A MÁM JI DOMA.A jsem spokojená malý 21 měsiců,vleze do ní úplně skvěle a má 13.5 kg,92 cm a v poho.
Bouda mě taky strašila,spoŕťák máme Jane, bouda úplně na h.....,krátká,nejde překlopit,strašně mě to na něm štve.
A nuna?
Bouda jde úžasně překlopit ,s tím stínítkem úplně supr,našteluješ jí tak ,aby nesvítilo malýmu vůbec do pusy.
A navíc jak fouká malý , :huban: :srdce: si jí stáhne a je pod ní skovaný.
Strašně jsem se nuny bála,fakt se mi zdála malá,ale je úžasná. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
22.5.11 11:28

Zdravím,
v diskusi není povolená žádná forma osobní inzerce - nabídka, poptávka. Prosím, domlouvejte se přes SZ.

Díky a pěkný den,
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.5.11 11:56
neli23 píše:
holky pořád čekám na tu žlutou nunu a pořád projíždím net a dívám se ještě po různých golfáčích a padl mi celkem do oka silver cross halo. připadá mi že se stylem podobá nuně.má i polohovatelné nožičky co na něj říkáte?

ten je parádní, také jsem nad ním uvažovala, dokud Nuna neměla polohovací zádíčka. Teď ho vídám docela často u nás ve městě a mohu říct že už jsem měla hříšné myšlenky na výměnu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fabianek
23.5.11 10:42

jana79

je moc pěkný,také uvažuji o jeho koupi.Zvažuji TFK Buggster nebo Nuna.Jen mám strach,že Nuna bude moc vysoký.Měřím 160 cm.Rukojeť asi nejde níže,že?Malému bude rok, mohu se zeptat kolik je Vaší malý?Nevadí,že kočárek nemá madlo před dítkem?děkuji J.

• Citovat
  • Upravit
1556
23.5.11 12:44
Fabianek,té výšky rukojeti se vůbec neboj. Já měřím jen 163cm a v pohodě. Můžeš si ji dát hodně nízko, já naopak ji spíš vytahuji nahoru…jezdí se mi tak lépe. :wink:
fabianek píše:
je moc pěkný,také uvažuji o jeho koupi.Zvažuji TFK Buggster nebo Nuna.Jen mám strach,že Nuna bude moc vysoký.Měřím 160 cm.Rukojeť asi nejde níže,že?Malému bude rok, mohu se zeptat kolik je Vaší malý?Nevadí,že kočárek nemá madlo před dítkem?děkuji J.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.11 12:51

Rukojeť se u Nuny dá poštelovat na různou výšku (88-106 cm od země)Já měřím 165 a stejně sem si jí dala nejvýš, protože při nižší poloze jsem občas kopla do kočárku. A taky jsem si myslela že madlo bude chybět, ale v poho, malá je přikšírovaná tak vypadnout nemůže a ani se po něm neshání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fabianek
23.5.11 12:57

Děkuji za info.Ted už jen přemluvit manžu :-) já měla u prvního TFK buggster QUAX a byla jsem moc spokojená.Tak právě zvažuji.byl hodně prostorný.

• Citovat
  • Upravit
160
23.5.11 13:14

Holky, co nemáte jěště pláštěnku jako já.
Rano jsme šli ven a počasí nic moc.
Tak jsem zkusila pláštu z Jane sporťáku a pasuje suprově,dole na pláštěnce jsou poutka ,která se dají přichytit ke konstrunci dole na nuně,celá nunu zakryje a ještě se pohodně dostanu okénkém k malému,jak chce pít,nebo rohlíka.
Tak nevím,jesli teď nebudu mit tu ňuňáckou na prd. :roll: :oops:
Ta z Jane se fakt hodí a jedeme,supr :dance: :huban:
Pokud máte některá Jane,zkuste jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
23.5.11 14:39

je mi to trochu trapné psát tady když je to diskuze o nuně ale ještě jedna otázka :oops: ten silver halo on nemá košík??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.5.11 23:19

slunečník

Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá máte na Nuně slunečník, ať už originál nebo neoriginál. Na druhou stranu boudička je celkem dostačující, tak jestli to není zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.5.11 07:58
steka píše:
Holky, co nemáte jěště pláštěnku jako já.
Rano jsme šli ven a počasí nic moc.
Tak jsem zkusila pláštu z Jane sporťáku a pasuje suprově,dole na pláštěnce jsou poutka ,která se dají přichytit ke konstrunci dole na nuně,celá nunu zakryje a ještě se pohodně dostanu okénkém k malému,jak chce pít,nebo rohlíka.
Tak nevím,jesli teď nebudu mit tu ňuňáckou na prd. :roll: :oops:
Ta z Jane se fakt hodí a jedeme,supr :dance: :huban:
Pokud máte některá Jane,zkuste jí.

Takže tím pádem by měla sedět i z concorda??

• Citovat
  • Upravit
3241
24.5.11 07:58

:-) Asi má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neloš
24.5.11 11:30

skoro jako nuna je pěkný, možná i hezčí :lol:

• Citovat