Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..
Myslím,že do terénu není.Já chtěla přejat takové travnaté hřiště plné drnů a měla jsem co dělat.
.Jinak ale jezdí supr a ze stříškou jsem spokojená,fakt se dá sklopit k dítěti.
To náš sporťák neumí,máme Jane a je stříška blbá.
Nuna stříška ůžasná ![]()
Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní. ![]()
Tak mi z Malvku napsali, že naše žlutá Nuna bude v půlce června a to se říká kdo ví jestli. Ach jo.
Mám ji objednanou od března a pořád nic. Vy už všechny drandíte a my prdlajs. Jedinou útěchou je, že mám starý model, ale zase s ním nechci moc jezdit, když ho chci prodat.
zuzkaaa píše:
Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní.
zuzkaaa píše:
Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní.
alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..
já s ním jezdila o víkendu v parku po hrbolatém trávníku a neupravené lesní cestě a šlo to, ale asi bych se bála že by se mi při stálém používání na tomhle povrchu zničil.
Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo foto
Zkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono ![]()
rybkabezvody píše:alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..já s ním jezdila o víkendu v parku po hrbolatém trávníku a neupravené lesní cestě a šlo to, ale asi bych se bála že by se mi při stálém používání na tomhle povrchu zničil.
Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo fotoZkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono
Mám připnuto na ty sucháče
rybkabezvody píše:alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..já s ním jezdila o víkendu v parku po hrbolatém trávníku a neupravené lesní cestě a šlo to, ale asi bych se bála že by se mi při stálém používání na tomhle povrchu zničil.
Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo fotoZkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono
Ahoj
Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží. ![]()
denvoj píše:rybkabezvody píše:Ahojalice_s píše:
Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží.
zkusím
děkuju
![]()
rybkabezvody píše:denvoj píše:zkusímrybkabezvody píše:Ahojalice_s píše:
Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží.
děkuju
![]()
Rádo se stalo
![]()
jeee holky díky já jsem ale tupec, ani jsem nevěděla, že tohle jde s tou stříškou dělat
tak jsem ale ráda, stříšku vyperu a už budu sklápět. Díky díky moooooc ![]()
Já to samý furt sem nadávala proč na ten kočár všichni makaj špinavejma rukama, no a ono to bylo od koleček Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.
stepanka025 píše:
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.
No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
Tu teda
páni konstruktéři moc nevychytali,co?
steka píše:stepanka025 píše:No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
Tu tedapáni konstruktéři moc nevychytali,co?
to snad ale na zadnem kocarku (aspon z me zkusenosti, mam dva a u obou plandaji, treba ma nekdo lepsi zkusenost
)