Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
30.5.11 13:04
alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..

Myslím,že do terénu není.Já chtěla přejat takové travnaté hřiště plné drnů a měla jsem co dělat. :-( .Jinak ale jezdí supr a ze stříškou jsem spokojená,fakt se dá sklopit k dítěti.
To náš sporťák neumí,máme Jane a je stříška blbá.
Nuna stříška ůžasná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.5.11 20:38

Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.5.11 21:10

Tak mi z Malvku napsali, že naše žlutá Nuna bude v půlce června a to se říká kdo ví jestli. Ach jo.
Mám ji objednanou od března a pořád nic. Vy už všechny drandíte a my prdlajs. Jedinou útěchou je, že mám starý model, ale zase s ním nechci moc jezdit, když ho chci prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
30.5.11 21:51
První sklop stíšku jako dovnitř kočárku, úplně na placato. Ze začátku jsem se trochu bála abych to nějak nezlomila, ale v poho a pak už normál složit. Já tu boudu prala každej tejden, než jsem na to přišla - taky mám sand to je asi jediná, která má světlý stínítko - zatím . žlutá a černá ji má taky. Nebo mrkni na nějaký video tam jsem to právě viděla.
zuzkaaa píše:
Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
31.5.11 06:13
Zuzkaaa,tady na tom videu je to sklopení stříšky vidět.
http://www.youtube.com/watch?…
zuzkaaa píše:
Holky mě se ta stříška taky špiní při skládání (máme nunu sand), asi od koleček, jak to teda děláte, že se vám to nešpiní. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.5.11 11:54
alice_s píše:
Holky prosím vás, je nuna i trošku do terénu? Budu s golfáčem jezdit i do lesa, je tam sice asfaltová cesta, ale k té se musím dostat přes polní cestu. Nuna se mi líbí, ale toto si nejsem jistá. A jak je na tom stříška? Mě přijde dost malá..

já s ním jezdila o víkendu v parku po hrbolatém trávníku a neupravené lesní cestě a šlo to, ale asi bych se bála že by se mi při stálém používání na tomhle povrchu zničil.

Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo foto :think: Zkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
31.5.11 12:20
rybkabezvody píše:
alice_s píše:

já s ním jezdila o víkendu v parku po hrbolatém trávníku a neupravené lesní cestě a šlo to, ale asi bych se bála že by se mi při stálém používání na tomhle povrchu zničil.

Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo foto :think: Zkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono :nevim:

Mám připnuto na ty sucháče

• Citovat
  • Upravit
1387
31.5.11 12:28
rybkabezvody píše:
alice_s píše:

Holky, jak a kam zastrkáváte tu plachtu od boudičky když dítě sedí? Popř. nejlepší by bylo foto :think: Zkoušela jsem to narvat do té boudičky, jak je tam ta věc co připomíná clonu, ale nevykukuje z kočáru a tam to nějak nebylo ono :nevim:

Ahoj :mavam: Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.5.11 12:51
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
alice_s píše:

Ahoj :mavam: Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží. :-D

zkusím :palec: děkuju :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
31.5.11 12:57
rybkabezvody píše:
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
alice_s píše:

Ahoj :mavam: Já to mám právě zastrkané v té kapse, jak píšeš, ale jen třičtvrtě té plachty, celá tam pořádně nešla a ani se mi to nelíbilo. A po bocích jsou malé sucháče, tak to hezky drží. :-D
zkusím :palec: děkuju :kytka: :mavam:

Rádo se stalo :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.5.11 13:22

jeee holky díky já jsem ale tupec, ani jsem nevěděla, že tohle jde s tou stříškou dělat :-D tak jsem ale ráda, stříšku vyperu a už budu sklápět. Díky díky moooooc :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.6.11 14:38

Já to samý furt sem nadávala proč na ten kočár všichni makaj špinavejma rukama, no a ono to bylo od koleček Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 13:19

K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.6.11 13:42
stepanka025 píše:
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.

No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
Tu teda :pocitac: páni konstruktéři moc nevychytali,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.6.11 17:26
steka píše:
stepanka025 píše:
No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
Tu teda :pocitac: páni konstruktéři moc nevychytali,co?

to snad ale na zadnem kocarku (aspon z me zkusenosti, mam dva a u obou plandaji, treba ma nekdo lepsi zkusenost :) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4