Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
160
2.6.11 22:05
Anielkha píše:
steka píše:
stepanka025 píše:
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.
No fakt supr a taky schová tu plandající boudu,že?
Tu teda :pocitac: páni konstruktéři moc nevychytali,co?
to snad ale na zadnem kocarku (aspon z me zkusenosti, mam dva a u obou plandaji, treba ma nekdo lepsi zkusenost :) )

Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.
Ta bouda je kratší a drží jí suprově ten sucháč.
Zákonitě delší na 2011 musí být,protože má delší ten leh.
No a právě vše má něco,to je na 2010 lépe vymyšleno.
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.6.11 22:09
steka píše:Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám. :hug:

no jo, ale proste to neni lip vymysleno, to je proste tim, ze je do lehu… (mela jsem napsat, ze je to u vsech kocarku do lehu, ale treba mne nekdo opravi)

• Citovat
  • Upravit
160
2.6.11 22:25
Anielkha píše:
steka píše:Na všech nééé,kamoška má starou nunu a na té to krásně drží.
My teda v kočíku ještě vůbec nespali a obávám se ,že ani spát nebudeme,tak to jsem nemusela čekat na 2011.A co no ,jsem ráda,že jí mám. :hug:
no jo, ale proste to neni lip vymysleno, to je proste tim, ze je do lehu… (mela jsem napsat, ze je to u vsech kocarku do lehu, ale treba mne nekdo opravi)

Jj,je to tak jak píšeš,ale jsme rádi,že jí máme,nééééé :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.6.11 22:41
stepanka025 píše:
K barve sand pěkně ladí tahle taštička na drobnosti. Šedá na tašce a na kočárku je shodná.

Tu boudu plachtu tam mas dobre zandanou,to ja to
mam vzdycky takovy kostrbaty :roll:
Nejak mi to nejde rovne prehnout :mreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 10:39

S tou plachtou problém nemám, mám ji na tom sucháči a na každý straně zacvaklou tím patentkem, co tam je a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
4.6.11 10:43

holky, tak si tam našijste třeba patentky, nebo naražte druky. :-) Na staré to bylo super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.6.11 14:51

holky kdyby jste chtěli některá pláštěnku na nunu tak jsem ji hodila do bazárku :-) mám 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.6.11 23:09

jo jo myslím, že sháněla rybka bezvody. Holky potřebujun vyprat nunu. Máte s tim někdo zkušenost??? Nejradši kdybych to mohla celý svléknout a dát do pračky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.6.11 23:24

Holky nechce se mi cist cela diskuze..nepise se tu nahodou neco oo tom jestli se na NUNU nedela nejake univerzalni madlo?diky moc.....dneska jsem si NUNU dovezla domu a nadhera :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.6.11 23:35
Já mám diskusi pročtebou a madlo se tu myslím neprobíralo. Myslím, že nic takového neexistuje.Uvidíš, že ho postrádat nebudete!!!
mmiška píše:
Holky nechce se mi cist cela diskuze..nepise se tu nahodou neco oo tom jestli se na NUNU nedela nejake univerzalni madlo?diky moc.....dneska jsem si NUNU dovezla domu a nadhera :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.6.11 00:09

Myslis ze ne?zatim je to nezvyk :nevim: ale je fakt ze jsme dnes vyjeli poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.6.11 07:27

Já jsem si objednala takový to molitanový univerzální z MMB, docela ho používáme. Je to připevněný sucháčema, takže to není pevná zábrana, ale mně se to tam docela líbí a malej se madla rád drží. Poutám jen těma dolníma pásama.

Taky jsem pořídila ten univak od Emitexu a moc se mi tam líbí, hlavně se do něj vejde spousta, měla jsem s místem v Nuně trochu potíž :mrgreen: :mrgreen:

Jsem s ní spokojená , akorát jsem si teď všimla, že se mi trochu olupuje rukojeť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.6.11 09:31

Ja mam problem, jak ji porad taham autem, tak mam to madlo (celou rukojet) poskrabanou :( mne to dost vadi (ne funkcne, ale vzdycky po tom prejedu rukou a nemam to rada) :(

skoda…

• Citovat
  • Upravit
17984
11.6.11 10:05

No,taky se mi to vojelo nejak moc rychle a hlavne
je to videt,coz mi vadi :-(

Holt se to pouziva, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
12.6.11 16:18

holky tak jsme se byli ptát v ostravě v mimistylu a prý žlutá nuna bude tak za 14dní, ale prý jsou na ni šílené objednávky.že kočárky přijedou a hned se po nich zapráší takže hrůza. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí