Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Asi to tak uděláme-zajdeme se podívat a taky asi počkáme na tu novou verzi. Holky díky moc za odpovědi.
Z-zuzka píše:
Můžete mi prosím někdo změřit tu zádovou opěrku, ať mám větší představu? A nemáte někdo srovnání jak jezdí nuna oproti zappovi. Dá se třeba s nunou jet po trávě nebo do ZOO? Nebo je to opravdu jen kočárek do nákupních center jak se říká. Díky za odpovědi.
My s ní jezdíme všude. V létě jsem byla v ZOO a potkala jsem tam Nunu asi 5× ![]()
Paaja82 píše:
Asi to tak uděláme-zajdeme se podívat a taky asi počkáme na tu novou verzi. Holky díky moc za odpovědi.
Není zač, hlavně, aby se ti tam vešlo dítě ![]()
2011 je v akci v babyparku… za neco pres 3,5 (ale ne zluta)
Rozměry vnitřku jsou sed je v nejužší části široký 23 cm, délka sedu je 24 cm a délka zádové opěrky je 42 cm.
vic mam tady: http://anielkha.blogspot.com/…pp-2011.html
Tak už jsem to vymyslela. Vzhledem k tomu, že v prosinci bude mít Kubík dva roky, teď dojezdíme se zappem a na příští mimčo si koupím nunu novou. Už s tím polohováním nožiček
Děkuji Vám všem za rady. P.S.: nuna je stejně nejhezčí
![]()
Nekolikrat jsem tu cetla ze nekdo pere Nunu v pracce na setrny program, tak jsem se taky k tomu odhodlala - akorat mi nejde do hlavy jak to perete, kdyz tam je ta tvrda podlozka (jak v te casti potahu z kocarku, tak u kosiku). Striska se asi prat v pracce neda, tam jsou zas draty. Tak jak na to???
JessB píše:
Nekolikrat jsem tu cetla ze nekdo pere Nunu v pracce na setrny program, tak jsem se taky k tomu odhodlala - akorat mi nejde do hlavy jak to perete, kdyz tam je ta tvrda podlozka (jak v te casti potahu z kocarku, tak u kosiku). Striska se asi prat v pracce neda, tam jsou zas draty. Tak jak na to???
Ty podložky jdou z toho vyndat a pak to peru na 30. Střecha rozebrat nejde tak jí namočím do vany a pak vyperu v ruce.
mám takový dotázek, máte také tak hnusně prověšenou boudičku ( asi od skládání )ta látka co se vypíná je povolená a neskutenčně mě to štve ![]()
tak já to mám taky ale snad už od té doby co ho mám. není to uplně vyplé jak bych si predstavovala.
steka píše:
Denvoj,prosím tě kdo ti šil nánožník na nunu?
Díky Steka.
Steka ahoj ![]()
Je to paní z MMB, posílám její nick a ID:
tuyen t. (darint), ID 243892
Mám ještě dotaz ohledně popruhů na připoutání-jde vám to zapnout, když je dítě oblečené a ve fusaku? Ani mu nedám budnu a už nezapnu ty horní, postraní ještě ano, ale když bude mít budnu, tak teda nevim. Přijdou mi moc krátké a to je mám asi na maximum. Šlo by to nějak nastavit? Co myslíte? Jo a k tomu praní-stříšku jsem vzala ručně, potah je zatím čistý.
Nenastavovala bych, spíš bych zkusila koupit kšíry
já horní vůbec nezapínám a dolní zatím v pohodě i s tenkým fusakem a bundou ( 12 kilo, cca 86 cm ) ![]()
Krabík píše:
Mám ještě dotaz ohledně popruhů na připoutání-jde vám to zapnout, když je dítě oblečené a ve fusaku? Ani mu nedám budnu a už nezapnu ty horní, postraní ještě ano, ale když bude mít budnu, tak teda nevim. Přijdou mi moc krátké a to je mám asi na maximum. Šlo by to nějak nastavit? Co myslíte? Jo a k tomu praní-stříšku jsem vzala ručně, potah je zatím čistý.
Ty horní pásy jsem sundala asi po týdnu, pt mi přišly dost krátké a kluk mi se mi tam škrtil. Zapínám jenom ty postranní a stačí to.