Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ale kdyby někdo chtěl tu starou, tak kamarádka prodává lékořici za 3500,– (měsíc starou) tady
tak jsem psala ohledně Nuny do e-schopu www.slunatko.cz a sdělili mi , že cenu ještě nemají, ale pro předobjednané by měla být stejná jako předchozí model´v případě , že by byla cena vyšší tak dají slevu , tak aby cena byla srovnatelná s předchozím modelem
http://www.vase-kocarky.cz/nuna-pepp/
tady je fotky složené staré nuny, mabis, mohla bys vyfotit složenou tu tvou?
mabis píše:
ale kdyby někdo chtěl tu starou, tak kamarádka prodává lékořici za 3500,– (měsíc starou) tady
to jedobrá nabídka. Já počkám na tu novou kolekci…
marrra píše:
http://www.vase-kocarky.cz/nuna-pepp/
tady je fotky složené staré nuny, mabis, mohla bys vyfotit složenou tu tvou?
tak hned jak najdu nabíječku do foťáku tak provedu, ale dle obrázku vypadají stejně ![]()
Holky hodně čtu, že je nuna moc dobrá pokud se nekapne na rozvrzaný kus. Jak to v obchodě poznám? Máte některá tento problém?Myslím, že v obchodě se moc nepozná až v praxi venku.
to vrzání me taky trápí, já budu totiž na 99% objednávat z netu… ![]()
freeonit píše:
to vrzání me taky trápí, já budu totiž na 99% objednávat z netu…
dodry den,to by me take zajimalo jak je to stim vrzanim budu ho muset take objednavat z netu:-(Bouzel unas nunu nikde nemaji a v Plzni take ne a do Prahy je to bouzel daleko.Takze neman moznost si ji vyzkouset ![]()
Holky, já nunu objednávala přes net…vrzání jsem se bála a byla jsem odhodlaná ji okamžitě poslat zpátky, kdyby vrzla. Ale všechno v pohodě ![]()
Neloš píše:
Holky hodně čtu, že je nuna moc dobrá pokud se nekapne na rozvrzaný kus. Jak to v obchodě poznám? Máte některá tento problém?Myslím, že v obchodě se moc nepozná až v praxi venku.
Myslím, že tady někdo z holek psal, že to vrzání nuny bylo znát hned v obchodě. Tak bych se toho nebála. Vyzkoušíš tam a uvidíš ![]()
chaala píše:Neloš píše:Myslím, že tady někdo z holek psal, že to vrzání nuny bylo znát hned v obchodě. Tak bych se toho nebála. Vyzkoušíš tam a uvidíš
No jasný, pokud by vrzala tak ji budeš reklamovat.
Ještě k tomu vrzání…já to četla jen tady v jednom příspěvku a ten už je z června loňského roku. Tak ať máte, holky, štěstí, až objednáte nunu z netu.
Zrovna jsem četla v babyparku že nemá otočná přední kola, ale já měla za to ,že na videu se točí. Buď vidím špatně nebo mají překlep. ![]()
tak to je napsané v parametrech a v bodech čtu že se točí, tak to se mi ulevilo. Bez otočných koleček je dřina