Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2074
2.3.11 17:23

Tak holky uz mi oddepsali a bouzel žluta opravdu bude až v květnu.Planujou udelat nejake akce na set ke kocarku a cena bude stejna jako u predchozi Nuny :dance: Uz aby byl Květen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.3.11 17:27
Neloš píše:
Tak u nás to vyhrála béžová. :dance: Černá je krásná, ale mám casualplay s4 ta je černá a můžu říct že ani černá moc praktická není. Hold nesmí se v kočárku papat a bude čisté i světlé :-D

Já béžovou normálně nemusím, ale tahle u nuny se mi líbí :palec: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.3.11 17:37

děkuji za odkaz Chaalo, už jsem tam.
No to je fakt, jak se rozpatlá šušenka a ještě do toho vylije čajda, tak na barvě nezáleží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 18:45
blondina píše:
holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku :dance: , ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.

u té vložky píšou, že je pro novorozence…nevím teda, jaký blázen by do takového kočárku dal malinké miminko. Ale třeba v USA vozí běžně malinká miminka skoro v sedě…chudinky.
navíc ta vložka je krátká, ja nad ní ještě vidět nápis nuna, takže pro větší dítko fakt nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.3.11 21:43

Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou Nunu :-) Teď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.11 21:44

Ahojky taky jsem to cetla, uz se na ni moooc tesim.
Holky mam jen dotaz, nevite nekdo jestli nahodou nebudou vystavovat na veletrhu v Brne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 21:50
bodlasek píše:
Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou Nunu :-) Teď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo :-(

co je CC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.3.11 21:54
marrra píše:
bodlasek píše:
Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou Nunu :-) Teď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo :-(
co je CC?

Cybex Callisto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.11 21:56

to mě napadlo jako první:) ale nebyla jsem si uplně jistá. Tak to je ale taky pěkný kočárek, dneska jsem cybexky zrovna viděla:) Já se taky rozhodovala mezi těmito dvěma. Ale manželovi se CC nelíbil, tak máme nunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.3.11 21:59

My jsme s CC moc spokojeni to jako jo, ale od začátku se nám líbila Nuna, jenže jsme jí zavrhli z důvodu toho že nejde polohovat…ale teď už jde…ale zase nožičky by měl malej dolu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 22:08

Holky nevim jestli se mi to nezdá, ale v malviku maj novou nunu v e shopu. Mrkněte na to a dejte vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
2.3.11 22:09
denca29 píše:
Holky nevim jestli se mi to nezdá, ale v malviku maj novou nunu v e shopu. Mrkněte na to a dejte vědět

Jojo je tam…na FB psali že první dorazí 20.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
2.3.11 22:09

Jo,jo,mají ji v e-shopu…dali to dnes na fb:
Malvík kočárky
Nuna Pepp 2011 již v e-shopu!! První kusy 20.3. skladem
Nuna Pepp Golfové hole 2011 již v e-shopu!!
 www.malvik.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.11 22:13

na mimibazaru už je také
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
2.3.11 22:24

HOLKY TAK JSME SE DOČKALY.. TAK TEĎ DOLADIT JEN TU BARVU… STÁLÉ VÁHÁM BÉŽOVÁ NENOLÉKOŘICE :nevim: :nevim: :nevim:ACH JO, KKEROU???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí