Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak holky uz mi oddepsali a bouzel žluta opravdu bude až v květnu.Planujou udelat nejake akce na set ke kocarku a cena bude stejna jako u predchozi Nuny
Uz aby byl Květen ![]()
Neloš píše:
Tak u nás to vyhrála béžová.Černá je krásná, ale mám casualplay s4 ta je černá a můžu říct že ani černá moc praktická není. Hold nesmí se v kočárku papat a bude čisté i světlé
Já béžovou normálně nemusím, ale tahle u nuny se mi líbí
![]()
děkuji za odkaz Chaalo, už jsem tam.
No to je fakt, jak se rozpatlá šušenka a ještě do toho vylije čajda, tak na barvě nezáleží ![]()
blondina píše:
holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku, ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.
u té vložky píšou, že je pro novorozence…nevím teda, jaký blázen by do takového kočárku dal malinké miminko. Ale třeba v USA vozí běžně malinká miminka skoro v sedě…chudinky.
navíc ta vložka je krátká, ja nad ní ještě vidět nápis nuna, takže pro větší dítko fakt nepůjde.
Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou Nunu
Teď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo ![]()
Ahojky taky jsem to cetla, uz se na ni moooc tesim.
Holky mam jen dotaz, nevite nekdo jestli nahodou nebudou vystavovat na veletrhu v Brne???
bodlasek píše:
Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou NunuTeď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo
co je CC?
marrra píše:bodlasek píše:co je CC?
Ahojky!
Tak už jste to četli…Malvík bude mít 20.3. skladem novou NunuTeď mě štve že jsem objednala CC a nepočkala na Nunu…ach jo
Cybex Callisto ![]()
to mě napadlo jako první:) ale nebyla jsem si uplně jistá. Tak to je ale taky pěkný kočárek, dneska jsem cybexky zrovna viděla:) Já se taky rozhodovala mezi těmito dvěma. Ale manželovi se CC nelíbil, tak máme nunu.
My jsme s CC moc spokojeni to jako jo, ale od začátku se nám líbila Nuna, jenže jsme jí zavrhli z důvodu toho že nejde polohovat…ale teď už jde…ale zase nožičky by měl malej dolu ![]()
Holky nevim jestli se mi to nezdá, ale v malviku maj novou nunu v e shopu. Mrkněte na to a dejte vědět
denca29 píše:
Holky nevim jestli se mi to nezdá, ale v malviku maj novou nunu v e shopu. Mrkněte na to a dejte vědět
Jojo je tam…na FB psali že první dorazí 20.3.
Jo,jo,mají ji v e-shopu…dali to dnes na fb:
Malvík kočárky
Nuna Pepp 2011 již v e-shopu!! První kusy 20.3. skladem
Nuna Pepp Golfové hole 2011 již v e-shopu!!
www.malvik.cz
HOLKY TAK JSME SE DOČKALY.. TAK TEĎ DOLADIT JEN TU BARVU… STÁLÉ VÁHÁM BÉŽOVÁ NENOLÉKOŘICE
ACH JO, KKEROU???