Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky nunaholky!
Tak já se mezi(doufám),že naprosto spokojené uživatelky zařadím v pondělí,to by měla Nuna dorazit i k nám ![]()
Přeji všem pěkný víkend
![]()
majkakoc píše:
A do jaké barvičky jsi šla?
Ahoj, omlouvám se, nechce se mi pročítat celou diskuzi
, ale ráda bych se zeptala - chápu to dobře, že Nuna nemá polohovací opěrku na nohy? A madlo před děckem taky ne?
Díky za odpověď.
Bersaba píše:
Ahoj, omlouvám se, nechce se mi pročítat celou diskuzi, ale ráda bych se zeptala - chápu to dobře, že Nuna nemá polohovací opěrku na nohy? A madlo před děckem taky ne?
Díky za odpověď.
Ahoj, já ji dnes konečně taky objednala. Tu černou
Bude prý za 2-3 týdny
bubunova píše:
ahojky,přesně tak,chápeš to dobře
Bersaba píše:
Ahoj, omlouvám se, nechce se mi pročítat celou diskuzi, ale ráda bych se zeptala - chápu to dobře, že Nuna nemá polohovací opěrku na nohy? A madlo před děckem taky ne?
Díky za odpověď.
A nechybí vám to polohování nohou, třeba když v tom dítě spí? Mě se Nuna ukrutně líbí, ale tohle mě mrzí. A to madlo taky, malá je mi ze sporťáku zvyklá se o něj opírat. Tak to budu muset asi ještě promyslet. ![]()
Bersaba,nám madlo nechybí, ale asi proto, že jsem ho u sporťáku měla dlouho sundané, a když jsem ho tam chtěla dát zpátky, tak už ho malá nechtěla
…tak nechybí ani u nuny.To plohování nožiček mi nevadí, máme nunu jako druhý kočárek a nespíme v něm každý den. Když v nuně ale usne, tak vypadá spokojeně. ![]()
ahoj holky, já jsem teda nevydržela a nunu jsem včera testla cestou do školky (máme to kousek) - Tobík spokojen a já ještě více, ani na chodníku to nerachtá zdaleka tak jak mi rachtala Inglesina, takže já jsem absolutně happy! ![]()
Polohovací nožičky mi nevadí, na tu chvilku co si malý v kočárku schrupne to je myslím jedno a madlo je o zvyku. ![]()
Ahoj holky, asi mě ukamenujete, ale můj názor na Nunu, poté, co jsem ji vezla a ozkoušela - designově pěkný kočárek, ale jinak provedením plast, plast, plast a kočárek, který se zřejmě brzy ještě víc rozkynklá, ve srovnání s jinýma golfkama je to pro mne další z řady rachtadel
Na oko vypadá fakt krásně a zdá se mi, že je vhodnější pro větší děti, ne uplně pro mimina, kvůli nepolohování nožiček a bez madla. Věřím, že do města nebo do obchoďáku pro starší děcko ok, ale žádnej zázrak teda, spíš pastva na oči než kvalitní provedení kočárku. Ale každá máme jiný názor a respektuji ho ![]()
Ahoj Nunačky,tak jsem zjistila že v Dětátku už nabízejí všechny barvičky nové nuny do 5dnu.Tak to je paráda hned tam jdu psát
http://www.detatko.eu/search.asp
žeby jsme se konečne dočkaly
Pak dám vědet co odpovědely snad je to tam pravdivě uvedené
Radko80, nikdo tě kamenovat nebude, od toho je to diskuzní fórum
Já dneska objednala v Malviku novou Nunu yellow, bude za dva týdny, už se moc těším.
Radka80 píše:
Ahoj holky, asi mě ukamenujete, ale můj názor na Nunu, poté, co jsem ji vezla a ozkoušela - designově pěkný kočárek, ale jinak provedením plast, plast, plast a kočárek, který se zřejmě brzy ještě víc rozkynklá, ve srovnání s jinýma golfkama je to pro mne další z řady rachtadelNa oko vypadá fakt krásně a zdá se mi, že je vhodnější pro větší děti, ne uplně pro mimina, kvůli nepolohování nožiček a bez madla. Věřím, že do města nebo do obchoďáku pro starší děcko ok, ale žádnej zázrak teda, spíš pastva na oči než kvalitní provedení kočárku. Ale každá máme jiný názor a respektuji ho
Ještěže máme každá jinej názor
…alespoň jich nebude tolik jezdit
![]()
Tak já ji objednala taky, tu fialkovou.
Zeptám se, kdo s ní už jezdí???máte origo pláštěnku????a jaká taška na madlo??