Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
1.4.11 16:19

Ahojky nunaholky! :palec: Tak já se mezi(doufám),že naprosto spokojené uživatelky zařadím v pondělí,to by měla Nuna dorazit i k nám :dance:
Přeji všem pěkný víkend :wink: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.4.11 16:41

A do jaké barvičky jsi šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.4.11 16:49
No,jak jinak než Licorice,asi už jsem ujetá na hnědé kočárky :mrgreen:
majkakoc píše:
A do jaké barvičky jsi šla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.4.11 17:03

Ahoj, omlouvám se, nechce se mi pročítat celou diskuzi :oops:, ale ráda bych se zeptala - chápu to dobře, že Nuna nemá polohovací opěrku na nohy? A madlo před děckem taky ne?
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.4.11 17:32

Je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
1.4.11 17:55
ahojky,přesně tak,chápeš to dobře :palec:
Bersaba píše:
Ahoj, omlouvám se, nechce se mi pročítat celou diskuzi :oops:, ale ráda bych se zeptala - chápu to dobře, že Nuna nemá polohovací opěrku na nohy? A madlo před děckem taky ne?
Díky za odpověď.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.4.11 19:27

Ahoj, já ji dnes konečně taky objednala. Tu černou :wink: Bude prý za 2-3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.4.11 19:42
bubunova píše:
ahojky,přesně tak,chápeš to dobře :palec:
Bersaba píše:
Díky za odpověď.

A nechybí vám to polohování nohou, třeba když v tom dítě spí? Mě se Nuna ukrutně líbí, ale tohle mě mrzí. A to madlo taky, malá je mi ze sporťáku zvyklá se o něj opírat. Tak to budu muset asi ještě promyslet. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.4.11 21:09

Bersaba,nám madlo nechybí, ale asi proto, že jsem ho u sporťáku měla dlouho sundané, a když jsem ho tam chtěla dát zpátky, tak už ho malá nechtěla :-? …tak nechybí ani u nuny.To plohování nožiček mi nevadí, máme nunu jako druhý kočárek a nespíme v něm každý den. Když v nuně ale usne, tak vypadá spokojeně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
2.4.11 13:16

ahoj holky, já jsem teda nevydržela a nunu jsem včera testla cestou do školky (máme to kousek) - Tobík spokojen a já ještě více, ani na chodníku to nerachtá zdaleka tak jak mi rachtala Inglesina, takže já jsem absolutně happy! :dance:

Polohovací nožičky mi nevadí, na tu chvilku co si malý v kočárku schrupne to je myslím jedno a madlo je o zvyku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.4.11 13:24

Ahoj holky, asi mě ukamenujete, ale můj názor na Nunu, poté, co jsem ji vezla a ozkoušela - designově pěkný kočárek, ale jinak provedením plast, plast, plast a kočárek, který se zřejmě brzy ještě víc rozkynklá, ve srovnání s jinýma golfkama je to pro mne další z řady rachtadel :-( Na oko vypadá fakt krásně a zdá se mi, že je vhodnější pro větší děti, ne uplně pro mimina, kvůli nepolohování nožiček a bez madla. Věřím, že do města nebo do obchoďáku pro starší děcko ok, ale žádnej zázrak teda, spíš pastva na oči než kvalitní provedení kočárku. Ale každá máme jiný názor a respektuji ho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
2.4.11 17:37

Ahoj Nunačky,tak jsem zjistila že v Dětátku už nabízejí všechny barvičky nové nuny do 5dnu.Tak to je paráda hned tam jdu psát :dance: http://www.detatko.eu/search.asp :dance: :dance: :dance: :potlesk: :pankac: žeby jsme se konečne dočkaly :palec: Pak dám vědet co odpovědely snad je to tam pravdivě uvedené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.11 18:35

Radko80, nikdo tě kamenovat nebude, od toho je to diskuzní fórum :-)Já dneska objednala v Malviku novou Nunu yellow, bude za dva týdny, už se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.4.11 18:36
Radka80 píše:
Ahoj holky, asi mě ukamenujete, ale můj názor na Nunu, poté, co jsem ji vezla a ozkoušela - designově pěkný kočárek, ale jinak provedením plast, plast, plast a kočárek, který se zřejmě brzy ještě víc rozkynklá, ve srovnání s jinýma golfkama je to pro mne další z řady rachtadel :-( Na oko vypadá fakt krásně a zdá se mi, že je vhodnější pro větší děti, ne uplně pro mimina, kvůli nepolohování nožiček a bez madla. Věřím, že do města nebo do obchoďáku pro starší děcko ok, ale žádnej zázrak teda, spíš pastva na oči než kvalitní provedení kočárku. Ale každá máme jiný názor a respektuji ho :wink:

Ještěže máme každá jinej názor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: …alespoň jich nebude tolik jezdit :palec: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.4.11 07:01

Tak já ji objednala taky, tu fialkovou.

Zeptám se, kdo s ní už jezdí???máte origo pláštěnku????a jaká taška na madlo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí