Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
20.2.12 19:34

tikule super tip, madlo mám objednané, ale o té kapsičce jsem nevěděla, ale asi do ní také půjdu, mám taktéž objednanou 2012 malinu a asi do 15. března NEVYDRŽÍM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
20.2.12 20:29

Tinkal já si pořád říkám,že je to počasí na houby,tak aspon nebudem s Viktorkou ničit nový kočár :mrgreen: .Ale taky se strašně těším.Prolezla jsme snad každou diskuzi o tomhle kočárku a nic špatnýho jsem nenašla.Nakonec kamarádka,která má holčičku mě tak nějak ujistila v tom,že si jí můžu koupit.Všude píšou,že není moc prostorná.Ale když si vemu tu holčičku od kamarádky jakej ona je ani ne ve třech letech obr :mrgreen: tak si říkám,že ten můj malej roční otesánek se tam vejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
20.2.12 20:48

Tikule, madlo už mám taky objednané, ta kapsa je super, díky za odkaz :palec: S tou prostorností - schválně se podívej na šířky jiných golfek…jsou témeř stejně široké jako nuna, hledala jsem to pro jednu kámošku na emiminu, pár golfek jsem prohlídla a nuna je +- 1 - 2 cm rozdílná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.2.12 20:54

ted jsem na té vedlejší diskuzi našla, že maminka prodává lékořici a v ceně fusak + set…chci opravdu malinu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.2.12 20:55

tikule - já mám také Viktorku!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7114
21.2.12 11:44

Holky dekuji za odkaz..madlo jsem na mimibazarku uz videla ale tu kaopsicku na tu rukojet..tak tak je super..taky mam nunu objednanou ale light:))a z obchudku mi psali ze by mela byt po 15.3:)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.2.12 21:38

já mám nunu objednanou ve slůňátku,bylo tam poštovný zdarma a 5%sleva :mrgreen: jo a naskladnit mají 15.3 :dance: taks e těším.máme 16.3 narozeniny,holt jí dostane až dýlejc,ale to už bude teploučko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.2.12 21:39
tinkal píše:
tikule - já mám také Viktorku!!! :srdce:

KRÁSNÝ JMÉNO VIĎ :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.2.12 21:40

no holky já právě objednala tu scarlet(červená) protže všichni říkali že ta nová kolekce se vztahuje jen na tyhle barvy.tak nevim nooooo ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.3.12 14:36

ahoj holky - děkuji za tipy na Nunu. I já jsem si objednala Scarlet a už se na ní těším. Jen doufám, že opravdu přijde v té polovině března, jak slibují. Ptala jsem se totiž všude a nakonec objednala u obchůdku brouček ( Olomouc ) - měli v akci set + poštovné zdarma. Ale třeba jsem Nunu poptávala tady v Praze a z jednoho obchodu ( AAA-kočárky ) mi přišla odpověď, že sice je termín naskladnění polovina března, ale třeba loňský model přišel až v červnu :cert: . Tak doufám, že vás nevystraším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
5.3.12 20:50

Petto nestraš :) mě paní psala kde mám objednanej kočárek,že 100% termín naskladnění je 15.března,takže s tím počítám,že do konce března jí mám doma!!! nééé já nechci už čekat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
5.3.12 20:54

Já jsem takhle čekala loni na 2011…raději jsem si ji objednala ještě v těhu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
5.3.12 21:13

holky fakt mě strašíte 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.3.12 10:01

Já doufám, že to bude lepší než loni :mrgreen: . Také už by se mi líbilo vozit jen golfky - co si budem povídat - přeci jenom tahat sporťák z auta chce pořádnou sílu.
Tak si budeme držet palce, ať je máme do konce března doma :palec: . Schválně, která je bude mít první? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
6.3.12 11:02

Ahoj holky,
vcera jsem objednala Nuna pepp yellow 2012, naskladnena bude kolem 15.3. Ja ji objedbala vDelfinku za 4590 a maji k tomu akci moskytieru+plastenku zadara a postovne taky. Ja jsem z Olomouce, takze jsem se tam byla divat na Nuna 2010, ty mi nedoporucovali,protoze nejsou polohovatelne, ale aspon jsme tam malou dala, abych vedela jak se ji tam sedi.Musim napsat, ze jsou uzasne ovladatelne, ja mam jinak Concord fusion, jsem s nim spokojena, ale golfky jsou treba ale nechtela jsem klasicke golfky,jelikoz jsou strasne spatne ovladatelne. (napr.chicco katastrofa).jeste jsem uvazovala nad kolekci 2011, ale ta byla za 3990, takze kdyz ted mam sanci koupit 20120 za 4590 s plastenkou a moskytierou (stoji 459),tak bych byla blba, abych to nekoupila.
Moc dekuji za odkaz na MMB, urcite tasku koupim, madlo asi taky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí