Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepp@lolinka99 píše:
nanoznik asi vzala cerny, aby te ruzove nebylo moc. jinam mam od pinkie jeste tasku a deku a spokojenost velika
Ahoj můžu se zeptat Vám srží na nuni taška od pinkie? My teda nee mám ji z druhého kočárku a na nuni mi teda ukrutně sjíždí dolů pořád
i když ji mám na co nejmenší staženou… tak právě zase sháním nějakou tašku co by na nunu dobře padla
ja ji mam taky dole, ale pouzivam ji spis, kdyz nekam jedeme a potrebuju zabalit vi veci pro malou, jeste mam takovou mensi platenou z dm a taky sjizdi, ale bude to tim tvarem te rukojeti. na kazdodenni jezdeni pouzivam organizer od natydom.http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36397430&tab=0
prosim te a jaka je ta deka?drzi?mam strach,aby nesjizdela.a neni malinka?mala ma uz 2 roky,tak aby ji na nozicky jeste stacila.
@lolinka99 píše:
ja ji mam taky dole, ale pouzivam ji spis, kdyz nekam jedeme a potrebuju zabalit vi veci pro malou, jeste mam takovou mensi platenou z dm a taky sjizdi, ale bude to tim tvarem te rukojeti. na kazdodenni jezdeni pouzivam organizer od natydom.http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36397430&tab=0
Taky už jsem ten organizár vidělaa tak trochu přemýšlím jestli by nám nestačil no nevím co se vše vejde do té kapsičky?
holky ta deka je docela velka 90×75, ma takove dva hacky na zahaknuti, ale na nunu neni kam ji zahaknout, tak ji pripichuju na takove ty detske krouzky, co se zacvakavaji do sebe, vite co myslim? jinak ten organizator ma kapsu na piti, krasne se tam vejde avent flaska a jeste je kolem ni misto. a do kapsy, dam v pohode penezenku, mobil, kapesniky, klice, nejakou tu susu, plinu a mokre ubrousky.
to je dobrej napad s tou dekou.tak si ji taky asi objednam,at mame nunu kompletni:)na ten organizer a madlo jeste cekam,snad brzo dorazi, ptz jsem moc zvedava:)
@čečka111 píše:
Chtěla jsme se zeptat kde to tam mám najít,ty náhradní potahy na nunu?Sedím tady už hodinu a nemužu to najít,,,Děkuji
Holky, náhradní potahy už nejdou objednat, výrobce je stáhl
. Já jsem to stihla na poslední chvíly, objednávala jsem od paní z mmb už začátkem dubna..no naštěstí ještě dorazily, ale paní říkala, že tak tak, že to byla poslední várka a že výrobce už je nechce prodávat, takže už je asi neseženete
.
Mně teď přišla pláštěnka…no to je teda maturita ji tam nandat
jsem se teda navztekala,než jsem ji tam dala
jsem zvědavá, jestli někdy nezmokneme ![]()
Já koupila pláštěnku nějako univerzální na golfky za 190Kč. Jako doufám, že taky nezmokneme, protože bch řekla, že by ještě kousíček bodl vpředu, aby to šlo dát jakoby víc dolů a ne jen těsně pod nožičky na tom rádoby stupátku. Jestli moje dítko začne studovat ten igelit, co ji vychází pod špičky nožiček, tak za to vezme, stáhne to a bude mokrá pláštěnka, nepláštěnka. Ale svůj účel by splnit mohla…doufám. A nandávání je snadné.
Dobrý den,
já jsem se jen chtěla zeptat, Vám jako děti sedí v Nuně pod pláštěnkou? Jestli jo, tak to máte hodné dětičky.V životě bych nenandala pláštěnku na nunu, to je milionkrát dole. než jí tam stihnu nainstalovat, tak jí malá serve ![]()
A jinak můžu z osobní zkušenosti doporučit všem, co sháníte „náhradní díly“ k nuně paní Danu z MMB (Natydom ID 277387), paní dokáže ušít asi všechno ![]()
@B.irča píše:
Dobrý den,
já jsem se jen chtěla zeptat, Vám jako děti sedí v Nuně pod pláštěnkou? Jestli jo, tak to máte hodné dětičky.V životě bych nenandala pláštěnku na nunu, to je milionkrát dole. než jí tam stihnu nainstalovat, tak jí malá serve
No zatím ne, jelikož zatím nesedíme vůbec
takže ležatá nuna zatím. ![]()
Taky jsem si nechala ušít nánožník od maminky Libzi, napjatě čekám, až mi přijde balíček
Tak se potom pochlubím, jak to dopadlo ![]()
Jestli je to ta samá paní jsem nestudovala.
No, tak to Vám můžu rovnou říct, že pláštěnka na nunu je zbytečná investice, dětí na ní super dosáhnou a vůbec se jim tam nelíbí
. tak buďte v klidu, že jí nevyužijete. ![]()
A jak jste s bugynou spokojená? Já mám 2O11ctku, ale upřímně Vám řeknu, stylově bezkonkurenční neokoukaný vzhled golfek, ale jinak ji využijem jim na kafíčka do marketů. Do terénu se nechytáme a prdky dětí asi musí být pěkně naklepané, hodně v golfkách drncají ![]()