Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5662
20.3.12 22:02

Máme barvu scarlet, více fotek nemám. Tady to vypadá do růžova ale jinak je to tmavší červená, není to jako na fotkách, ty zkreslují, ale já jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.3.12 13:43

Jé - tak to už se těším :palec: . Také mám objednanou Scarlet a má mi přijít zítra - jen doufám, že je opravdu tmavě červená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 15:23

@Petto není to úplně tmavá červená, ale tmavší červená. Není to ta zářivá jako na fotkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.3.12 15:26

Bodlasek - tak děkuji - uklidnila jsi mne. Sice mám holčičku a momentálně používáme černo-bílý sporťák, tak nějaká změna musela být :lol: . Tak doufám, žemé očekávání splní…už abych ho měla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 15:30

@Petto myslím že spokojená budeš, je to taková zajímavá barvička, já jí mám na kluka a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 15:30

Tak jsme se vrátili z dlouhé vycházky na nákup s Nunou. Košík je krásně prostorný, vejde se tam spousta věcí. Jinak na madle jsem měla tašku z DM a v pohodě, kočárek se nepřeklápí prostě paráda. Malej se tam i krásně vyspinkal. A prvně se mi stalo že malej nechtěl z kočárku. Seděl jak zařezanej a nechtěl ven. I si do kočárku sám zaleze. Jinak na těch dlážděných chodnících co se teď dělají to opravdu drobet rachtá, ale není to nic hroznýho. Jako za mě je Nuna super a jsem moc spokojená. Polohování nožek není opravdu nic moc, ale malímu to nijak nevadilo, ani neměl nohy dolu, pěkně si je skrčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.3.12 15:38

Tak to já jsem zvědavá, jestli si ta má slečna na nový kočárek také tak rychle zvykne.....a s tím kočíkem pod kočárkem, jsi mi udělala radost.
Také hned písnu první dojmy … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.3.12 18:23

Ahoj holky! Právě mi dorazil kočárek Nuna Pepp 2012…a pocity? Kočárek je krásnej, máme barvu Sand, je pro holčičku, ale už jsem nechtěla kočárek vyloženě holčičí, kdyby druhé mimi byl nahodou kluk :) …Oproti sportáku je strašně maličkej, ale to je jasný. Celkově mi ale příde opravdu malej, malá má necelejch 11kg a 80cm a příde mi, že na výšku jí to je akorát…no ale budu věřit, že je minimálně do těch 15kg a tří let…první projížďka super, malá z kočárku ani nechtěla, jen na kostkách to víc hlučí, před tím jsme měli nafukovací kola, takže ten plast je vážně hlučnější, ale na to si zvykneme…marně jsem hledala polohování nožiček…při bádání na netu jsem zjistila, že polohování maj jen 4 barvy - červenej, modrej, bisque, růžovej…takže smůla, ale stejně to není polohování úplně do vodorovna, což jsem původně myslela, takže zas tak zklamaná nejsem…Jo nákupní košík - no, jako ve sportáku není, takže na žádný velký nákupy to není, ale dá se to…Takže celkově bych mu dala 10 bodů z 10 za vzhled, ovládání, celkovou manipulaci, o něco mín bodů za ten „podvod“ s polohováním nožiček…Jo a přemýšlím o tom přídavném madlu, asi by to bylo pro prcka příjemnější se něčeho držet…no a taky o té ledvince na drobnosti a pití… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.3.12 21:44

tak holky nuna je doma.mám taky scarlet. :) je moooc hezká,hezčí než na fotce :) jinak u nás spokojensot.ještě k tomu ten pultik a madlo a je to OK!!!jinak košík asi jo dobrý.na žádný velký nákup.jinak v poho.je takovej delší.vikince se to asi taky líbilo.jinak to polohování nožiček jsme nějak nepochopila.moc to nedrží.nevim jak bodlásek ale u mě to polohování nic moc.viktorka si kopala nožičkama a koukám ona to zakopla zase zpátky,takže asi když bude spát bude to dobrý jinak nic moc.jo a nevim jak u vás,ale to okýnko mě příjde na nic.moc přes něj vidět není :)

ale je SUPER :* :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 21:48

@tikule no s tím polohováním si musíš pohrát v rozích, ale není to moc řešení, je to takové k ničemu. No a to okýnko, taky jsem z něj taková na rozpacích, sdílím tvůj názor, nic přes něj není vidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
21.3.12 21:58

Viktorka v nový káře.na první procházku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
21.3.12 22:12

@tikule sluší jí to tam…ono to fakt hází na fotkách do růžova, ale není to tak viď? A taky kšiltík vypadal že bude bílý a je světlounce šedivý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffiffka
22.3.12 11:48

Ahoj holky,
mohla bych se zeptat, od jakého roku by jste do toho šoupli prcka?

Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Jirkaa
22.3.12 13:30

Polohování nožiček

Také máme tento kočárek od včera, ale polohování nožiček je docela o ničem, někdo říkal že tam má být nějaká výplň která by ty nožičky podepřela, nebo je to opravdu jen tak že je to jen tím vyboulením a nic to nedrží v té poloze?

• Citovat
  • Upravit
239
22.3.12 13:49

Ahoj holky - tak i konečne mne dorazila Nuna :palec: . Sice jí mám ještě v krabici - protože malá spinká - takže až tak ve 4 budu mít překvápko.
Jsem zvědavá na to polohování nožiček… :think:
Joa holky- kočárek jste daly dohromady samy anebo musel pomáhat manžel?…Já abych nečekala zase až do 7 až manžel přijde domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí