Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna Pepphttp://deti.bazos.cz/…i-baleni.php
Nasla jsem inzerat na potahy, ale nevim, zda to jde i na modely 2013.
Jinak mam take nunu deluxe malinu, ale je na muj vkus strasne tmava a fialova…nejhezci by byla v me oblibene zelene jako je na navodu ![]()
Zatim jsme venku nejeli, ale hl. korba je uz mala, takze vleze se chystame. Mam z mmb nadherne doplnky, strisku, nanoznik v madle, madlo, tasku do kosiku, organizer na rukojet a vlozku.
Jen ta barva…uz jsem premyslela, ze bych to vybelila v savu, radeji bila nez fialova, ale nevim, jestli by to potah prezil.
Jedna foto
@Daniela PB píše:
Holky budu prodávat Nunu Scarlet, už v ní nejezdíme jen si jí schovávám na červen na dovolenou pro jistotu, ale od července bude k mání, kdyby jste někdo měl zájem
http://proxima-real.sweb.cz/…una/nuna.jpg
Můžu poprosit nějaké info? Hlavně za kolik, jak je kočárek starý a v jakém stavu. Děkuji
@Joji píše:
Můžu poprosit nějaké info? Hlavně za kolik, jak je kočárek starý a v jakém stavu. Děkuji
Dobrý den, kočárek je již prodaný.
Holky prosím nemáte někdo Nunu na prodej spešl potah limeta, nebo nevíte kde se prodává?
@krara píše:
Holky prosím nemáte někdo Nunu na prodej spešl potah limeta, nebo nevíte kde se prodává?
Já vůbec netušila, že je i víc barev ![]()
Osobně si myslím že žádný takový originální potah neexistuje a je to bisque jen „divně“ vyfocená nebo fotka doupravená ![]()
@Denino píše:
Osobně si myslím že žádný takový originální potah neexistuje a je to bisque jen „divně“ vyfocená nebo fotka doupravená
Taky myslím..To by o limetce na Nuna stránkách něco psaly… ![]()
… tahle barva je v tuto chvíli jen pro americká trh, u nás v Evropě nedostupná, dělá to snad každý výrobce, že pro americký trh má jiné barvy, které se u nás v Evropě v nabídce vůbec neinzerují. Zda je možné koupit jen nový potah netuším, celý kočátek určitě ano, ale otázkou zůstanou náklady na dopravu do Čech (pokud tam někoho nemáš, kdo by poslal jako dárek, pak zcela jistě v nemalé výši)
@krara píše:
Chtěla bych poprosit o radu ty, co tento kočárek mají - známá známého prodává Nuna pepp emerald 2012, používaný prý cca půl roku za 2000 kč. Je to dobrá cena? Vyplatí se tento kočárek koupit i starší? Má nějaké nevýhody? Děkuju za pomoc. ![]()
@open mind
Ahoj, taky mám doma tu samou Nunu (stejna barva, stejny rok). A kdybych ho prodávala, tak rozhodne za víc, než za 2 tis:)) Je to nejlepší kočár, co jsem měla:) A lituju, že jsem ho pořídila, až když byl synovi rok a pul.. Ale taky záleží, v jakém ho má kamarádka stavu ![]()
Já myslím že hodně dobrá nový stojí od 5000-do 6000 kč pravda ten za šest už má zase vychytávky jako aretace kol větší boudy pro mě nepoctatné polohování nohou a trošku jiný styl polohování rukojeti za mě ale je ta cena už přemrštěná zase tak super kočárek to není mám doma nunu pepp a raději teda jezdím se sportákem BJ city elite mám ho rychleji složený a je pohodlnější jízdní vlastnosti o 100 % lepší než nuna z nuny jsem byla nadšená cca měsíc když byla nová.
ta cena 2000 kč je možná tudiž ještě málo já mám ke kočáru i doplnky a určitě budu chtít prodat nejméně za 3500 kč ![]()
@janicce píše:
@open mind
Ahoj, taky mám doma tu samou Nunu (stejna barva, stejny rok). A kdybych ho prodávala, tak rozhodne za víc, než za 2 tis:)) Je to nejlepší kočár, co jsem měla:) A lituju, že jsem ho pořídila, až když byl synovi rok a pul.. Ale taky záleží, v jakém ho má kamarádka stavu
Tak prodávat za víc ho můžeš, ale asi neprodáš
Já ho běžně vidím po bazárcích za 2.000-3.000 tísíce a v dobrém stavu
Já do něj určitě půjdu, je to bezvadný kočár..
@open mind píše:
Chtěla bych poprosit o radu ty, co tento kočárek mají - známá známého prodává Nuna pepp emerald 2012, používaný prý cca půl roku za 2000 kč. Je to dobrá cena? Vyplatí se tento kočárek koupit i starší? Má nějaké nevýhody? Děkuju za pomoc.
Super cena..Ber ho všemi deseti.. ![]()
@Silwinka87
Vždyť ja ho mam v dobrém-perfektním stavu ![]()
Maximálně opečovávaný ![]()
Naštěsí toto řešit nemusím, schovávám pro druhé ![]()
![]()