Občasná nevěra ve vztahu. Co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
25.8.21 12:31

@LukeR1 dík za postrech chlapa, jako nemyslím že je to takhle častý, jestli tak třeba párkrát (1-3×) do roka. I když to je jedno. Růžové brýle padly, ano přišlo mi to jako fungující vztah, jsem tohle nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnemari
25.8.21 12:38
@Petra162 píše:
@pohledzdruhestrany to ne, spíš on byl iniciátor svatby, já dlouho odolávala. Umím odpouštět, ale ne vše, spíš se snažím přemýšlet co je lepší, jestli ho kopnout do zadku, bude to bolet a najednou stranu ten vztah je fajn je mi s ním dobře, fungujeme společně, ani jsem nemela tušení že by se něco dělo.

Tak třeba ti to tolik nevadí, když o tom ještě takhle přemýšlíš. Pro mě by to byla třeba zrada a takhle bych neuvazovala, ještě když mi vykládá, že ho to už moc nebaví. Jestli ti to nevadí, že to dělá, muzete mít i otevřený vztah.

• Citovat
  • Upravit
8
25.8.21 12:40

Mě to samozřejmě vadí, jen je to pro mě šok, co jsme to zjistila, do teď to pro mě byl fungující vztah, nejsme jen kamarádi, i ten sex občas je, ale já bych brala víc. Je ke mě pozorný hladině, objímá, několikrát za den pusu, to že mě miluje, je i z jeho chování znát (až teda na to provádění, ale to jsme do teď nevěděla) nevím jak to popsat, dokud jsme to nezjistila, neměla jsme pochyb. Já neříkám že ho nekopnu do p… Jen prostě je to nový a snažím se si nejdřív promyslet co chci než to na něj vybálím. Ano uznám že se bojím co bude, ale nejsem na něm finančně ani ohledně bydlení závislá, jen pro upřesnění. Spíš ho mám ráda, jen prostě teď nevím co dál. A taky nemyslím že je to nějaký extra krasavec, ale prosné mám ho ráda jako člověka (i když teď se mi hnusí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 12:42

Můj názor na nevěru se proměňoval v průběhu života, zkušenostmi, věkem, (ne)potřebou udržovat vztah.
Dnes jsem na tom tak, že ráda v sexu experimentuju, klidně i ve více lidech, takže jsme si otevřeně řekli, že si čas od času zablbneme, ale zásadně společně.

Takže abych odpověděla na tvůj dotaz. Já bych mu to řekla, že vím, a že nepotřebuju manžela, co mi lže. Nevěru nestrpím. Aby mi lhal do ksichtu a dělal ze mě pitomce, na to už sem moc stará a nemám to zapotřebí :cert:

• Citovat
  • Upravit
4789
25.8.21 12:44
@Petra162 píše:
Mě to samozřejmě vadí, jen je to pro mě šok, co jsme to zjistila, do teď to pro mě byl fungující vztah, nejsme jen kamarádi, i ten sex občas je, ale já bych brala víc. Je ke mě pozorný hladině, objímá, několikrát za den pusu, to že mě miluje, je i z jeho chování znát (až teda na to provádění, ale to jsme do teď nevěděla) nevím jak to popsat, dokud jsme to nezjistila, neměla jsme pochyb. Já neříkám že ho nekopnu do p… Jen prostě je to nový a snažím se si nejdřív promyslet co chci než to na něj vybálím. Ano uznám že se bojím co bude, ale nejsem na něm finančně ani ohledně bydlení závislá, jen pro upřesnění. Spíš ho mám ráda, jen prostě teď nevím co dál. A taky nemyslím že je to nějaký extra krasavec, ale prosné mám ho ráda jako člověka (i když teď se mi hnusí)

Víš, ono to není jen o tom, že si občas zakuká jinde. Je to soubor jeho vlastností, které mu tohle dovolí dělat. Nerespekt k partnerce, bezohlednost, sobectví, lhaní, zlehčování, nezodpovědnost… Tyhle vlastnosti se jedna s druhou doplňují a snoubí. U kamaráda by mi to nevadilo, bylo by mi jedno, co kde dělá v posteli, ale na partnera jsou nároky mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.21 12:46
@Anonymní píše:
Můj názor na nevěru se proměňoval v průběhu života, zkušenostmi, věkem, (ne)potřebou udržovat vztah.
Dnes jsem na tom tak, že ráda v sexu experimentuju, klidně i ve více lidech, takže jsme si otevřeně řekli, že si čas od času zablbneme, ale zásadně společně.Takže abych odpověděla na tvůj dotaz. Já bych mu to řekla, že vím, a že nepotřebuju manžela, co mi lže. Nevěru nestrpím. Aby mi lhal do ksichtu a dělal ze mě pitomce, na to už sem moc stará a nemám to zapotřebí :cert:

to je de. bilnější než nevěra, proč teda, když můžete vyšu. kávat s jinejma, u toho potřebujete jeden druhýho kontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
25.8.21 12:54
@Petra162 píše:
@pohledzdruhestrany to ne, spíš on byl iniciátor svatby, já dlouho odolávala. Umím odpouštět, ale ne vše, spíš se snažím přemýšlet co je lepší, jestli ho kopnout do zadku, bude to bolet a najednou stranu ten vztah je fajn je mi s ním dobře, fungujeme společně, ani jsem nemela tušení že by se něco dělo.

Fungujete společně až na sex… dobře jedna věc je že semtam ulítne, (což už by pro mě znamenalo konec) ale druhá věc je že s tebou nespí a říká ti že je na to starej :roll: je to tvoje věc ale pro mě je naprosto nemyslitelné mít s někým takový vztah, natož si ho vzít. Fakt by mi přišlo nechutný, že tamhle hobluje tamhletu a tamhle zase tamtu a pak si lehne ke mě do postele, dá mi pusu, řekne že mě miluje a jde v klidu spát. Bůhví co s tou pusou dělal před pár hodinama. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
25.8.21 12:54

Tak ten se asi nezmění, čili nezbyde, než se s tím smířit nebo odejít. A taky je asi rozdíl jestli je to nějaká nárazová bokovka nebo spí s jednou jedinou 2 - 3× do roka, ale třeba delší dobu (např. 4 roky), to už je totiž taky jako jakýsi vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnemari
25.8.21 12:58

@jednoslunicko přesně, ještě se to dá pochopit po letech při nějaké krizi, když za to mohou oba, ale pokud dela že je vše ok a u toho zahýbá, tak to i ukazuje na jeho vlastnosti.

• Citovat
  • Upravit
4789
25.8.21 13:06
@hopsalka píše:
Tak ten se asi nezmění, čili nezbyde, než se s tím smířit nebo odejít. A taky je asi rozdíl jestli je to nějaká nárazová bokovka nebo spí s jednou jedinou 2 - 3× do roka, ale třeba delší dobu (např. 4 roky), to už je totiž taky jako jakýsi vztah :nevim:

Fotku, co máš jako profilovku, jsem občas posílala na seznamce, když někdo hodně vypruzoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 13:09
@pohledzdruhestrany píše:
to je de. bilnější než nevěra, proč teda, když můžete vyšu. kávat s jinejma, u toho potřebujete jeden druhýho kontrolovat?

To přece není kontrola 8o Nevím, jestli ti dokážu na pár řádcích vysvětlit to, o čem sme toho namluvili hodiny. Já sem se mu svěřila s mými zkušenostmi s ženskýma, jeho to fascinovalo, slovo dalo slovo,…
Oba stejně striktně oddělujeme tuhle „ulovili sme spolu holku do trojky“ zábavu a nevěru, kdy bude jeden či druhý tajně chodit k sousedce/sousedovi, budeme si lhát, ponižovat se, nerespektovat se, atd atd.

Známe jeden pár, se kterým sme párkrát skončili v posteli ve čtyřech. K úplné výměně partnerů nedošlo a ani to není v plánu. Ale je vzrušující se dívat, dotýkat se, pomazlit se.

• Citovat
  • Upravit
8
25.8.21 13:10

Tak byla ta jedna tam to bylo asi 2× a pak je teď známá, kde 100%jistotu nemám, ale spíš se s ní domluval ta 2-3× ale jestli k tomu došlo nevím jistě, ale to je už více méně jedno už jen to že ji uhání mě štve. Ano je to lhář, je to sobec. Ano když máme sex je pozorný, věnuje se hlavně mě, ale je to tak 1× do měsíce. Ano on i vypadá starší než je, dělá těžkou práci věřím že je unavenej, ale to ho neomlouvá. On nemá ani žádné kamarády, rodinu skoro taky ne, má jen více méně nás. Je mi z něj blbě, přijdu si jak největší krava, protože já fakt věřila že je to mezi námi fajn. I když jsme se ho ptala, jestli mu něco nechybí, tvrdí se ne že je spokojenej, fakt fungujeme dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
25.8.21 13:10
@jednoslunicko píše:
Víš, ono to není jen o tom, že si občas zakuká jinde. Je to soubor jeho vlastností, které mu tohle dovolí dělat. Nerespekt k partnerce, bezohlednost, sobectví, lhaní, zlehčování, nezodpovědnost… Tyhle vlastnosti se jedna s druhou doplňují a snoubí. U kamaráda by mi to nevadilo, bylo by mi jedno, co kde dělá v posteli, ale na partnera jsou nároky mnohem vyšší.

Asi tak. Pochopil bych to třeba po 20 letech manželství, kde jsou nějaké okolnosti bránící rozchodu, že to takhle někdo dělá, ale po 6 letech s vykládáním, jak chci svatbu, to fakt ne.

• Citovat
  • Upravit
8
25.8.21 13:14
@Kutil Tom píše:
Asi tak. Pochopil bych to třeba po 20 letech manželství, kde jsou nějaké okolnosti bránící rozchodu, že to takhle někdo dělá, ale po 6 letech s vykládáním, jak chci svatbu, to fakt ne.

Právě tomu nerozumím, proč chce svatbu, je pozorněji, na tu svatbu se evidentně těší, už máme i naplánováno co příští rok o prázdninách, kam pojedeme… Proč to má zapotřebí, tohle mi hlava nebere??? Ano jsme přemýšlivý člověk, ráda věcem rozumím, ale tohle nějak nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
25.8.21 13:16
@jednoslunicko píše:
Fotku, co máš jako profilovku, jsem občas posílala na seznamce, když někdo hodně vypruzoval :mrgreen:

Proč posíláš moje fotky na seznamku? No co toto… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria