Období ovulace - společné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
6.8.18 09:52

@Team Tak jsme na tom stejně. Taky jsem dnes zkusila, 11dpo a taky negativní. Tak pojedeme další kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.8.18 09:59

@geileenka to se neda nic delat a jedeme dal ;) dokud neni MS,muze to klapnout,takze ja pockam na ni a uz testovat nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.8.18 15:29

@geileenka @Team Tak co holky? Já mám dnes dostat ms, včera jsem měla bolesti, že to už už přijde, ale dostavilo se jen takové lehké špinění a bolesti odpoledne ustaly, dnes taky trochu špiním a jen tak lehce cítím podbřišek, ale oproti mým klasickým ms bolestem je to takové lechtání :D Tak čekám, že nejpozději zítra se to rozjede v plné parádě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
7.8.18 21:08

@veravera8 Co ty víš, třeba nerozjede.
Já jsem zkoušela test od 10dpo a negativní. Dneska jsem 12dpo a odpoledne vykoukl nenapádný duch. Ale spíše to nevidím a myslím, že je opět falešný, to už tu bylo několikrát. Zkusím ještě zítra a uvidím. MS by měla být zítra nebo pozítří. Břicho tedy taky bolí, tak si myslím, že dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.8.18 09:00

Tak dnes ráno jsem zkoušela mamatest a zase nenápadný duch, ale nevím, nějak nevěřím. Je to hrozně slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
8.8.18 09:35

@geileenka tak me uz dorazila, presne jak jsem cekala a s peknymi bolestmi :zed: ale u tebe to vypada nadejne, drzim palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.8.18 10:04

@veravera8 Ach jo, to mě mrzí.
Děkuji, ale nevím. Spíše mám obavu, že se k tobě brzy přidám. Jsem dnes 13dpo, menstruace má dorazit dnes nebo nejpozději zítra a ten test je fakt jenom takový náznak slaboučký. Vykoukl tedy hned, ale po uschnutí tam není vidět skoro nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.8.18 10:46

Tak už začínám špinit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.8.18 10:53

@geileenka to je mi líto, já mám mít ms příští úterý a myslím, že také dorazí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.8.18 14:10

Holky prosim, vidite taky toho ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 14:13

@geileenka Já taky, předtím negativní test. :zed: Až se rozjede ms, zkusím Gynex. Muž si včera koupil selzink a budu dbát na zdravější večeře a lepší načasování. Možná i koupím ovutesty, protože s tou bt je to jen orientačn a když potřebuji den před, tak se to nedá. Obvykle to trefíme dva dny před a v den ovu, což není nejpříhodnější. A další měsíc případně spermio. Anonymní z první stránky.

• Citovat
  • Upravit
362
8.8.18 14:29

Pridavam jeste jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
8.8.18 14:44

@Nikolina14 :palec: Vidím ho. Ať jsi na tom lépe než já, někdo to tu musí zachránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.8.18 14:48

Uvidime,.muze se stat cokoliv, ještě zkusim za dva dny treba,.jsem rada, ze ho taky vidis :hug: @geileenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.8.18 14:52

@geileenka a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie