Oběd s šéfem – obvinění z nevěry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.26 10:53

@arinecka je to online hovor

• Citovat
  • Upravit
72
15.7.26 10:56

Chorobný žárlivec. Utíkej dokud můžeš a dokud nemáte děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789

@Lucy75 presne, akorat jsem si rikala ze je zvlastni ze jeste nejake kamaradky ma. No nic holka, asi skoncis doma u sporaku se trema detma a budes nosit rolaky celorocne aby ses nevystavovala. Tak 2× za rok budes moct na nejakou rodinnou oslavu k vasim. 2 roky se hadate, ale ty ho milujes a chces oslavovat jeho silne stranky. No tak jo. Ale zkus se nad tim jeste jednou zamyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
@Anonymní píše: Více
Že je ti nevěrný on nebo je chorobný žárlivec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
15.7.26 10:58

Ne, vybíráš si jen podobné týpky, co v tobě ten pocit vyvolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
15.7.26 11:01

Víš, jak to bylo u nás, když jsem po rodičácích začala chodit do práce? Najednou jsem se dostala mezi lidi, obnovila šatník, začala se líčit a také nosit výstřihy, proč by ne? A můj manžel chodil jako pyšný páv a všude se chlubil, jak mi to sluší a že se mi v práci daří. Takto má vypadat podporující a milující partner. Ty máš doma akorát hovado. Začni na první místo stavět sebe a ne jeho. Jo a omluva, kde je slovíčko ALE není žádná omluva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.7.26 11:06

Problém obětí manipulátorů je ten, že jim všechno dojde, až když jsou v tom děti a hromada společného majetku. Pak se utíká velice těžce. Nehledě na to, že pokud to trvá leta, zanechá to šrámy už napořád.

Ne nadarmo říkají dobří terapeuti, že místo lidí, kteří by ty terapie nutně potřebovali, navštěvují je roky jejich oběti.

Ty jsi teprve ve fázi, kdy si začínáš uvědomovat, že tu něco nesedí. Jeho omlouvání, je toho jen důkazem. Doufat v to, že se změní, je téměř utopie. Většinou se to jen zhoršuje.

Kdybys měla vedle sebe normálního, sebevědomého a vyzrálého chlapa, vůbec by sis nemusela pokládat otázky, jestli jsem pro něj dost, jestli zase udělám něco, co ho rozhodí a už vůbec bys nemusela poslouchat, zdali uvažuje nad tím s tebou zůstat. Je to jejich taktika - dostat tě do podřízené role, ve které si tě posouvat tam, kde tě zrovna chtějí mít a to do zdravého vztahu nikterak nepatří. Tam to má být fifty fifty, ale ne protože se musí, ale protože mají oba zájem, být navzájem spokojeni.

Co s tím uděláš, bude jen na tobě a nikdo to za tebe neudělá. Za svůj život neseš odpovědnost jen ty sama. Zkus si promluvit s někým hodně blízkým, komu můžeš věřit. Může to být maminka, kamarádka (ta ale nebude mít tolik zkušeností) - kdokoliv s rodiny, s kým máš nebližší vztah.

Ale měj na paměti, že čím dříve, tím lépe - pro tebe samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.7.26 11:08

Tak ten tě má na lopatě, tobě není pomoci. Zkus to probrat s tou psycholožkou, snad ti otevře oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
15.7.26 11:13

Prosim te nacti si neco o tom, co je GASLIGHTING, tohle je ucebnicovy priklad. Takze on udela mega zarlivou scenu z obedu se sefem A JEHO PRITELKYNI a spatna jsi ty protoze se kvuli tobe spatne vyspal a ty se jeste citis provinile. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3367
15.7.26 12:05

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Dobrých rad jsi tady dostala nespočet, nikdo tady do tebe nerýpe, což tady vůbec není samozřejmostí.
Ty jsi neprovedla vůbec nic, on je typický manipulátor, psychopat a narcis. Postupně nebudeš nikam chodit, odstřihne tě od rodiny a kamarádek, protože v jeho očích budou úplně nemožní a tupí. Budeš nosit to, co on bude chtít, možná ti zakáže, aby ses líčila.
Pokud si s ním pořídíš děti, tak budeš v úplné pasti a není vůbec vyloučené, že tě začne bít. Říká se, že vlastní zkušenost je nepřenosná, ty jsi velmi zaslepená, omlouváš ho, z těch rad si tady vůbec nic nebereš, tak asi bohužel potřebuješ lekci.
Kolik je vám let? Bydlení je koho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.26 12:26

Všechno jsem nečetla, ale napadá mě jedna zásadní otázka:

Proč jsi partnerovi vůbec psala, že jdeš na oběd se šéfem a jeho přítelkyní? A ještě posílala fotku, cos měla na sobě?

Já bych tohle vůbec ani manželovi po xy letech neříkala…. – proč? My jsme si neříkali úplně „všechno“ a nesdíleli jsme každou maličkost/pitomost…to je úplně zbytečný přece

• Citovat
  • Upravit
2205
15.7.26 12:32

Protože si v normálně navzájem posílají spousty fotek, to psala hned na první stránce, pak smazala. Nevím teda, jak u toho pracují, ale to můj problém být nemusí. A psala mu to, že chtěla sdělit, jaký byl její den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3367
15.7.26 12:38

Já bych to s tím blbem ukončila tak, že bych mu řekla, že se šéfem a jeho přítelkyni budu mít polyamorii, že jsem se do šéfa zamilovala a že jsem s jeho partnerkou měla už i sex. Chtěla bych vidět jeho reakce, blbečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
15.7.26 12:53

Uff, no hustý teda. On vyrobí mega scénu z ničeho, ale je to tvoje vina. On sice uzná, že to možná krapet přehnal, ale zamyslet se máš ty. A hádky jsou teď častější? Nebblbni, takhle normální vztah nevypadá. Ty se trápíš a to není normální se ve vztahu trápit.
On že uvažuje o rozchodu? Ne - to TY máš uvažovat o rozchodu. A to včas, než tě tyhle manipulativní kecy úplně pohltí a ty to, že se trápíš a myslíš si, že pořád děláš něco špatně, začneš považovat za normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
15.7.26 13:02
@Klopotkova píše: Více
:mrgreen: :lol: aspoň by mu sklaplo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...