Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vaše problémy by 🧒 dítě vyřešilo. Zcela určitě. 💯 ![]()
Až tě jako klasický, žárlivý manipulátor zbije, tak ho snad přestaneš omlouvat a rozsvítí se ti. Komu není rady, tomu není pomoci. ![]()
S ironií jsi zacala ty. Jinak to není možné.
Holka, ty to opravdu nevidíš, viď? Jsi už hodně zpracovaná a začíná tě mít přesně tam, kde tě mít chce. Jediné řešení je rozchod a odchod od tohoto magora, ale ty ho dle svých slov miluješ a odchod nemáš v plánu. Ne, nemiluješ. Jsi na něm už závislá. Dopadneš špatně, pokud s ním zůstaneš.
Vidím, že tady je každá rada zbytečná. Tak zkus alespoň toho psychologa, třeba ti otevře oči on, když na naše rady nedáš.
Nepomůže ani psycholog, oni profesně nesmí říkat, co má klient dělat.. může mu jen nastavit zrcadlo, ptát se, ukázat jiný pohled… A to ona nechce…Zakladatelka je buď troll, nebo úplně a totálně zaslepená…možná ji probere první facka.
@Lucy75 píše: Více
Já si právě taky myslím, že psycholog jí nemůže říct věty typu - je to psychopatický manipulátor, rozejděte se s ním. Jí nepomůže ani ten psycholog, možná až léčba šokem, tj. nějaká ta první facka.
A ty víš, že děti nechceš? Jsi s ním 2 roky, chceš být s ním dál, ale děti ve svém životě neplánuješ? Jestli někdy jo, tak to se s ním pak rozjedeš? A mě by teda zajímalo, jaká jsi měla očekávání od této diskuse? Dík
Tak kdyz ho miluješ tak neni co řešit. Omluv se mu, že se kvůli tobě špatně vyhajal, začni nosit roláky a nebav se s opačným pohlavím.
Jak dopadla ta dnešní psychologická seance?
Partner ti už odpustil?
@JancaS84 píše: Více
Ale on i ten rolak byl spatne prece. ![]()
„…Nakonec dodal, že vlastně i ten rolák byl sexuální…“ ![]()
@Silverine247 píše: Více
Jo máš pravdu, sem zapomněla tak oprava pytel na brambory bude asi nejlepší.
Ach jo, holka. Posílám
. Úplně vidím sebe v necelých 20. Šílená láska a přitom se mnou byl jenom kvůli prachům a protože jsem byla blbá. ![]()
Náš vztah začínal moc hezky, zamilovala jsem se a už v té době bylo dost „red flag“, které díky nulovým zkušenostem ignorovala - začal si docela kontrolovat, kde a s kým jsem. Když jsem šla někam sam, tak jsem ho nechala samotného apod. Byly to drobnosti, které se v tom celku ztrácely, ale měly vliv…
Následovalo sestěhování v mých 18 letech a tam začal dobrý teror. Moji rodiče měli a mají krásný vztah. Já ho asi chtěla také a věřila jsem, že takové jsou a chtěla, až je to tento, ať se nevzdávám, když jsou problémy. Časem mě úplně odstřihl od rodiny, přátel, dělali se věci, že kterých profitoval hlavně on, ale dával mi pocit, že to dělá pro nás oba. Na chlapy žárlil že začátku sítě srandy, pak to gradovalo. Vztah trval 3 roky a z toho poslední rok byl fakt extrém. Začala jsem mít deprese, on totálně pohřbil moje sebevědomí a byla že mě troska…
Pak jsem si že srandy založila Tinder, protože on měl Badoo. Já v té době věděla, že je to seznamka, ale on mi nakecal, jak si tam píše s dávnou kamarádkou á úplná náhoda. No strašný kecy.
Nakonec to dopadlo tak, že jsem si psala s normálním klukem na Tinderu á zažila zájem, hezké chování, nic za vidinou sexu, jak to na takových platformách bývá a já díky němu našla odvahu kontaktovat rodiče, svěřit se v jakých sračkách jsem a za pomoci jich a jeho, tak vykopnout toho deb*la z mého života. Měsíc jsem byla na neschopence a antidepresivech a zhubla za 2 měsíce 16kg…
Dala jsem se do kupy, nabrala sebevědomí, začala se soustředit na práci a chodila s tím klukem… Bohužel to nevyšlo, z mě strany tam nebyla láska. Ve chvíli, kdy jsem chtěla mít klid od všech chlapů, tak jsme se začali víc bavit s kolegou.. Dopadlo to tak, že mám sebevědomí, chlapa, na kterého se můžu spolehnout, 2 děti a moc hezký vztah…
Hele, napíšu to takhle. Věřím to, ze to necítíš, že je to tak špatné a máš pocit, že za to můžeš ty. Taky jsem si tím prošla… Moc dobře vím, jaké to je. Nebudu ti psát, i když by to fakt bylo to nejlepší, ať se s ním rozejdeš, ale přeju to hodně štěstí a ať co nejdřív prozreš. Bolí to, ten rozchod mě rozložil. Ale bylo to to nejlepší, co jsem udělala a zpětně si říkám, že jsem to kráva neudělala dřív.
Měj se ráda, najdi cestu sama k sobě. ![]()