Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leniiisek5 tak to budu stejne. Ale necitim se tehotne porad si rikam jestli jsem tehotna jestli se to nezastavilo hajaj
Vubcec ni nic neni…
@Bekynka
Já. Nemocenskou normálně platí sociálka. Prvních 14 dní zaměstnavatel, to tě nemůžou vyhodit. Pak to jde na sociálku ale zaměstnavatel tě může vyhodit.
@sukynecka01 ja nebyt nevolnosti, obcas motani hlavy tak bych se taky tehotne necitila. Ale jak jsem videla vacek tak mi to teprve doslo
@sukynecka01 já zkoušela clearblue a je hezký, když se ti ukáží i ty týdny ![]()
@Bekynka já jdu na další ultrazvuk za 14 dní, takže času dost
teď mám chřipku šílenou, tak snad vše bude v pořádku…
A co se práce týče, tak nevím, ale ve finále to stejně platí „stát“…
@leniiisek5 no me neni nic ani nevolnost nic tak uvidim co z toho bude hah
@sukynecka01 buď ráda, že Ti nic není, mě je několik týdnů už tak šíleně zle… ![]()
@Petty4 mne uz je dobre
jako bych ani tehotna nebyla
jen teda unava, ale blbe mi uz nastesti neni, uf. Mela jsem celodenni nevolnosti a k veceru to bylo vzdycky horsi. Pomalu koncim prvni trimestr, tak to je akorat. Preju, at to brzy taky prejde ![]()
@Petty4 no ale oak si myslim ze neksem tehotna ze je neco spatne. Kdyz mi nic neni jen vic unavena ted sem zase usla na hodinku
@Berousik tonja sem skoro v 5 tydnu a neni mi nic max unava kapki si nepripadam tehotne pred 7 lety s malym to same, jako nic
Nekdy, bych brala aspon zkusit nevolnost jednou za den hah
@leniiisek5 gratuluju
ja bych mela byt uz cca v osmem..dnes a minuly tyden jsem si delala jeste digi test abych videla zda vse roste jak ma a podle vseho jo
jinak jsem desne utahana, jednou mi je blbe pak zase ne a hlavne zacla zacpa
zkusebku mam jeste na dva mesice…:( hold budu muset vydrzet
Po jak dlpuhy dobe se vam zadarilo? Cekas prvni?
jinak na uz uz urco neco bude.ja byla v 6 tt a byl tam drobek 7mm ![]()
@sukynecka01 jeste je brzy kdyz 33 dni, kazdopadne gratuluji
![]()
@Bekynka jojo brzo ale kvuli min zt asi mam casteji nevim… uvidim v utery jestli se neco zmenilo a porostlo hcg
@Bekynka od listopadu v prosinci sp. Takze ted znovu od ledna. Ja uz mela na utz vacek 4mm takze to vypada dobre. Jinak od pondelka marodim, mam fyzicky narocnou praci a po tom potratu jsem na rizikovem
@Berousik kéž by ty nevolnosti už skončily, jinak se zblázním ![]()
@sukynecka01 mě u prvního těhu taky nic nebylo a buď ráda, ted mi je a je to šílenýýýýý