Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ja.JJu. Tak to je dobre, ze to neni nic vážného
@leniiisek5 gratuluji
, je super, ze bylo videt srdíčko ![]()
@leniiisek5 jee mi to máme opravdu dost podobné! Jsem dle MS o den méně a na kontrolu jdu taky 3.5. a bude mi brát krev a možná i průkazku, snad bude vše ok! ![]()
@leniiisek5 super, gratuluji, já jdu na gyndu taky v 7tt přesně…
@Basterao v pohodě. tak to jdeme na stejno to je fajn. no a já potom od středy do soboty budu pryč. jedeme s přítelem oslavovat přítelovo tatky 50. já si maximlně tuknu s džusem, takže to bude veselý každý pod vlivem a já střizlivá
@leniiisek5 ja jdu 3.5 budu 7+1 ale mam strach nejal.mi vymizely priznaky ![]()
Ja jsem si to naplanovala, ze pujdu 4.5., rikam to manzelovi, ve stredu pujdeme do nemocnice na kontrolu miminka, a on ze, jj, jen mi to pripomen den predem, at nezapomeneme. Mu vubec nedochazi, jak tu pocitam kazdy den a ze to se mi doopavdy stat nemuze ![]()
@leniiisek5 až 12.5, teprve v úterý jsem měla pozitivní test, první den očekávané MS…děkuji ![]()
@sukynecka01 to nevadí, mně taky zmizely, teď jen víc čůrám protože piju jak pes v létě ![]()
@Halibar no modlik se at je vse oka pritel se mooc tesi ja prave vubec neprozivam to nechci se zklamat. Kamaradka mi mluvi kolik ma malych věci atd doufam ze to bude ok
@sukynecka01 manžel to taky prožívá, já zatím ne, bojím se i těšit, ale první těhu bylo bez sebemenšího problému, tak snad to druhé bude to samé ![]()
@Halibar o ja taky mela syna bez problemu
Ale s ec
A pritelem sem 6 let a min rok zt, ale taky jsem od 4-tt krvacela. Ted se neraduji, protoze se bojim, ale verim ze to bude ok a pak se radovat budu jen co bude srdíčko ![]()
Ahojky holky. Tak ja dnes vysledky z krve a rikala ze hcg roste ukazkove, ze vypada vse dobre a ze pristi tyden uz by melo jit vsechno videt… Tak uvidime jestli uvidime
fiiiiha. To jsou porad nervyyyyy! ![]()