Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JetLi ahojky, ja jsem nemela zadne nevolnosti, absolutne nic. Naopak mi bylo perfektne takze za me tezko rict
ale urcite se o tom zmin u dr. Treba te bude vice hlidat kdyz mas ty omdlevaci problemy jak pises
a v 5tt je brzy to ti udela asi jen ty odbery. Ale sla bych i tak
aspon budes vedet vic ![]()
@JetLi ja jsem brzo zacla citit nevolnosti, zhruba třetí den po vynechane MS a vydrželo mi to cely první trimestr. Omdlivaci typ nejsem, ale od rana do vecera mi bylo na zvraceni.
@Hankapavl to se jedna o starsi tehotenstvi. pokud mas potvrzeny 5tt, tak to nemohlo byt ze styku 10dni zpet. Nebudes mit ani dálnici, ale maximalne by jsi měla dusika.
Holky, pripadam si posahana. Každý třetí den si dělám test jestli tam ty // jako fakt jsou… testovaly jste nebo testujete se?
A samozřejmě mi ten čas do návštěvy lékaře neutíka…
@JetLi ahojky
bud v klidecku nebo do navstevy utratis mega za tehu testy
ja kdyz jsem nasla // uz jsem netestovala.
jen netrpelive cekala na navstevu u dr. Ale je jasne ze jsi nervozni a nemůžeš se dockat tak se s tim vyrovnavas posvem
neboj dockas se ![]()
@Ja.JJu. no já se bojím, že ty //zmizí.
![]()
Stejně to musím říct v práci, co nejdriv, protože dělám v domově pro seniory a nevím jestli čekat do návštěvy na gynde.
Vubec to neutika ten treti trimestr.
Bricho mam desny, taktak dejcham a jeste 2 mesice. Vlece se to jak sopel.
Alespoň mam koncem tydne kontrolu, tak světly bod, ze zase uvidím mimco a doufám, ze vse bude ok ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. V pátek na mě opět vykoukly // čárky. Ale musím říct, že mám spíš obrovský strach.
Minulý rok v listopadu jsem byla na revizi a letos začátkem července potratila. Takže vím, že ty // čárky fakt nic neznamenají.
Navíc je mi hrozně zle, zvracím skoro každý den, to jsem ještě nikdy neměla..K doktorovi jdu příští čtvrtek, ale upřímně se vůbec netěším!!!
@tlustyhrosik ahojky. Tak se ti to vlece? Me na to ze musim. lezet uz ani ne. Dny utíkají rychle. Ja brisko velike moc nemam..povyrostlo ale ne moc. Ale dychat taky nemuzu. Navic me porad reze v podbrisku, tlaky, pnuti… na malou hodim furt. No ale co, vsak to zachvilku skonci
to uz zvladneme ![]()
@Izie to je mi líto. A dělali ti nejake testy treba? Jako proč se to neudrží atd? Muze to byt náhoda a nebo proste nejaky problem. Tak snad tentokrat to vyjde ![]()
@Ja.JJu. Ja ležet nemusim, ale taky se nijak nepredru. Vlastně lezim, sedím, spím, jim a záchod, to je moje náplň dne. ![]()
Vlece se mi to děsně, ted začlo. Doteď to bylo celkem ok a utikalo to.
Az na problemy s dechem mi takhle během dne nic neni.
Ted přemýšlím, jak se dole „upravim“, uz si tam nevidim
, nebo se na to vyprdnu a pujdu za opicku. Videli snad horsi veci ![]()
@tlustyhrosik tak taky sis uzila sve ze jo. Ted uz to budes mit snad bez nemociaz do porodu. Ja mam brisko cele bolave, pichlave, citlive, ale nalez zadny mala i ja jsme v poradku teda az na ty bakterie. Taky uz se tesim na kontrolu. Mam ji presne za tyden. Ale pokud bude brisko rezat porad jdu zitra rano. At nic nezanedbame. Zrovna jsem se na to,,upravila" kdyby nahodou a reknu ti ze uz je to pekna makacka
i kdyz to brisko nemam monstrozni tak to da zabrat.
jinak to jisti chlap. At se taky trochu angazuje, a kdyz jsem mu rekla ze to zachvilku bude na nem tak s nemuze dockat
na opicku bych asi nesla
ale myslim ze jsou urcite zvyklí na ledacos a hlavne u tehulek si myslim ze to chapou, ne kazda to sama proste zvlada a ne kazda ma chlapa kterymu by to svěřila ![]()
holky ahoj taky nemuzu poslední dny dychat tezko se mi nadechuje vecer sem mela pocit na odpadnuti. Sotva lezu…
No uvidime
@sukynecka01 ahojky. Ale tak ty uz to mas za par ne?
to uz zmaknes
co ti zbyva ![]()
@Ja.JJu. nene za par vzdyt teprve začnu v uetry 35tt hha
Ale mam slabsi pohyby od vcera tak se. ojim nechci na pohotovost
Mene kope ty vlny dela malo sotva se hned zda se ze se nejak natočila
@sukynecka01 teprve, vsak tech par tydnu uz nic neni a utece jako voda. Jen si vem jak teklo tech7- 8mesicu
co je oproti tomu 5-6tydnu ![]()
Ja to stema pohybama mam podobne. Ale ja celkove pohyby citim tak ledabyle. Zadne vlny nebo tak. Brisko se hybe ale ne moc. A mala kopka pres den hodne malo zacina az kolem 8vecer. Takze mam taky kolikrat strach. Ale vzdy je vse ok tak jsem v klidu. Ono se rika ze v pozdejsich tydnech miminko prospi az 95% celeho dne a pohyby se celkove mirni. Tak mozna proste jen spinka ![]()