Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sukynecka01 ale pokud je citis nejak vyrane mene tak si na tu pohotovost bez. Budes klidnejsi. ![]()
Ahoj holky tak já konečně už asi týden cítím pohyby v pondělí mám velký utz tak se snad konečně rosekne to pohlaví, zatím se vždy mudra přikláněla ke klukovi
. Dám vědět
@kopejka ahojky
tak to je super. Tak si to uzivej. Dej vedet jak jsi dopadla a jestli ti potvrdi toho chlapaka ![]()
Ahojky. Holky citite nekdy jakoby se mimco otraslo? Ne skytavka ani kopani ale takove kratke zatrepani, otres.
@Ja.JJu. ja to mam, podle me se jakoby prevali, a s tebou to tak zatrese. Stava se mi to denne, je to chvilka, kdy to trese i se mnou ![]()
Jinak skytavku jsem doted nemela, nebo nepoznala, ze skyta
@tlustyhrosik no ne spis jakoze citim ze se otřese malicka. Jakoby se otrepala zimou. A necitis skytavkuuu? Ty jo to ja jo.
skyta snad kazdy den
treba zacne ![]()
@Ja.JJu. tak to nevim jak citis, ze se otrese, to co dela on, tak citim tak, ze se to projevuje v mem brichu, citim, jak se vrti, tak se vrti bricho, citim jak kope, protoze me kope do nej. ![]()
Kdyby si tam kopal do prostoru, tak o tom nevim, stejne jak s tim trepanim, protste se trepu s nim ![]()
s tou skytavkou, tu uz by jsem mela citit, nejmin 4 tydny, takze mozna nepoznam ze skyta. Poznam, ze se neustale hejbe, ale necuka s sebou v pravidelnym intervalu delsi dobu.
@tlustyhrosik no ne ja nemyslim prave kopani ani pohyby ani vrteni. Proste z niceho nic se otrepe. No to je jedno
v utery se zeptam dr. A ja mam celkove klidne mimco asi. Doufam ze bude takova klidnoucka i po porodu
a tak ze bys necitila skytavku kdyz citis vse intenzivne. To bys mela i skytavku. Ja ji citim i pres tu tukovou vrstvu co mam na brise
tak treba neskyta ![]()
Holky probudila se pozeptat dvou dnech klidu a dneska to stoji za toi
Ale je divoká ale i se mi zda ze tlaci vic dolu. A i bricho tvrdne tak max 2-3 za den dnes takn5 krat
A to sem chtela vysadit magnosol je mi z toho zle
@sukynecka01 mne se vcera nehejbal celej den, musela jsem ho stouchat, jestli zije. A v noci začal několik hodin party. Nemohla jsem spat.
Ahoj holky. Taky gratuluju ke kluckovi
my dnes po kontrole, mala je ok ale otocila se hlavickou nahoru tak doufam ze se jeste otoci zpatky. Jinak merit a vazit az za 14 dni tak jsem zvedava kolikbude uz mit
a k tem pohybum, dnes mi dr rikala ze jsou v tomto obdobi miminka lenivejsi ze i to pocasi na ne pusobi stejne jako na nas. Takze se nemam lekat kdyz jsou pohyby line.
tak u nas vse ok.
Ahoj holky, ja taky byla na kontrole, ale je to uz par dni, no rozdychavam to doted. Ze pry je dite velky, je v limitu vahy na ten tyden( neni vetsi ) a ze si mam dat dietu a pit Jen litr tekutin denne, abych nerodila cvalika. Blazen! Uz k no nejdu.
No jinak se uz nevyspim, chodim co hodinu curat, a do toho mi uvnitr porada party, takze pres to kopani neusnu a usnu nad ranem a to jeste blbe.