Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1666
28.10.16 11:34

@sukynecka01 ale pokud je citis nejak vyrane mene tak si na tu pohotovost bez. Budes klidnejsi. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.10.16 13:27

Ahoj holky tak já konečně už asi týden cítím pohyby v pondělí mám velký utz tak se snad konečně rosekne to pohlaví, zatím se vždy mudra přikláněla ke klukovi :mrgreen:. Dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
28.10.16 20:22

@kopejka ahojky :-) tak to je super. Tak si to uzivej. Dej vedet jak jsi dopadla a jestli ti potvrdi toho chlapaka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.10.16 11:07

Ahojky. Holky citite nekdy jakoby se mimco otraslo? Ne skytavka ani kopani ale takove kratke zatrepani, otres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.10.16 13:00

@Ja.JJu. ja to mam, podle me se jakoby prevali, a s tebou to tak zatrese. Stava se mi to denne, je to chvilka, kdy to trese i se mnou :mrgreen:
Jinak skytavku jsem doted nemela, nebo nepoznala, ze skyta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.10.16 13:18

@tlustyhrosik no ne spis jakoze citim ze se otřese malicka. Jakoby se otrepala zimou. A necitis skytavkuuu? Ty jo to ja jo. :-) skyta snad kazdy den :-D treba zacne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
29.10.16 13:43

@Ja.JJu. tak to nevim jak citis, ze se otrese, to co dela on, tak citim tak, ze se to projevuje v mem brichu, citim, jak se vrti, tak se vrti bricho, citim jak kope, protoze me kope do nej. :D
Kdyby si tam kopal do prostoru, tak o tom nevim, stejne jak s tim trepanim, protste se trepu s nim :D
s tou skytavkou, tu uz by jsem mela citit, nejmin 4 tydny, takze mozna nepoznam ze skyta. Poznam, ze se neustale hejbe, ale necuka s sebou v pravidelnym intervalu delsi dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.10.16 14:01

@tlustyhrosik no ne ja nemyslim prave kopani ani pohyby ani vrteni. Proste z niceho nic se otrepe. No to je jedno :-D v utery se zeptam dr. A ja mam celkove klidne mimco asi. Doufam ze bude takova klidnoucka i po porodu :-D a tak ze bys necitila skytavku kdyz citis vse intenzivne. To bys mela i skytavku. Ja ji citim i pres tu tukovou vrstvu co mam na brise :-D tak treba neskyta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
29.10.16 15:56

Holky probudila se pozeptat dvou dnech klidu a dneska to stoji za toi
Ale je divoká ale i se mi zda ze tlaci vic dolu. A i bricho tvrdne tak max 2-3 za den dnes takn5 krat
A to sem chtela vysadit magnosol je mi z toho zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.10.16 22:23

Tak holky je to kluk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.11.16 12:47

@kopejka gratuluji :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.11.16 12:48

@sukynecka01 mne se vcera nehejbal celej den, musela jsem ho stouchat, jestli zije. A v noci začal několik hodin party. Nemohla jsem spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
1.11.16 12:59

@tlustyhrosik děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
1.11.16 15:20

Ahoj holky. Taky gratuluju ke kluckovi ;-) my dnes po kontrole, mala je ok ale otocila se hlavickou nahoru tak doufam ze se jeste otoci zpatky. Jinak merit a vazit az za 14 dni tak jsem zvedava kolikbude uz mit :-) a k tem pohybum, dnes mi dr rikala ze jsou v tomto obdobi miminka lenivejsi ze i to pocasi na ne pusobi stejne jako na nas. Takze se nemam lekat kdyz jsou pohyby line. :-) tak u nas vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
5.11.16 11:38

Ahoj holky, ja taky byla na kontrole, ale je to uz par dni, no rozdychavam to doted. Ze pry je dite velky, je v limitu vahy na ten tyden( neni vetsi ) a ze si mam dat dietu a pit Jen litr tekutin denne, abych nerodila cvalika. Blazen! Uz k no nejdu.
No jinak se uz nevyspim, chodim co hodinu curat, a do toho mi uvnitr porada party, takze pres to kopani neusnu a usnu nad ranem a to jeste blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí