Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky maybe
Tak tě ut vítám. Vidím, že se opravdu učíš rychle. My se snažíme od ledna a mimo dvou měcísů těhu stále nic.
Naštěstí se snažíme už vlastně na druhý pokus, protože o první jsme přišli, tak nemám těch 8 měsíců vcelku, ale i tak je to doba.
Ovu testy jsou fajn. jj, je možné, že ovu byla až dva dny po pozitivním ovu testu, takže to je vpořádku. Takže teoreticky jsi 4 DPO, že? No to je fajn. Teď jen opět čekat.
já s teploměrem začla blbnout až po potratu, ale manžel vše toleruje. Asi hlavně s ohledem na ten potrat.
Už plánoval, že by bylo dobré, kdyby se už povedlo tak tento nebo další měsíc, protože prcek by přišel do tepla.
Já doufám taky, že to vyjde. Už jen protože mám homeopatika. Známé se to s nimi povedlo za 3 měsíce, tak snad. Tento měsíc ještě nevím. Už dva dny mě bolí na pravé straně, taková řezavá bolst, tak se bojím, že je to endometriosa. Moc o tom nevím. Jednou mě bolelo břicho, myslela jsem, že mám slepáka, byla jsem na laparoskopii, aby se jukli, co to tam dělá a psali něco o endometrioze. Ani nevím, jestli ji tam našli nebo měli jen podezření, že by tam mohla být.
No a homeopatika fungují tak, že vyvolají dřívejší problémy a vyléčí je. Tak možná proto…
Na ovulku totiž by bylo brzy a jinak si tu bolest nedovedu vysvětlit…
Tohle se mi moc nestává, občas, ale nevím proč.
maybe baby ahojky, tak vítej
přidám tě do tabulky ![]()
kafí, mě je z toho úplně smutno, ale zase je fajn, že už s tebou budou něco dělat a víš, že se to pohne… a třeba už příští cyklus budeš těhulka! Každopádně slibuju, že v tom budu dál s tebou, dokud neothulíš ![]()
janie, tak to se omlouvám já myslela, že to hormony vyřeší, ale chápu že asi zkušenosti budou jiné…
ale teda koukám na ty výsledky po tom pyridoxinu, to je skvělé, když to z 9 udělalo 12…
ahoj holky
vy jste tady taková veselá parta hned mi je líp… krátká luteální fáze může být problém oplodněné vajíčko nemá dost času se „zavrtat“ a je odplaveno s MS .. to je jediné co by mohlo být problém… koupila jsem si B6+Mg, jinak mám pocit, že větší chuť na jídlo mám po všech přípravcích.. zrovna tuhle jsme to s Janie řešili kolik toho mám nakoupeno a beru občas to a občas tamto.. každý říká něco jiného.. ať už jsou 4 a můžu se domluvit s mudr budu chytřejší
babetko, neomlouvej se. Já jsem to nijak špatně nebrala. Jen jsem chtěla upřesnit, že to asi není vždy to pravé ořechové.
No u mě asi opravdu byla chyba nedostatek B6, tak je fajn, že to tak pomohlo, protože v článku, kde jsem na to narazila, tak psali, že prodlouží lut. fázi o 2-4 dny za dva měsíce při dávce 40mg. Já koupila balení, kde byla denní dávka poloviční. Takže beru 20 mg a přesto se hned první měsíc tak ovulka posunula. nechtěla jsem překračovat denní dávky.
Holky, co si budeme vykládat. Bohužel, všechny hned neotěhulíme. Ale za to se tu budeme spolu podporovat, stýkat se, radit si a všechno. Je to bezva a navíc se tu úžasně krátí čas. Takže čekání na ovu a pak na testění není tak dlouhé.
Jinak se to vleče jak smrad. ![]()
Dekuji za vrele privitani, musim dodat ze jsem momentalne v Australii takze jsem o deset hodin dopredu:-)mam tu pul ctvrte odpoledne a koncim v praci…
Je mi 33 let a manzelovi taky
budu informovat, hlavne nepropadat panice!
hezky den!
Aandrejka…......25 DC….…OVU 14 DC........11 DPO
renesi................25 DC......OVU 15 DC.........10 DPO
baumgi..............26 DC......OVU 12 DC.........10 DPO
mamasek ..........22 DC......OVU 13 DC.........9 DPO
babettka...........23 DC....…OVU 17 DC.........6 DPO
Marciii................17 DC.......OVU 11 DC........6 DPO
maybe baby.......26 DC........OVU 22 DC.......4 DPO
Elisia.................17 DC.......OVU 13–15 DC…2–4 DPO
Monca85...........22 DC……OVU 19 DC.........3 DPO
Janie Bast...........8 DC
Luciferka1979.....7 DC
aakaficko…........1 DC
Příspěvek upraven 07.09.11 v 10:29
maybe baby jé tak to bude sranda se tu takhle scházet s tím časovým posunem
Tak si užij volna a brzy nanapsanou ![]()
Janie Bast píše:
Holky, co si budeme vykládat. Bohužel, všechny hned neotěhulíme. Ale za to se tu budeme spolu podporovat, stýkat se, radit si a všechno. Je to bezva a navíc se tu úžasně krátí čas. Takže čekání na ovu a pak na testění není tak dlouhé.Jinak se to vleče jak smrad.
Nemůžu než souhlasit
… Je super, že si to můžeme takhle zkrátit… ![]()
Nejhorší je, jak to vypadá nadějně a pak to třeba nedopadne
… ale nakonec tu budeme těhulky všechny…
určitě to stihneme než skončí podzim
a budeme mít krásná jarní a letní miminka ![]()
Elisia, tak snad už to pořádně zabere a miminko bude mít dost času se zabydlet
… no na něčem i píšou, že to vyvolává žravost… jé holky, když si vzpomenu na svojí první antikoncepci - já po ní nabrala snad 7 kilo během půl roku - tloustla jsem doslova ze vzduchu… pak jsem ji změnila a šlo to pěkně dolů…
no jsem zvědavá kolik přiberu v těhu… ![]()
JÉ, AUSTRÁLIE. No tak to je teda pěkný kus. ![]()
A už jdeš domů. TO je mazec. ![]()
TO já jsem teď pořádně začla pracovat. ![]()
Janie Bast píše:
JÉ, AUSTRÁLIE. No tak to je teda pěkný kus.
A už jdeš domů. TO je mazec.
TO já jsem teď pořádně začla pracovat.
Neboj, za pár hodin se to zase prohodí ![]()
No ségra brala b-komplex a myslím, že B12 říkala, že „upravuje“ chuť k jídlu… A že díky ní nemohla zhubnout.
My jsme bohužel taková celá žravá rodinka, takže žádná změna… Já celý život bojuju s váhou… Povedlo se mi dvakrát zhubnout a když jsem se zase „rozjedla“, tak jsem to nabrala zase zpět. Teď nemám chuť hubnout, protože stejně přiberu… Ale už teď mám kolem sto kilo… No tak s mimčem budu fakt super macek. ![]()
Mám bezva jídelníček, díky kterýmu se výborně, rychle a zdravě hubne. Bohužel já na hubnutí potřebuju prostor a klid, kterýho teď s domečkem nemám. ![]()
tak uz jsem v praci, dekuju babettko ze se mnou budes.. ale pekne sem z vrcholu tabulky spadla az na konec.. No nevadi, vsak ja se zase zvednu.. Jeste ostatnich se chci zeptat, podle ceho vite presne kdy mate ovulaci?? Ja si tim nejsem jista a myslim, ze na BT se spolehat nemuzu..??
Ahoj, jsem tu nova
,je dobry vedet ze nejsem sama kdo kazde rano doma plasi s teplomerem. 

My se pokousime od prosince…vim ze to neni zadna doba, ale …kdo by nechtel otehotnet HNED! kdyz se rozhodne ze
Brala jsem HA skoro 16 let a po vysazeni mam pocit ze prvnich par mesicu moje telo fungovalo jak kdybych ji porad brala , zadna zmena, cyklus 28 dni,na minutu presne.Ted posledni 4 mesice mam DC( rychle se ucim)34-36 dni, ovulaci tezko rict…
Kazdopadne tenhle mesic jsem poprve vyzkousela ovulacni test a cekam jak to dopadne, dve carky na ov. testu pred 6 dny BT stoupla az za dva dny po testu(23 DC) takze ted posledni ctyri dny 37, 36.8, 36.8, 36.8
predtim celou dobu 36.5-36.6
Tak uvidime,doufam ze to zacna stoupat a ne klesat! drzim place, a preji hodne stesti a pevne nervy vsem!pa