Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maybe baby
7.9.11 07:00

Ahoj, jsem tu nova 8-o ,je dobry vedet ze nejsem sama kdo kazde rano doma plasi s teplomerem. :-)
My se pokousime od prosince…vim ze to neni zadna doba, ale …kdo by nechtel otehotnet HNED! kdyz se rozhodne ze :-)
Brala jsem HA skoro 16 let a po vysazeni mam pocit ze prvnich par mesicu moje telo fungovalo jak kdybych ji porad brala , zadna zmena, cyklus 28 dni,na minutu presne.Ted posledni 4 mesice mam DC( rychle se ucim)34-36 dni, ovulaci tezko rict…

Kazdopadne tenhle mesic jsem poprve vyzkousela ovulacni test a cekam jak to dopadne, dve carky na ov. testu pred 6 dny BT stoupla az za dva dny po testu(23 DC) takze ted posledni ctyri dny 37, 36.8, 36.8, 36.8
predtim celou dobu 36.5-36.6

Tak uvidime,doufam ze to zacna stoupat a ne klesat! drzim place, a preji hodne stesti a pevne nervy vsem!pa :wink:

• Citovat
  • Upravit
5917
7.9.11 07:16

Ahojky maybe
Tak tě ut vítám. Vidím, že se opravdu učíš rychle. My se snažíme od ledna a mimo dvou měcísů těhu stále nic.
Naštěstí se snažíme už vlastně na druhý pokus, protože o první jsme přišli, tak nemám těch 8 měsíců vcelku, ale i tak je to doba.
Ovu testy jsou fajn. jj, je možné, že ovu byla až dva dny po pozitivním ovu testu, takže to je vpořádku. Takže teoreticky jsi 4 DPO, že? No to je fajn. Teď jen opět čekat.
já s teploměrem začla blbnout až po potratu, ale manžel vše toleruje. Asi hlavně s ohledem na ten potrat. ;) Už plánoval, že by bylo dobré, kdyby se už povedlo tak tento nebo další měsíc, protože prcek by přišel do tepla. :D Já doufám taky, že to vyjde. Už jen protože mám homeopatika. Známé se to s nimi povedlo za 3 měsíce, tak snad. Tento měsíc ještě nevím. Už dva dny mě bolí na pravé straně, taková řezavá bolst, tak se bojím, že je to endometriosa. Moc o tom nevím. Jednou mě bolelo břicho, myslela jsem, že mám slepáka, byla jsem na laparoskopii, aby se jukli, co to tam dělá a psali něco o endometrioze. Ani nevím, jestli ji tam našli nebo měli jen podezření, že by tam mohla být. :nevim: No a homeopatika fungují tak, že vyvolají dřívejší problémy a vyléčí je. Tak možná proto… :nevim: :?: Na ovulku totiž by bylo brzy a jinak si tu bolest nedovedu vysvětlit… :nevim: Tohle se mi moc nestává, občas, ale nevím proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 07:22

maybe baby ahojky, tak vítej ;-) přidám tě do tabulky :-)

kafí, mě je z toho úplně smutno, ale zase je fajn, že už s tebou budou něco dělat a víš, že se to pohne… a třeba už příští cyklus budeš těhulka! Každopádně slibuju, že v tom budu dál s tebou, dokud neothulíš :huban:

janie, tak to se omlouvám já myslela, že to hormony vyřeší, ale chápu že asi zkušenosti budou jiné… :nevim: ale teda koukám na ty výsledky po tom pyridoxinu, to je skvělé, když to z 9 udělalo 12…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisia
7.9.11 07:23

ahoj holky :lol: vy jste tady taková veselá parta hned mi je líp… krátká luteální fáze může být problém oplodněné vajíčko nemá dost času se „zavrtat“ a je odplaveno s MS .. to je jediné co by mohlo být problém… koupila jsem si B6+Mg, jinak mám pocit, že větší chuť na jídlo mám po všech přípravcích.. zrovna tuhle jsme to s Janie řešili kolik toho mám nakoupeno a beru občas to a občas tamto.. každý říká něco jiného.. ať už jsou 4 a můžu se domluvit s mudr budu chytřejší

• Citovat
  • Upravit
5917
7.9.11 07:27

babetko, neomlouvej se. Já jsem to nijak špatně nebrala. Jen jsem chtěla upřesnit, že to asi není vždy to pravé ořechové. :wink: No u mě asi opravdu byla chyba nedostatek B6, tak je fajn, že to tak pomohlo, protože v článku, kde jsem na to narazila, tak psali, že prodlouží lut. fázi o 2-4 dny za dva měsíce při dávce 40mg. Já koupila balení, kde byla denní dávka poloviční. Takže beru 20 mg a přesto se hned první měsíc tak ovulka posunula. nechtěla jsem překračovat denní dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 07:29

Holky, co si budeme vykládat. Bohužel, všechny hned neotěhulíme. Ale za to se tu budeme spolu podporovat, stýkat se, radit si a všechno. Je to bezva a navíc se tu úžasně krátí čas. Takže čekání na ovu a pak na testění není tak dlouhé. :D Jinak se to vleče jak smrad. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maybe baby
7.9.11 07:40

Dekuji za vrele privitani, musim dodat ze jsem momentalne v Australii takze jsem o deset hodin dopredu:-)mam tu pul ctvrte odpoledne a koncim v praci…
Je mi 33 let a manzelovi taky ;-)budu informovat, hlavne nepropadat panice! :dance: hezky den!

• Citovat
  • Upravit
5237
7.9.11 07:42

Tabulka

Aandrejka…­......25 DC….­…OVU 14 DC........11 DPO
renesi.......­.........25 DC­......OVU 15 DC........­.10 DPO
baumgi.......­.......26 DC.­.....OVU 12 DC........­.10 DPO
mamasek ..........22 DC­......OVU 13 DC........­.9 DPO
babettka.....­......23 DC..­..…OVU 17 DC........­.6 DPO
Marciii......­..........17 DC­.......OVU 11 DC........6 DPO
maybe baby.......26 DC........OVU 22 DC.......4 DPO
Elisia.......­..........17 DC­.......OVU 13–15 DC…2–4 DPO
Monca85......­.....22 DC…­…OVU 19 DC........­.3 DPO
Janie Bast...........8 DC
Luciferka1979­.....7 DC
aakaficko…­........1 DC

Příspěvek upraven 07.09.11 v 10:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 07:44

maybe baby jé tak to bude sranda se tu takhle scházet s tím časovým posunem :-) Tak si užij volna a brzy nanapsanou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 07:46
Janie Bast píše:
Holky, co si budeme vykládat. Bohužel, všechny hned neotěhulíme. Ale za to se tu budeme spolu podporovat, stýkat se, radit si a všechno. Je to bezva a navíc se tu úžasně krátí čas. Takže čekání na ovu a pak na testění není tak dlouhé. :D Jinak se to vleče jak smrad. :D

Nemůžu než souhlasit ;-)… Je super, že si to můžeme takhle zkrátit… :-)
Nejhorší je, jak to vypadá nadějně a pak to třeba nedopadne :-(… ale nakonec tu budeme těhulky všechny… ;-) určitě to stihneme než skončí podzim :-) a budeme mít krásná jarní a letní miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 07:51

Elisia, tak snad už to pořádně zabere a miminko bude mít dost času se zabydlet ;-)… no na něčem i píšou, že to vyvolává žravost… jé holky, když si vzpomenu na svojí první antikoncepci - já po ní nabrala snad 7 kilo během půl roku - tloustla jsem doslova ze vzduchu… pak jsem ji změnila a šlo to pěkně dolů… :-) no jsem zvědavá kolik přiberu v těhu… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 07:52

JÉ, AUSTRÁLIE. No tak to je teda pěkný kus. ;)
A už jdeš domů. TO je mazec. :D
TO já jsem teď pořádně začla pracovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.9.11 07:54
Janie Bast píše:
JÉ, AUSTRÁLIE. No tak to je teda pěkný kus. ;)
A už jdeš domů. TO je mazec. :D
TO já jsem teď pořádně začla pracovat. :D

Neboj, za pár hodin se to zase prohodí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
7.9.11 07:55

No ségra brala b-komplex a myslím, že B12 říkala, že „upravuje“ chuť k jídlu… A že díky ní nemohla zhubnout. :nevim: My jsme bohužel taková celá žravá rodinka, takže žádná změna… Já celý život bojuju s váhou… Povedlo se mi dvakrát zhubnout a když jsem se zase „rozjedla“, tak jsem to nabrala zase zpět. Teď nemám chuť hubnout, protože stejně přiberu… Ale už teď mám kolem sto kilo… No tak s mimčem budu fakt super macek. :D
Mám bezva jídelníček, díky kterýmu se výborně, rychle a zdravě hubne. Bohužel já na hubnutí potřebuju prostor a klid, kterýho teď s domečkem nemám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.9.11 07:57

tak uz jsem v praci, dekuju babettko ze se mnou budes.. ale pekne sem z vrcholu tabulky spadla az na konec.. No nevadi, vsak ja se zase zvednu.. Jeste ostatnich se chci zeptat, podle ceho vite presne kdy mate ovulaci?? Ja si tim nejsem jista a myslim, ze na BT se spolehat nemuzu..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí