Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
6.9.11 19:57
baumgi píše:
Cau holky, tak ja jsem taky dorazila… no, to je fakt prdka, jak se tady schazime! no, pisete samy hezky veci. Mne se od toho :poblion: ulevilo, ale zase mne picha obcas v brise, tak uvidime. Unavena nejsem, sekala jsem zahradu a trochu trhala plevel. Neni to zadna prace, to je jen odreagovacka. Pisete tady tak pekne! Myslim, ze pokud to bude se zavislosti takto dal pokracovat, tak nestihneme ani plodne dny… :lol:

Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců :lol: No co, spálený je na krásu,no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 19:59
baumgi píše:
Babettko, proc budes zkouset ovu test? Asi jsem blba, ale nechapu… Ja bych zkousela jen tehu test.. Ukaze Ti neco ovu test?
babettka píše:
mamásku já zkusím v sobotu 9 DPO ovu test… a v neděli 10 DPO ráno těhu test :-)… pak má manžel dovču, tak budu muset být s tím testováním nenápadná, aby se zatím nevyptával :-D
V pátek to budeš 11 DPO, ne? tak to už by mohl být třeba dušík :-)

no nemusí, ale když koukneš nahoře do fotek k diskuzi, dávala jsem tam jednu fotečku, kde je ovu test a těhu test, když byla holčina těhotná - je to z 9 DPO… tak jen tak jakoby zabrat den před těhu testem a třeba se tak jako dobře naladit, ptž mi ještě ovu testík zbývá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 20:00
mamasek píše:
baumgi píše:
Cau holky, tak ja jsem taky dorazila… no, to je fakt prdka, jak se tady schazime! no, pisete samy hezky veci. Mne se od toho :poblion: ulevilo, ale zase mne picha obcas v brise, tak uvidime. Unavena nejsem, sekala jsem zahradu a trochu trhala plevel. Neni to zadna prace, to je jen odreagovacka. Pisete tady tak pekne! Myslim, ze pokud to bude se zavislosti takto dal pokracovat, tak nestihneme ani plodne dny… :lol:
Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců :lol: No co, spálený je na krásu,no ne?

To vis, ze jo! Kdyz maji hlad, tak sni vsechno a to se musi pochopit… :lol: my tady probirame veci, ktere jsou velmi dulezite… :lol: Ja sem dneska nevarila, delala jsem vcera teleci rolku, tak jsem to manzilkovi dneska ohrala… :oops: Holky, kazdy den se varit nemusi, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:01
mamasek píše:
baumgi píše:
Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců :lol: No co, spálený je na krásu,no ne?

můžeš to zkusit oškrábat jako topinku :-D no to asi moc nepůjde, ale třeba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 20:02
babettka píše:
baumgi píše:
Babettko, proc budes zkouset ovu test? Asi jsem blba, ale nechapu… Ja bych zkousela jen tehu test.. Ukaze Ti neco ovu test?
babettka píše:
mamásku já zkusím v sobotu 9 DPO ovu test… a v neděli 10 DPO ráno těhu test :-)… pak má manžel dovču, tak budu muset být s tím testováním nenápadná, aby se zatím nevyptával :-D
V pátek to budeš 11 DPO, ne? tak to už by mohl být třeba dušík :-)
no nemusí, ale když koukneš nahoře do fotek k diskuzi, dávala jsem tam jednu fotečku, kde je ovu test a těhu test, když byla holčina těhotná - je to z 9 DPO… tak jen tak jakoby zabrat den před těhu testem a třeba se tak jako dobře naladit, ptž mi ještě ovu testík zbývá :-D

Jo, aha… ja sem to predtim nepochopila, promin, asi si sedim na vedeni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:03

mamásku a kolik máš doma těhu testíků? :-) jestli nějak míň, tak klidně můžeš počkat aby ses třeba o víkendu nemusela shánět po nových… :-) ale jinak určo zkusit můžeš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:04

baumgi to je v pohodě, stejně to není jistota - spíš pro nás nedočkavky, takové zpestření ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:06

jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:08
babettka píše:
No je to hrozně zajímavé :-) už se těším až sem budeme dávat fotky pupíků :-)
A pak mimísků…
A jak to je s těma krávama - jaktože se nesmí být poblíž???

no prostě protože když potrácí kráva a je poblíž těhotná ženská může potrati taky.nevím jak je to možné,dočetla jsem se že je to pravda ale důvod ne.pak mi to potvrdil i doktor.je to zvláštní a to mi hned na začátku říkal i šéf že kdybych zjistila že sem těhule musim okamžitě pryč právě z tohodle důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:09
babettka píše:
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý :-)

mám uplně stejnej a ještě lepí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:11

Marci, tak to je docela síla, no jestli třeba nevylučuje nějakou látku, co to může způsobit… :nevim:
JJ ten můj taky lepí :-D… fakt jestli to vyjde, tak jsme v tom spolu… a nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:12

Holk yzejtra se ukážu až večír nepůjde nám celej den elektrika :zed: by mě fakt zajímalo co budu dělat celej den.asi spát no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
6.9.11 20:13

babett taky si myslim že vylučuje něco co škodí těhotným :think: ta dnešní kravka zatim ještě nepotratila uplně ale má krvavej hlen no a je v 5měsíci :zed: ani ty krávy to nemaj jen tak tu březost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.9.11 20:15
Marciii píše:
Holk yzejtra se ukážu až večír nepůjde nám celej den elektrika :zed: by mě fakt zajímalo co budu dělat celej den.asi spát no :oops:

Marciii, ja musim taky neco zitra v praci delat, takze budu psat taky sporadicky, tak se bud uvidime vecer nebo pozitri… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 20:17

no jo já si to vlastně neuvědomila, kráva potrácí… no to teda teď úplně koukám… 8-o
já tu zítra zase budu zřejmě hlavně po ránu, než vstane manžel - aby neremcal, že tu trávím celý den, ale určitě budu zaskakovat, jak jen to půjde ;-)
no a pak v sobotu to jde na tu 24, tak to tu ten celý den strávím - to už se tu budou dít věci - tenhle víkend bude opravdu neuvěřitelně napínavý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí