Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baumgi píše:
Cau holky, tak ja jsem taky dorazila… no, to je fakt prdka, jak se tady schazime! no, pisete samy hezky veci. Mne se od tohoulevilo, ale zase mne picha obcas v brise, tak uvidime. Unavena nejsem, sekala jsem zahradu a trochu trhala plevel. Neni to zadna prace, to je jen odreagovacka. Pisete tady tak pekne! Myslim, ze pokud to bude se zavislosti takto dal pokracovat, tak nestihneme ani plodne dny…
Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců
No co, spálený je na krásu,no ne?
baumgi píše:
Babettko, proc budes zkouset ovu test? Asi jsem blba, ale nechapu… Ja bych zkousela jen tehu test.. Ukaze Ti neco ovu test?babettka píše:
mamásku já zkusím v sobotu 9 DPO ovu test… a v neděli 10 DPO ráno těhu test… pak má manžel dovču, tak budu muset být s tím testováním nenápadná, aby se zatím nevyptával
…
V pátek to budeš 11 DPO, ne? tak to už by mohl být třeba dušík
no nemusí, ale když koukneš nahoře do fotek k diskuzi, dávala jsem tam jednu fotečku, kde je ovu test a těhu test, když byla holčina těhotná - je to z 9 DPO… tak jen tak jakoby zabrat den před těhu testem a třeba se tak jako dobře naladit, ptž mi ještě ovu testík zbývá ![]()
mamasek píše:baumgi píše:Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců
Cau holky, tak ja jsem taky dorazila… no, to je fakt prdka, jak se tady schazime! no, pisete samy hezky veci. Mne se od tohoulevilo, ale zase mne picha obcas v brise, tak uvidime. Unavena nejsem, sekala jsem zahradu a trochu trhala plevel. Neni to zadna prace, to je jen odreagovacka. Pisete tady tak pekne! Myslim, ze pokud to bude se zavislosti takto dal pokracovat, tak nestihneme ani plodne dny…
To vis, ze jo! Kdyz maji hlad, tak sni vsechno a to se musi pochopit…
my tady probirame veci, ktere jsou velmi dulezite…
Ja sem dneska nevarila, delala jsem vcera teleci rolku, tak jsem to manzilkovi dneska ohrala…
Holky, kazdy den se varit nemusi, ne? ![]()
mamasek píše:baumgi píše:Já jsem kvůli tomu,že spíš sedím u notebooku trošku připálila pár lívanců
můžeš to zkusit oškrábat jako topinku
no to asi moc nepůjde, ale třeba ![]()
babettka píše:baumgi píše:no nemusí, ale když koukneš nahoře do fotek k diskuzi, dávala jsem tam jednu fotečku, kde je ovu test a těhu test, když byla holčina těhotná - je to z 9 DPO… tak jen tak jakoby zabrat den před těhu testem a třeba se tak jako dobře naladit, ptž mi ještě ovu testík zbývá
Babettko, proc budes zkouset ovu test? Asi jsem blba, ale nechapu… Ja bych zkousela jen tehu test.. Ukaze Ti neco ovu test?babettka píše:
mamásku já zkusím v sobotu 9 DPO ovu test… a v neděli 10 DPO ráno těhu test… pak má manžel dovču, tak budu muset být s tím testováním nenápadná, aby se zatím nevyptával
…
V pátek to budeš 11 DPO, ne? tak to už by mohl být třeba dušík
Jo, aha… ja sem to predtim nepochopila, promin, asi si sedim na vedeni… ![]()
mamásku a kolik máš doma těhu testíků?
jestli nějak míň, tak klidně můžeš počkat aby ses třeba o víkendu nemusela shánět po nových…
ale jinak určo zkusit můžeš ![]()
baumgi to je v pohodě, stejně to není jistota - spíš pro nás nedočkavky, takové zpestření ![]()
babettka píše:
No je to hrozně zajímavéuž se těším až sem budeme dávat fotky pupíků
…
A pak mimísků…
A jak to je s těma krávama - jaktože se nesmí být poblíž???
no prostě protože když potrácí kráva a je poblíž těhotná ženská může potrati taky.nevím jak je to možné,dočetla jsem se že je to pravda ale důvod ne.pak mi to potvrdil i doktor.je to zvláštní a to mi hned na začátku říkal i šéf že kdybych zjistila že sem těhule musim okamžitě pryč právě z tohodle důvodu
babettka píše:
jo a ten hleník mám teď takový krémový až drobivý
mám uplně stejnej a ještě lepí ![]()
Marci, tak to je docela síla, no jestli třeba nevylučuje nějakou látku, co to může způsobit… ![]()
JJ ten můj taky lepí
… fakt jestli to vyjde, tak jsme v tom spolu… a nastejno ![]()
Holk yzejtra se ukážu až večír nepůjde nám celej den elektrika
by mě fakt zajímalo co budu dělat celej den.asi spát no ![]()
babett taky si myslim že vylučuje něco co škodí těhotným
ta dnešní kravka zatim ještě nepotratila uplně ale má krvavej hlen no a je v 5měsíci
ani ty krávy to nemaj jen tak tu březost ![]()
Marciii píše:
Holk yzejtra se ukážu až večír nepůjde nám celej den elektrikaby mě fakt zajímalo co budu dělat celej den.asi spát no
Marciii, ja musim taky neco zitra v praci delat, takze budu psat taky sporadicky, tak se bud uvidime vecer nebo pozitri… ![]()
no jo já si to vlastně neuvědomila, kráva potrácí… no to teda teď úplně koukám… ![]()
já tu zítra zase budu zřejmě hlavně po ránu, než vstane manžel - aby neremcal, že tu trávím celý den, ale určitě budu zaskakovat, jak jen to půjde
…
no a pak v sobotu to jde na tu 24, tak to tu ten celý den strávím - to už se tu budou dít věci - tenhle víkend bude opravdu neuvěřitelně napínavý ![]()