Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babettka píše:mamasek píše:Mamasku a kdepak tě píchá přesně? mě hlavně na vaječníkách a jakoby to vystřeluje…babettka píše:Ježiši Babettko:to mi neříkejjsme v tom „píchání“ spolu
![]()
… no jsem teprve 5 DPO a od té doby se tak to vajíčko uhnizďuje
…Moc doufám, že to vyjde - takové bodání, se fakt nedá vsugerovat a nepamatuju si, že bych to normálně měla…
No myslím, že právě v těhu má být vzadu a tvrdý, zavřenýto je přesně to,co chci cítit,že tam prostě prcek je,už ho večer hladím a potichu mu přeju dobrou noc
Souhlasím,to se nedá vsugerovat,ale ať si píchaj a pořádně se zavrtaj
Jestli jsou vaječníky poměrně dost dole po stranách,jakoby pod pupíkem nebo ve stejné úrovni,tak ano,ale spíš bych řekla,že pod pupíkem
Nic,nic a najednou jako by mě někdo píchnul jehlou,dvě vteřiny a zase klid.Pak je to třeba chvíli delší píchnutí,dneska se to trochu střídá se střídavou tupější bolestí,ale není to nic strašnýho,jen o tom dneska vím,včera byl relativně klid.
mamasek píše:babettka píše:Jestli jsou vaječníky poměrně dost dole po stranách,jakoby pod pupíkem nebo ve stejné úrovni,tak ano,ale spíš bych řekla,že pod pupíkemmamasek píše:Mamasku a kdepak tě píchá přesně? mě hlavně na vaječníkách a jakoby to vystřeluje…babettka píše:Ježiši Babettko:to mi neříkejjsme v tom „píchání“ spolu
![]()
… no jsem teprve 5 DPO a od té doby se tak to vajíčko uhnizďuje
…Moc doufám, že to vyjde - takové bodání, se fakt nedá vsugerovat a nepamatuju si, že bych to normálně měla…
No myslím, že právě v těhu má být vzadu a tvrdý, zavřenýto je přesně to,co chci cítit,že tam prostě prcek je,už ho večer hladím a potichu mu přeju dobrou noc
Souhlasím,to se nedá vsugerovat,ale ať si píchaj a pořádně se zavrtaj
Nic,nic a najednou jako by mě někdo píchnul jehlou,dvě vteřiny a zase klid.Pak je to třeba chvíli delší píchnutí,dneska se to trochu střídá se střídavou tupější bolestí,ale není to nic strašnýho,jen o tom dneska vím,včera byl relativně klid.
jj dole po stranách
… no mě tedy zase hlavně tam, ale pocit, jak popisuješ - píchnutí pár vteřin a klid ![]()
Tak u tebe bych to Babettko chápala,že se mimi uhnizďuje,ale já jsem 8 den,to je ještě možný,že se nezavrtal?
tak me teda po stranach moc ne.. Spis jako od pupiku dolu, spis bych rekla asi nekde kde je deloha, nebo ja nevim…
jo a obcas me pichne i jakoby uvnitr (jakoby po sexu - jako bych tam neco mela).. ![]()
mamasek píše:
Tak u tebe bych to Babettko chápala,že se mimi uhnizďuje,ale já jsem 8 den,to je ještě možný,že se nezavrtal?
no a od kdy máš to píchání?… klidně to možné je - najčastěji se mimi uhnizďuje mezi 7-10 DPO ![]()
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá. ![]()
babettka píše:mamasek píše:no a od kdy máš to píchání?… klidně to možné je - najčastěji se mimi uhnizďuje mezi 7-10 DPO
Asi od soboty,to úplně přesně nevím,v sobotu mě strašně začaly bolet ty prsa,sundala jsem si večer podprsenku a jak mi „spadly“tak to tak zabolelo,až mě to překvapilo.To píchání si fakt moc neuvědomuju,ale řekla bych tak ty tři,čtyři dny.
Luciferka1979 píše:
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?Snažíme se o druhé dítě už 18 měsícu,i clostilbegyt jsem měla nasazený a furt nic.Ted jsem začala pít nějakou bylinnou směs,co po dvouměsíčním pití otěhotnělo dost holek,tak jsem zvědavá.
Ahooj nová drbalko
U mě clostík taky nezabral,tak sem s tou bylinn
ou směsí
Ahojky Luciferko, to je jasné, že můžeš
… hned tě hodím do tabulky, když mi napíšeš kolik jsi DC a kdy byla OVU ![]()
Tak snad bylinky pomohou
já jsem teď první měsíc stimulovaná Clostilem, tak se uvidí ![]()
Příspěvek upraven 06.09.11 v 15:16
mamasek píše:babettka píše:Asi od soboty,to úplně přesně nevím,v sobotu mě strašně začaly bolet ty prsa,sundala jsem si večer podprsenku a jak mi „spadly“tak to tak zabolelo,až mě to překvapilo.To píchání si fakt moc neuvědomuju,ale řekla bych tak ty tři,čtyři dny.mamasek píše:no a od kdy máš to píchání?… klidně to možné je - najčastěji se mimi uhnizďuje mezi 7-10 DPO
Ale dneska je to babettko fakt síla,teď mě to bolí od té doby co mi dělali ten utz s minimálníma pauzama ![]()
mamasku, myslím, že to klidně může být to zahnizďování
trvá několiv dní
… no a pak to může být to píchání, kvůli tomu, jak se roztahuje děloha ![]()
mamasek píše:mamasek píše:Ale dneska je to babettko fakt síla,teď mě to bolí od té doby co mi dělali ten utz s minimálníma pauzamababettka píše:Asi od soboty,to úplně přesně nevím,v sobotu mě strašně začaly bolet ty prsa,sundala jsem si večer podprsenku a jak mi „spadly“tak to tak zabolelo,až mě to překvapilo.To píchání si fakt moc neuvědomuju,ale řekla bych tak ty tři,čtyři dny.mamasek píše:no a od kdy máš to píchání?… klidně to možné je - najčastěji se mimi uhnizďuje mezi 7-10 DPO
a víš, že mě teď taky nějak často… ale zkouším si toho nevšímat
…
No s těma prsama to vidím dost dobře ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? s Janie se trošku známe a řekla mi o této diskusi je fakt, že potřebuji častý kontakt přeci jen mi to už někdy leze na mozek
Elisia, mne to leze na mozek porad…
a tak taky pisu porad, porad neco ctu na netu, ale tady holky jsou superni, popisou vsechno do detailu, tak je to fajn, ze se muzu srovnavat. Ale jak mne nekdo tady uklidnoval, u kazdy holky to je jiny ![]()
Elisia píše:
Ahoj holky můžu se přidat? s Janie se trošku známe a řekla mi o této diskusi je fakt, že potřebuji častý kontakt přeci jen mi to už někdy leze na mozek
Ahojky no jasně vítej
aspoň bude pořádně veselo
… jestli chceš tak písni kolik jsi dnes DC a kdy byla ovulka ![]()