Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
6.9.11 14:05
aakaficko píše:
kamaradka mela sliznici 6 mm rekli ji ze je to docela malo a ted je v 5 mesici tehotenstvi a v poradku.. Jen bere ten utrogestan nebo co :-)

Děkuju aakaficko,tenhle dr.je první co mi to řekl,můj gynekolog se o tom nikdy nezmínil,že by něco nebylo ok,jen jednou si pamatuju,že jsem tam šla na Pregnyl a říkal,že je sliznice hodně prokrvená,takže je vidět,že jsem v nedávné době měla MS,ale to bylo taky v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:07

myslim, ze neni se ceho bat.. Ted se zeptam tech co boli podbrisek - muzete mne tu bolest popsat?? Je to stejne jako pred MS a jak casto to boli?? Ja uz to mam fakt asi 12 dnu a silim z toho, vzdycky letim na zachod ale ono nic, tak fakt nevim..??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 14:08

Mamásku, to nevím, jestli jsme se někde nepotkaly. Možná někde jen tak namátkou je to možné. Jsem ale jen v pár diskusích. :nevim: Ale moc pamatováka na jména a přezdívky nemám. :( Já jsem spíše na čísla. :D
To s mimčem se holt stává. Byla jsem blbá, měla jsem jít k homeopatovi ihned. Ale ani ve snu by mě nenapadlo, že se mi něco takového opravdu stane. Kor, když jsem nikdy neměla problémy. U dr. vždy říkal, že sliznice je vpořádku, že to a ono… prostě žádné problémy ani před otěhu. A to k dochtorovi chodím taky už od patnácti… :nevim:
Jinak ano… sliznice vždy naroste a pak zase odejde s MS. Teda myslím, že to tak je. Moc jsem to nesledovala, protože jak jsem psala, vždy mi Dr. říkal, že sliznice je vpořádku.
Já zase měla problém s mimčem, že si Dr. myslel, že mám mimoděložní. Oni totiž počítají s tím, že ženská já cyklus 28 a hotovo. Já tím, že mám krátký cyklus a pozdě ovu, tak než dojde k uhnízdění, tak to trvá. Nakonec se zjistilo, že prcek je o týden menší. Taky jsem šla moc brzy. Hned po pozitivním testu jsem volala a objednali mě za 3 týdny. Asi to bylo moc brzy. Příště půjdu později, abych nemusela stresovat, že prcek je malej. :D Od toho je to prcek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 14:11

kafíčko, je to bolest jako před MS. Taky jsem lítala na WC s tím, že to dostanu. A nic. Je to prý ukazatel toho, že děloha se roztahuje, takže nepočítej s tím, že se to jen tak rychle spraví. Já dokonce lěžívala s polštářem na břiše, aby mi bylo lépe. Někdy to bolelo dlouho, někdy to přestalo. Ale spíše trvalejšího rázu jsem to měla. A mimochodem, ranní nevolnosti jsem měla spíše před spaním. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:12
aakaficko píše:
myslim, ze neni se ceho bat.. Ted se zeptam tech co boli podbrisek - muzete mne tu bolest popsat?? Je to stejne jako pred MS a jak casto to boli?? Ja uz to mam fakt asi 12 dnu a silim z toho, vzdycky letim na zachod ale ono nic, tak fakt nevim..??? :roll:

mě spíš v podbřišku píchá,není to bolest taková nebo jako před nebo při MS,to mě bolí celý podbřišek,dneska mě to píchá až jakoby do třísla,je to rychlá vystřelující bolest,někdy se mi až zatají dech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:13

je to sileny, nebo neee. neni to velka bolest, ale jsem z toho nervozni.. kdyz bych vedela ze jsem tehule, tak za tu bolest budu rada, ale takhle me to jen nervuje.. ale asi to tak ma bejt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:15

kafí já tedy jsem teprve 5 DPO a nevím jestli to můžu spojovat s tím, ale já teď mám takové prudší jednorázové bolesti - jakoby mě tam někdo najednou píchnul - ale jsme v rozdílných fází - já teprve v době uhnizďování a ty už v očekávání //… no a co jsem četla, tak hodně holek popisovalo právě bolest, jako kdyby měla příjít MS a ona ne a ne… nakonec z toho byly // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 14:15

Kafíčko, já taky stresovala, dokud jsem nevěděla, že jsem těhu. Bolelo mě cel břicho, tupá bolest od pupíku ke tříslům. Někdy jsem myslela, že nevydržím a někdy zase vpohodě, jen lehká bolest. špek (je mě kus :D) jsem měla nafouklý, jako ppřed MS. Celá oteklá, bolavá a nervní, že nic nevím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.9.11 14:17

tak koukám, že tu bolest máme asi stejnou mamasku… taky jsme obě ještě v tom samém období, i když ty už brzy utečeš do „čekatelek“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
aakaficko píše:
je to sileny, nebo neee. neni to velka bolest, ale jsem z toho nervozni.. kdyz bych vedela ze jsem tehule, tak za tu bolest budu rada, ale takhle me to jen nervuje.. ale asi to tak ma bejt :-)

Neboj se nic,mysli si,že je ta bolest kvůli mimi a uvidíš,že všechno dobře dopadne :dance: Co znamená ten čípek když se mi jako by vzdaluje,vy víte všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854

Holky mne to jako tlaci dole v podbrisku, ale hlavne bych to tady cely poblila kdyby to slo… :lol: ale nezvracim, ale je mi fakt blbe od zaludku a to tak dopoledne a pak odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:18

jeee Janie, ted si to popsala uplne presne.. Z toho popisu, otekla nervni bolava - to jsem presne ja ted.. Bych nejradej zabila kazdyho kdyz jen neco v praci chce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
6.9.11 14:19
babettka píše:
tak koukám, že tu bolest máme asi stejnou mamasku… taky jsme obě ještě v tom samém období, i když ty už brzy utečeš do „čekatelek“ :-)

Abych babettko nemusela na začátek,kolikátý den jsi?Já 8 od ovu,ještě 4 dny a chci zkusit tt,12.den už by snad dušík byl,když to v pondělí má dostat.Ale jsem ráda,že na to „píchání“nejsem sama,víš jak to myslím,viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
6.9.11 14:19

Budu držet palečky. ;) Já věřila, že těhu jsem a byla.
Taky věř… Samo, že je tam strach, že sama sebe balamutíš, ale podle mě to není pravda. Je to tak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.9.11 14:21

dekuju za drzeni palecku, snad mas pravdu a ono to vyjde, tak rada bych uz v patek videla na tom hloupy testiku // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí