Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marciii, koukam, ze to nemas jednoduchy…
Hele, proc chces jit hned na neschopenku? Nezlob se, ze se ptam, jsem jen zvedava. To mne nikdy nenapadlo.
baumgi píše:
Marciii, koukam, ze to nemas jednoduchy…Hele, proc chces jit hned na neschopenku? Nezlob se, ze se ptam, jsem jen zvedava. To mne nikdy nenapadlo.
protoze delam praci se kterou za prvy musim co nejdriv.a za druhy my jsme se rozhodli pro mimi takhle brzo predevsim z mejch zdravot.důvodů.já na to čekám jak na smilování protože mám v háji páteř a dělám těžkou fyzickou práci kterou už s bolestma nezvládám tak jsme se dohodli že zkusíme mimi abych mohla bejt doma.a záda si odpočinuli sice až bude pupek budu umírat bolestma ale to přežiju ted už trpím bolestí přes rok.jinak dělám v kravíně to znamená rvát těžký věci,dělám s lékama na vyvolání říje což u těhotné s pochopitelných důvodů nehrozí aby manipulovala s takovými léky ale hlavní věc je ta že když potratí kráva je to přenosné i na ženskou a je velké riziko že potratí taky.a to že kráva zmetá s ebihužel stává třeba i každý týden při takovým množstí kolik máme.takže asi tak mylsím že to že chci hne dpryč je pochopitelné ![]()
Ahoj holky, teda vy jste s tím zase pohly! Fakt nestíhám. A testování se tu rozjelo
Já jsem na tom pořád stejně, akorát to popichování spíš vpravo..občas. Včera, když sme jely s malou výtahem, tak to tam nějak smrdělo a zvedl se mi žaludek..tak sem si samo hned řekla, že je to těhu příznak…achjoooo!!
![]()
ono už jen to že tam denně rvu 60ti kilové pytle není nic moc víš?
u nás bohužel neplatí že těžkou práci má dělat chlap.tady votm podniku se ženský hrozně dřou
jj to znam tady vsechny ty priznaky - ja je mam uz dlouho a vsechny, jen ten test je porad jen s jednou carkou… Fakt nevim jestli to dostanu, nebo kdy se mam zase testnout.. ![]()
renesi píše:
Ahoj holky, teda vy jste s tím zase pohly! Fakt nestíhám. A testování se tu rozjeloJá jsem na tom pořád stejně, akorát to popichování spíš vpravo..občas. Včera, když sme jely s malou výtahem, tak to tam nějak smrdělo a zvedl se mi žaludek..tak sem si samo hned řekla, že je to těhu příznak…achjoooo!!
![]()
renesi mám podobné příznaky ![]()
Prosim Te, promin, ja si takovouhle praci vubec nepredstavila. Sem blba, sorry. Ja sem myslela, ze vsichni sedi v kanclu jako ja a jen klepou prstama na pc. Promin, nemas to jednoduchy, to bych sla taky na nemocenskou, mozna i bez tehotenstvi.
Promin, nemyslela jsem to blbe.
Marciii píše:
ono už jen to že tam denně rvu 60ti kilové pytle není nic moc víš?u nás bohužel neplatí že těžkou práci má dělat chlap.tady votm podniku se ženský hrozně dřou
To je síla! Tak to chápu neschopenku hned ![]()
aakaficko píše:
jj to znam tady vsechny ty priznaky - ja je mam uz dlouho a vsechny, jen ten test je porad jen s jednou carkou… Fakt nevim jestli to dostanu, nebo kdy se mam zase testnout..
zkus to za dva dny dřív to ais nemá cenu
kafi taky byla chyba že si neměla uplně první moč víš?jestli si jí brala hodinu potom cos byla na Wc byla už dost naředěná ![]()
baumgi píše:
Prosim Te, promin, ja si takovouhle praci vubec nepredstavila. Sem blba, sorry. Ja sem myslela, ze vsichni sedi v kanclu jako ja a jen klepou prstama na pc. Promin, nemas to jednoduchy, to bych sla taky na nemocenskou, mozna i bez tehotenstvi.Promin, nemyslela jsem to blbe.
v pořádku já už sem zvyklá že si dost lidí nedokáže uvědomit co tohle obnáší.neboj vůbec nijak to neberu špatně
nehledě na to do práce chodim na 3hodinu ranní což bych jako těhule asi fakt nevstala ![]()
ja vim ta moc byla blba, ale ja mela v noci takovy strevni potize, ze sem tu moc fakt nemohla nabrat.. ![]()
ted uz sem z toho jen takova vycerpana, uz bych proste chtela vedet na cem sem at uz pozitivni nebo negativni.. ![]()
a taky denně se drncám vtraktoru to taky nic moc.už mě to celkem štve vždycky když se vydrncám říkám si že v tomhle se ani mimoš snad neůže zabydlet když snim pořád tak otřásám ![]()
aakaficko píše:
ja vim ta moc byla blba, ale ja mela v noci takovy strevni potize, ze sem tu moc fakt nemohla nabrat..
ted uz sem z toho jen takova vycerpana, uz bych proste chtela vedet na cem sem at uz pozitivni nebo negativni..
zas ale některým se spíš ukáže z odpolední moči než ráno.kafí klídek stejně to nijak neurychlíš to víme obě
vím jak je to těžké vidim to na sobě jsem 5DPO a jsem na nervy.ale fakt vydrž.jestli máš ještě testíky tak můžeš zkusit zas ráno z první moče.ale dkyž tam nic nebude budeš se akorát nervovat přitom může bejt brzo.ta tvoje BT určitě neni jen tak ![]()
dekuju za podporu, jeste ze vas mam ![]()
ted se testnu nejdriv ve ctvrtek rano, potrebuju si dat pauzu.. Uz chci aby testoval jeste nekdo ![]()
aakaficko píše:
dekuju za podporu, jeste ze vas mam
ted se testnu nejdriv ve ctvrtek rano, potrebuju si dat pauzu.. Uz chci aby testoval jeste nekdo
no já nejdřív za týden,teda to asi jako říkám ted ![]()