Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babettka píše:
Hezký večer Marci
No tak u mě taky bradavka bolí míň, ale za to mám snad ještě víc toho bílého výtoku, když se utřu tak je vždy na toaleťáku a i na kalhotkách…Tak nevím, ale určo to beru jako dobré znamení… V podbříšku mě taky občas popíchává, někdy víc, někdy míň… no říkám si, že je brzy, ale tohle se fakt děje, co myslíš
… Taky mám úplně děsně nafouklé bříško, ale fakt jako balón
no jsem zvědavá, co z toho bude
Zítra už 5 DPO, není to tak hroznéale kéž by bylo o týden víc
Babettko a ten výtok je důkaz čeho?Že se mimi uhnizďuje? ![]()
Mamasek:to mám radost že se muž umoudřil.vidíš nakonec nezklamal určitě nad tím přemýšlel ![]()
mamasku, tak to je super to mám moc radost
sice, jak říkáš, tak si to tam odsedíš sama, ale zásadní je, že půjde na co bude třeba
no a třeba ani nebude muset ![]()
No ten bílý výtok se objevuje při těhu, čípek tím chrání mimi, aby se nic nedostalo dovnitř a nemohlo to ublížit
takže teoreticky od té doby zahnizďování by mohl být ![]()
Já právě dojedla lasagne,taky výborný
Svíčková,to je dobrej nápad,udělám jí na víkend ![]()
Marci:a co doma?Už je to v klidu?
Babett:já ti vůbec nevim co to znamená,výtok mám taky hodně tak při každém utření a na kalhotkách.ale ten moc neřešim občas ho mívám,ale v práci mě svědila a pálila jedna bradavka.jinak ta hlava taky divná já totiž jinak vůbec nevím co to je bolest hlavy vůbec na to netrpím
no uvidíme ještě je dost času.ale mě prostě bolej prsa a takhle brzo nebolívají…zejtra určitě bude zas nějaký nový příznak ![]()
Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak?
… ale teda hlavně, že chutná ![]()
Jo doma dobrý i když si tady klepe na čelo když vidí jakou mám otevřenou stránku.okomentoval to něco jako:ach ty ženský
no co s někym to probrat musíme ne?
včera asi neměl den no ![]()
babettka píše:
Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak?![]()
… ale teda hlavně, že chutná
ne já normálně takhle žeru normálně,protože přes den hlad nemám a když přijdu z práce sežeru co vidim ![]()
no my to vedem
za chvilku fakt máme všechny
… ne, ale mě vážně je to co píšu… no a u tebe je to ještě zajímavější
to by bylo super najít // ve stejný den
… už jenom týden a den Marcí!!! ![]()
Marciii píše:babettka píše:ne já normálně takhle žeru normálně,protože přes den hlad nemám a když přijdu z práce sežeru co vidim
Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak?![]()
… ale teda hlavně, že chutná
no já jsem sice psala že sem se přežrala ale zjistila jsem že mám ještě hlad a namazala si ještě rohlík se sýrem
![]()
no vidíš, to je fakt zajímavý… jedna holčina na diskuzi, kam jsem chodila, tak než ohlásila pozitivní testík, tak psala každý večer, že vyjídá lednici ![]()
Marciii píše:
babett já to radši beru s rezervou ona psychika je mocná
to každopádně ![]()