Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
5.9.11 19:52
babettka píše:
Hezký večer Marci :-)
No tak u mě taky bradavka bolí míň, ale za to mám snad ještě víc toho bílého výtoku, když se utřu tak je vždy na toaleťáku a i na kalhotkách…Tak nevím, ale určo to beru jako dobré znamení :-)… V podbříšku mě taky občas popíchává, někdy víc, někdy míň… no říkám si, že je brzy, ale tohle se fakt děje, co myslíš :-)… Taky mám úplně děsně nafouklé bříško, ale fakt jako balón :-) no jsem zvědavá, co z toho bude :-)
Zítra už 5 DPO, není to tak hrozné :-) ale kéž by bylo o týden víc :-D

Babettko a ten výtok je důkaz čeho?Že se mimi uhnizďuje? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:15

Jejda holky já se strašně přežrala svíčkový :poblion: ale je výborná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:18

Mamasek:to mám radost že se muž umoudřil.vidíš nakonec nezklamal určitě nad tím přemýšlel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:19

mamasku, tak to je super to mám moc radost :-) sice, jak říkáš, tak si to tam odsedíš sama, ale zásadní je, že půjde na co bude třeba :-) no a třeba ani nebude muset :-)
No ten bílý výtok se objevuje při těhu, čípek tím chrání mimi, aby se nic nedostalo dovnitř a nemohlo to ublížit :-) takže teoreticky od té doby zahnizďování by mohl být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 20:19

Já právě dojedla lasagne,taky výborný :-) Svíčková,to je dobrej nápad,udělám jí na víkend :palec:
Marci:a co doma?Už je to v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:20

Babett:já ti vůbec nevim co to znamená,výtok mám taky hodně tak při každém utření a na kalhotkách.ale ten moc neřešim občas ho mívám,ale v práci mě svědila a pálila jedna bradavka.jinak ta hlava taky divná já totiž jinak vůbec nevím co to je bolest hlavy vůbec na to netrpím :nevim: no uvidíme ještě je dost času.ale mě prostě bolej prsa a takhle brzo nebolívají…zejtra určitě bude zas nějaký nový příznak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:21

Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak? :-D ;-)… ale teda hlavně, že chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:22

Jo doma dobrý i když si tady klepe na čelo když vidí jakou mám otevřenou stránku.okomentoval to něco jako:ach ty ženský :mrgreen: no co s někym to probrat musíme ne? :lol: včera asi neměl den no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:22
babettka píše:
Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak? :-D ;-)… ale teda hlavně, že chutná :-)

ne já normálně takhle žeru normálně,protože přes den hlad nemám a když přijdu z práce sežeru co vidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:24

no my to vedem :-D za chvilku fakt máme všechny :-D… ne, ale mě vážně je to co píšu… no a u tebe je to ještě zajímavější :-) to by bylo super najít // ve stejný den :-)… už jenom týden a den Marcí!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:24
Marciii píše:
babettka píše:
Marci ty máš žaludek takhle na noc, že by další těhu příznak? :-D ;-)… ale teda hlavně, že chutná :-)
ne já normálně takhle žeru normálně,protože přes den hlad nemám a když přijdu z práce sežeru co vidim :mrgreen:
:-D no já jím zase hrozně nepravidelně :roll: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:25

no já jsem sice psala že sem se přežrala ale zjistila jsem že mám ještě hlad a namazala si ještě rohlík se sýrem :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 20:26

babett já to radši beru s rezervou ona psychika je mocná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:27

no vidíš, to je fakt zajímavý… jedna holčina na diskuzi, kam jsem chodila, tak než ohlásila pozitivní testík, tak psala každý večer, že vyjídá lednici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 20:27
Marciii píše:
babett já to radši beru s rezervou ona psychika je mocná :zed:

to každopádně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek