Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no, ja to zkusim, ale neverim tomu… Ty uz mimco mas? Jsi hodna, zes mi odpovedela… jsem rada za kazdou malou podporu. Vzdycky jsem si tady cetla tu Vasi diskusi a dneska jsem dostala teprve odvahu sem napsat. Diky moc jeste jednou. Dam pak vedet.
Monca85 píše:
No tak zkusit můžeš, možná už tam něco bude.
no třeba budeš patřit mezi ty šťastné, co se jim to ukáže takhle brzy, ale z principu bych ještě vydržela, ono to uteče ![]()
DC je 25-26 dni, posledni byla 25 dni a ovu byla minulou nedeli tj. ted 7-8 DPO.
holky jste hodny.. pokusim se jeste dva dny vydrzet, nemam totiz vubec zadny problemy, jen mne boli zada a je mi na zvraceni, ale to mi byva vetsinou, kdyz to mam dostat.
tak ja asi koupim dvoje mamatesty a zkusim testnout i dnes i zitra rano.. aspon se treba pak lip vyspim ![]()
jo, tak ja to taky zkusim… a kdyz tam nic nebude, tak to fakt uz nevim… zase nanovo..
aakaficko…..30 DC.....OVU 17 DC.....13 DPO
Aandrejka….23 DC…..OVU 14 DC......9 DPO
renesi.......…23 DC….OVU 15 DC.....8 DPO
baumgi.........25 DC.....OVU 18 DC.....7 DPO
mamasek .....20 DC.....OVU 13 DC.....7 DPO
babettka.......21 DC..…OVU 17 DC.....4 DPO
Marciii...........15 DC…..OVU 11 DC.....4 DPO
Monca85.......20 DC.....OVU 19 DC.....1 DPO
Janie Bast.......6 DC
aakaficko jé tak snad budeš mít krásnou noc s pozitivním testíčkem
… moc budu držet pěsti ![]()
baumgi hlavně se ještě nějak nenervuj, kdyby byl negativní testík
vajíčko ještě nemusí být ani uhnízděné
myslím, že těch 12 - 14 DPO je jistota
když víš 100% kdy byla ovu ![]()
Jsi hodna, zes mne pridala do tabulky! aaakaficko, taky preju // a uvidime, treba nam to nekdy vyjde. Ted jdu domu z prace, ale ozvu se bud vecer nebo zitra. A uvidime!!! Diky jeste jednou! Zatim pa
jo berunky, tak jak jsem chtěla jít koukat na film, tak jsme to pustili a nešel tam zvuk
… no tak jsem se ještě vrátila a manža dokoukává nějaký film ze včerejška ![]()
jj holky hned pak napisu, jak sem dopadla.. to budete vedet kdyztak jako prvni - pritel je pres noc v praci a po smsce mu to psat nebudu.. ![]()
aakaficko a v kolik tak se chystáš testnout? už jsem napnutá jak struna
…Tak abych se sem nahrnula jako první
určo to dobře dopadne ![]()
no asi tak nekdy kolem 18 hod jak budu doma..
ale myslim, ze to nevyjde, nechci si delat moc velky nadeje, jen ho proste zkusim, protoze neni drahej ![]()
možná je nejlepší se na to neupínat a pak být mile překvapen
držím pěsti ![]()