Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre, beru flintu ze zita zpet .. ![]()
ja jen, ze sem uz tenhle mesic byla smutna, kdyz mne ta BT spadla a spinila sem.. Tak si radej nechci davat moc nadeje.. ![]()
babett tak pozor změna
bolí mě hlava a v podbříšku mě jakoby šimrá.no co z tohodle bude. ![]()
kafi uvidíme zítra budu na tebe myslet a hned jak přijdu ráno z práce mrknu jestli hlásíš doboru zprávu ![]()
jj mamtest10 si budu delat - ted ho nemam ale z prace domu koupim ![]()
sem si naprosto jista, ze na ten urcite nezapomenu
… jo jo uz aby byl zitrek touhle dobou a clovek aspon vedel.. se musim zacit soustredit na neco jinyho ![]()
Kafí, úplně tě chápu. Je to nekonečné… Ach, jak by člověk chtěl, aby to bylo hned vidno, jak dopadl.
No u nás je občas problém, aby mamatest byl… Někdy prostě nejsou. Nechápu, že je nemají standartně… ![]()
ALe je fakt, že jak jsem objednávala ovu testy z netu, tak mi došly vždy i dva těhu testy. … Minule dokonce místo 10 ovu testů jeden ještě jako dárek. Asi si všimli, že jsem objednávala už podruhé. ![]()
ono to uteče neboj.mysli pozitivně a ber to s nadhledem.já vím že to jde těžko za takovejch 6dní budu jančit já ![]()
Janie:tak to je fajn že ti poslali dáreček a odkud objednáváš?prej je dobré na sebetesty cz.Mají tam ty Wondfo a ty prej taky vůbec neduchují a josu spolehlivý.jinak u nás teda o mamatesty není vůbec nouze maj je všude ![]()
po ceste domu mam 2 lekarny, tak snad aspon v jedne bude ten pravej mamatest10 pro me
a snad mne udela radost ![]()
Marciii píše:
Janie:tak to je fajn že ti poslali dáreček a odkud objednáváš?prej je dobré na sebetesty cz.Mají tam ty Wondfo a ty prej taky vůbec neduchují a josu spolehlivý.jinak u nás teda o mamatesty není vůbec nouze maj je všude
Přesně tak, objednávám ze sebetesty.cz. Prve jsem zkoušela TT z levnetesty.cz, ale nebyla jsem spokojená. TT měli citlivost 25, byly úzké a ani to nevyšlo tak levně. ![]()
Pak jsem objednala ovu testy ze sebetesty a byla jsem nadmíru spokojená.
Ještě jich doma paklík mám. Objednávávám po 10 (aby mi nezbývaly, kdyby to vyšlo) a 2 TT. No a minule těch ovu testů došlo 11 (ten jeden zdarma). Já vypotřebovala 3-4, pak byla ovu a další měsíc jsem je netestila, tak jich tam mám myslím ještě 7 nebo 8. ![]()
Janie:tak máš aspon zásobičku
No holky já mažu do práce chjo ![]()
fakt mě ale dost bolí v podbříšku jak když mám dostat MS a taky hlava.a pálí mě bradavka
no jsem to magor fakt ![]()
tak já nakouknu večer zas