Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
5.9.11 10:04

jo holky a mám horzně hádací náladu.to jsem měla přesně i minule jak jsem měla ty duchy prostě sem startövala na první nášlapnutí to samý ted.sem se pohádala s klukama v práci a řekla jim že mě serou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:04

renesi já jsem taky moc ráda :-)… Ta teplotka, no je to hrozně zajímavý, že to fakt tak stoupá po té ovulce… já už se tím nestresuju, měřím a naopak jsem pořád na něco zvědavá :-)… já nejdřív měřila, pak pár cyklů ne a teď zase jo - přijdu si taková spokojenější, když mám tu ovulku takhle potvrzenou :-)
No ta čárečka na tom ovu testíku asi nemusí být úplně pozitivní, ale asi by měla být silnější než kdy není ještě ovu, no prostě přesně jak píšeš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
5.9.11 10:08

Souhlasim s babettkou, že by ta čárka měla být silnější. Většina holek, co to zkoušely a byly těhu jí měly silnou (aspoň co jsem v těch diskuzích četla)..ale třeba bude ještě sílit a budeš :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:09

no Marci, já to vidím dost dobře holka :-) ;-) tak teď jen vydržet na ten testík… říkám si, že už tak za těch 5 dní bych právě zkusila ten ovu test :-)
Tou dobou už tu třeba budeme mít těhulky :-)
Taky si myslím, že aakaficko je těhule :-) hlavně tedy podle té bt, opravdu by bylo divné, kdyby den před očekávanou MS stoupla - to se stává právě spíš na těhu grafech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.9.11 10:10

Zajímá tě homeopatie? Nevím, co přesně bys chtěla vědět…?
já chodím k jednomu starému panu doktorovi.
Maminka k němu začla chodit kvůli sestře - dlouhé vyprávění… No a já jako dítě trpěla na záněty ucha. Pořád mi jej píchali. 3×-4× ročně. Pak jsem šla k panu doktorovi, dal mi léky. V noci ukrutná bolest. Ucho mi prasklo, krve a hnisu jako z prasátka.
Homeopatie funguje na principu přírodních věcí (rostliny, zvířata atd). Prve dostaneš léky přímo na míru, nemoc se v první části zhorší (tím se dostává špatné z těla ven) a pak se léčíš. Většinou je to trvalé. ;) Ségra měla atopický ekzém po celém tělě. ÚPlně po celém. Přišla pozdě a trvalo asi 10 let, než se vyléčila. Trvalo, ale vyléčila. Někdo říká, že to je pubertou atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 10:12

no zitra vam sem napisu, jak dopadl testik a hlavne co ta BT - porad ji taky nechapu, ale myslim si, ze to byl omyl.. Nemohla sem ji mit takhle vetsi, protoze sem se probudila v 5.20 a merila az v 5.40 - ale samozrejme sem nevstavala?? Uz fakt nevim, proc jinak je tak vysoko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:14

Janie to je zajímavé, myslím že na tom určitě něco bude… a možná že přírodní věci jsou úplně to nejlepší jen je asi většina lidí neumí používat…
Chuděrko ty záněty to muselo být docela hrozné, bráška na to taky trpěl a pamatuju si, jak vždycky brečel když byl malý… no a s tou ségrou to taky docela čučím :-)… Taky je podle mě hrozně důležité věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
5.9.11 10:17

No mamka věřila a i když dala moc peněz, tak jí to za to stálo. Naše rodina má odzkoušeno. Bratr má 2letého kluka a zrovna mi volal, že u pana doktora má nějaké léky a potřebuje je vyzvednout. Pořád chodí k našemu , i když se přestěhoval do Loun. Teď je to pro něj asi 400 km, ale prostě jde to. ;) Ale musí se najít dobrý Dr. Dokonce prej většina doktorů bere peníze za návštěvy atd. 8-o Náš nebere nic, jen za léky. :nevim:
Hodně lidí nevěří. Já říkala, že i za cenu placebo efektu do toho jdu. ;) A vím, že to placebo není, protože od té doby jsem neměla problémy s uchem a to už je spousta let. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
5.9.11 10:17

aakaficko tak to budu napnutá, jak struna :-)… no já se často takhle chvíli ještě válím a s teplotkou mi to nějak zásadně nehne ;-)
Janie vážně je to zajímavé… no možná je příroda pořád to nejmocnější, ale ne moc lidí je schopno jí důvěřovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.9.11 10:19

jj se merim kolem 6 hod ranni a myslim, ze na zitrek budu vzhuru uz v 5, jak budu nervozni jak to dopadne.. Hned po testnuti a mereni BT sem napisu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 10:20

babett uvidíme co z toho bude.v práci je to děs jsem naštvaná právem prostě už jsem se neudržela a bouchla no :lol: jinak mě začínaj svědit bradavky ale to se mi stává občas :lol: já jsem tak zvědavá ale pochybuju že by to vyšlo takhle hned 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.9.11 10:23

Trošku to trvalo,jsem technickej typ :zed: Nevím,jak to bude vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.9.11 10:26

mamasek:tak to hle teda já vidím docela dobře :palec: :dance:
zkus ve středu rfáno těhotenskej mylsím že by mohlo být něco vidět když je vidět na ovu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917

teda aakaficko, já jsem na tebe fakt zvědavá. ;)
už jsem na zítřek napjatá za tebe. :D
Jinak s tím krátkým cyklem. Já mám krátký cyklus a má to své výhody, ale moje krátká lut. fáze ne.
Ale už jsem jednou otěhotněla, tak asi mi ani ta krátší lut. fáze nevadí a defakto mám asi o 2-3 možnosti otěhotnění víc než je průměr při 28-30 dnech cyklu. ;)
Ale stejně to není tak snadné. Když to vemu, tak od května zase nic… A to je už taky doba… :roll:
Ale bezva se mi to s vámi krátí čas. Tady pořád někdo píše. To je bezva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
Marciii píše:
mamasek:na ovu testu by měl být duch po celý cyklus mamsku máš tu čárku silnější než třeba když testuješě a ovu ještě neni?

Já právě vůbec netestuju ovu,takže nevím,minule jsme se bavily o tom,kdy bych to mohla zkusit když bude na tt ještě brzy,babettka psala,že devátý den,dneska je sedmý,já fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí