Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo holky a mám horzně hádací náladu.to jsem měla přesně i minule jak jsem měla ty duchy prostě sem startövala na první nášlapnutí to samý ted.sem se pohádala s klukama v práci a řekla jim že mě serou ![]()
renesi já jsem taky moc ráda
… Ta teplotka, no je to hrozně zajímavý, že to fakt tak stoupá po té ovulce… já už se tím nestresuju, měřím a naopak jsem pořád na něco zvědavá
… já nejdřív měřila, pak pár cyklů ne a teď zase jo - přijdu si taková spokojenější, když mám tu ovulku takhle potvrzenou ![]()
No ta čárečka na tom ovu testíku asi nemusí být úplně pozitivní, ale asi by měla být silnější než kdy není ještě ovu, no prostě přesně jak píšeš ![]()
Souhlasim s babettkou, že by ta čárka měla být silnější. Většina holek, co to zkoušely a byly těhu jí měly silnou (aspoň co jsem v těch diskuzích četla)..ale třeba bude ještě sílit a budeš
![]()
no Marci, já to vidím dost dobře holka
tak teď jen vydržet na ten testík… říkám si, že už tak za těch 5 dní bych právě zkusila ten ovu test ![]()
Tou dobou už tu třeba budeme mít těhulky ![]()
Taky si myslím, že aakaficko je těhule
hlavně tedy podle té bt, opravdu by bylo divné, kdyby den před očekávanou MS stoupla - to se stává právě spíš na těhu grafech ![]()
Zajímá tě homeopatie? Nevím, co přesně bys chtěla vědět…?
já chodím k jednomu starému panu doktorovi.
Maminka k němu začla chodit kvůli sestře - dlouhé vyprávění… No a já jako dítě trpěla na záněty ucha. Pořád mi jej píchali. 3×-4× ročně. Pak jsem šla k panu doktorovi, dal mi léky. V noci ukrutná bolest. Ucho mi prasklo, krve a hnisu jako z prasátka.
Homeopatie funguje na principu přírodních věcí (rostliny, zvířata atd). Prve dostaneš léky přímo na míru, nemoc se v první části zhorší (tím se dostává špatné z těla ven) a pak se léčíš. Většinou je to trvalé.
Ségra měla atopický ekzém po celém tělě. ÚPlně po celém. Přišla pozdě a trvalo asi 10 let, než se vyléčila. Trvalo, ale vyléčila. Někdo říká, že to je pubertou atd…
no zitra vam sem napisu, jak dopadl testik a hlavne co ta BT - porad ji taky nechapu, ale myslim si, ze to byl omyl.. Nemohla sem ji mit takhle vetsi, protoze sem se probudila v 5.20 a merila az v 5.40 - ale samozrejme sem nevstavala?? Uz fakt nevim, proc jinak je tak vysoko?
Janie to je zajímavé, myslím že na tom určitě něco bude… a možná že přírodní věci jsou úplně to nejlepší jen je asi většina lidí neumí používat…
Chuděrko ty záněty to muselo být docela hrozné, bráška na to taky trpěl a pamatuju si, jak vždycky brečel když byl malý… no a s tou ségrou to taky docela čučím
… Taky je podle mě hrozně důležité věřit ![]()
No mamka věřila a i když dala moc peněz, tak jí to za to stálo. Naše rodina má odzkoušeno. Bratr má 2letého kluka a zrovna mi volal, že u pana doktora má nějaké léky a potřebuje je vyzvednout. Pořád chodí k našemu , i když se přestěhoval do Loun. Teď je to pro něj asi 400 km, ale prostě jde to.
Ale musí se najít dobrý Dr. Dokonce prej většina doktorů bere peníze za návštěvy atd.
Náš nebere nic, jen za léky. ![]()
Hodně lidí nevěří. Já říkala, že i za cenu placebo efektu do toho jdu.
A vím, že to placebo není, protože od té doby jsem neměla problémy s uchem a to už je spousta let. ![]()
aakaficko tak to budu napnutá, jak struna
… no já se často takhle chvíli ještě válím a s teplotkou mi to nějak zásadně nehne ![]()
Janie vážně je to zajímavé… no možná je příroda pořád to nejmocnější, ale ne moc lidí je schopno jí důvěřovat…
jj se merim kolem 6 hod ranni a myslim, ze na zitrek budu vzhuru uz v 5, jak budu nervozni jak to dopadne.. Hned po testnuti a mereni BT sem napisu ![]()
babett uvidíme co z toho bude.v práci je to děs jsem naštvaná právem prostě už jsem se neudržela a bouchla no
jinak mě začínaj svědit bradavky ale to se mi stává občas
já jsem tak zvědavá ale pochybuju že by to vyšlo takhle hned ![]()
mamasek:tak to hle teda já vidím docela dobře
![]()
zkus ve středu rfáno těhotenskej mylsím že by mohlo být něco vidět když je vidět na ovu ![]()
teda aakaficko, já jsem na tebe fakt zvědavá. ![]()
už jsem na zítřek napjatá za tebe. ![]()
Jinak s tím krátkým cyklem. Já mám krátký cyklus a má to své výhody, ale moje krátká lut. fáze ne.
Ale už jsem jednou otěhotněla, tak asi mi ani ta krátší lut. fáze nevadí a defakto mám asi o 2-3 možnosti otěhotnění víc než je průměr při 28-30 dnech cyklu. ![]()
Ale stejně to není tak snadné. Když to vemu, tak od května zase nic… A to je už taky doba… ![]()
Ale bezva se mi to s vámi krátí čas. Tady pořád někdo píše. To je bezva. ![]()
Marciii píše:
mamasek:na ovu testu by měl být duch po celý cyklus mamsku máš tu čárku silnější než třeba když testuješě a ovu ještě neni?
Já právě vůbec netestuju ovu,takže nevím,minule jsme se bavily o tom,kdy bych to mohla zkusit když bude na tt ještě brzy,babettka psala,že devátý den,dneska je sedmý,já fakt nevím ![]()