Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aakaficko ještě to nevzdávej… hodně holkám v období očekávané MS teplotka klesla… třeba zase vyskočí
… no a špinění je v té době docela časté
…
Kdyby mrcha zlá přišla, tak tu budeme pro tebe berů ![]()
Ahojky, tak jsem se sem dostala až teď, ráno jsem musela gruntovat, protože odpolko přišla tchýně
a teď jsme se vrátili ze švestek
jinak musim reagovat na to jak dostat chlapa na spermio..já mám doma skvělého chlapa, který to prostě bral jako automatickou věc..a pak musel ještě dvakrát, když jsme byli na IUI
a kdyby bylo potřeba, tak by šel..musí pro to přeci taky něco udělat
ne, že všechno odskáče baba..zítra zas do práce, že?se mi nechce ![]()
Kočky, tak jsem zahájila 10. stranu, tak z toho mám radost, jak malá holka
… jako, že se nám to tu během dvou dnů tak chytlo… jsem za naši partičku ráda, ale to samozřejmě neznamená, že nechceme nové holčiny
naopak myslím, že čím víc nás tu bude, tím získáme víc informací, které se hodí a hlavně nám to bude utíkat…
Užijte si příjemný večer a zítra se na vás budu těšit
Pa
Jé Andrejko, tak jsi se zrovna objevila ![]()
Tak to máš s mužem super, myslím, ale že je to spíš vyjímka, ale v tom nejlepším slova smyslu ![]()
Kde jste byli na švestkách??? ![]()
Mně se dnes ráno manža vrátil ze 24, tak jsem pak s ním půl dne strávila v posteli, dáváme si sexuální půst, po tom dlouhým snažení, tak se jen spalo díkybohu
…
A jak se vůbec cítíš, už budeš zítra 9 DPO
to je super ![]()
Už se hrozně těším, až tu první holčina oznámí // na testíku… to bude tolik pozitivní
a určo to už bude brzy ![]()
Já tu se svými schizofrenickými příspěvky snad načnu i 11. stranu
![]()
No raděj jdu vážně zalézt, tak se mějte krásně ![]()
Aandrejko: tak to se vážně máš,že máš tak „seriozního“ manžela
Já nevím,proč ten můj s tím nadělá tolik cavyků,zatím nevím jak se rozmyslel,jestli tam se mnou v úterý půjde,ještě jsem celkem v klidu,asi se zeptám až zítra,nechám mu ještě mu chvíli klidu ![]()
Babettko: taky jsem ráda,že jsme se tu takhle pěkně sešly,ono to fakt líp utíká když je nás víc a víme,že jsme tu pro stejnou dobrou věc
A držím palečky každé z nás,která jako první odstartuje tu vlnu //,pak už se budeme jen přidávat
![]()
babettka píše:
Já tu se svými schizofrenickými příspěvky snad načnu i 11. stranu![]()
No raděj jdu vážně zalézt, tak se mějte krásně
Já jdu taky vypínat,chci se dívat na Doktora od jezera hrůchů,byla jsem na to vloni v letňáku a hrozně se mi to líbilo
Tak hezký večer holky a dobrou noc,zítra máme zase blíž k radostné zprávě ![]()
ja vim, nadeje umira posledni, ale vim urcite ze to dostanu, takhle sem to mela i minulej mesic a teplota je fakt o dost niz a i cipek mam uplne otevrenej..
No nic, tak za par dnu zacne nove snazenicko.. Akorat uz nebudu tak natesena jako ted, to sem se fakt hroozne prohlizela, tesila a myslela si, ze to vyjde, kdyz byla ta BT tak nahore.. No nic, zkousime to znova a znova, to miminko za to stat bude.. ![]()
Krasny vecer vsem snazilkam
Holky taky jsem moc ráda že vás mám.s nikým jiným se o tom bavit nemůžu.anderej nezoufej dokud není MS je to nadějné ![]()
Mamasek:4dny před MS by teoreticky mohl ukázat i těhu test
určitě ten ovu zkus za to nic nedáš beru
strašně nám to holky všem přeju.nechápu proč je život takovej a cesta za miminkem kolikrát ak staršbě dlouhá ![]()
holky tak po mě ten můj tupec pěkně vyjel.když sem mu napsal aco mi má koupit za vitamíny v lékárně tak po mě začal ječet ža at ho neseru že až mu donesu těhotenskou průkazku že mi koupí co budu chtít ale at ho stim neotravuju týden po šukání.chtěla jse aby mi koupil ten Femiboin no ![]()
Ahoj holky, teda tady člověk chvíli neni a už je na 10-tý straně
budu to muset dočíst zítra
nakonec jsme jeli včera na chalupu a tam neni internet. Já jsem dneska 7DPO a příznaky všeho všudy žádné. Jenom mě občas píchne někdy na levé někdy na pravé straně.. ![]()
Aandrejko: ještě to nevzdávej, třeba jenom špiníš a když je to mrcha tak příští měsíc příjemný tuleníčko a určitě to vyjde!!! ![]()
Marciii píše:
holky tak po mě ten můj tupec pěkně vyjel.když sem mu napsal aco mi má koupit za vitamíny v lékárně tak po mě začal ječet ža at ho neseru že až mu donesu těhotenskou průkazku že mi koupí co budu chtít ale at ho stim neotravuju týden po šukání.chtěla jse aby mi koupil ten Femiboin no
Teda Marcii,to musel mít asi bezvadnou náladu
Tak se na něj vyprdni a kup si to sama,já vím,že je to hrozný,ale některý chlapi jsou fakt neotesaný
Fakt je ale,že nevím jak bych se zachovala já,se mnou takhle můj muž nemluví,my se vlastně nejsme schopný ani pohádat,kdyžtak máme tichou domácnost a to je taky na prd,protože to co mě trápí zůstane stejně nevyslyšený,dělá jako by se nic nedělo
Viz ten dnešek,je milej,všechno v poho,ale aby mi řekl jak to bude s tím doktorem to ne,nechává mě pěkně vykysat ![]()
Ahoj holky, tak jsem se poctivě dočetla až sem. Já mám 26, manžel 35. Snažíme se od května, takže to zatím považuji za chviličku. Tento měsíc jsem poprvé koupila ovu testy a zjistila jsem, že jsem se předchozí měsíce snažila asi jindy, než jsem měla. Nicméně plně pozitivní ovu test jsem neměla. Sílil a pak klesal…tak si myslím, že jsem to jen netestovala v pravou chvlíli. Z toho jsem ovu usoudila na někdy od včera večer do teď..Tulení bylo před dvěmi dny a dnes ráno. Zítra nevím jestli to má ještě cenu. Manžel moc nemusí to moje snažení se s sex musíš teď, protože mám ovu, ale je hodný a jde
tak nevím, zda ho zítra ještě stresovat. Jinak jsem teda 19DC, ovu asi dnes, mívám to 30 dní. Taky jsem testovací maniak, ale zkusím vydržet alespoň tak 11 DPO.