Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5237
4.9.11 12:16

JJ myslím, že v sobotu už by mohlo něco být vidět ;-)… vajíčko se zahnizďuje v průměru mezi 7-10 dnem, ale může i mezi 5-11, no z toho vyplývá, že 12 DPO už by měl být alespoň duch ;-)
JJ pregnyl dělá čárečky na testu :-( úplně vím, jak ti muselo být… já si minulý měsíc udělala taky testík, ale asi už 6 DPO - no prostě z blbosti a vyskočil tam duch, ale falešný… no přeci jen v člověku se objeví taková ta naděje, tak když mrcha přišla, tak jsem byla dost zklamaná - ale zas mě to pošouplo k doktorce, která mi dala Clostík, tak snad pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:19

mamasek:na to pozor Pregnyl ovlivnuje těhu test.myslím že se říká 12dní po píchnutí.to je mi líto žes to nevěděla a měla jsi naději :roll: jinak s testovánim bych to zkusila 12DPO to by mělo být už určitě vidět něco :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:20

Jinak s tmjídem je ten můj uplně stejný.ted akorát odešel zpátky do práce.byl na obědě a už v 8ráno mi psal co bude k obědu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:22
babettka píše:
JJ myslím, že v sobotu už by mohlo něco být vidět ;-)… vajíčko se zahnizďuje v průměru mezi 7-10 dnem, ale může i mezi 5-11, no z toho vyplývá, že 12 DPO už by měl být alespoň duch ;-)
JJ pregnyl dělá čárečky na testu :-( úplně vím, jak ti muselo být… já si minulý měsíc udělala taky testík, ale asi už 6 DPO - no prostě z blbosti a vyskočil tam duch, ale falešný… no přeci jen v člověku se objeví taková ta naděje, tak když mrcha přišla, tak jsem byla dost zklamaná - ale zas mě to pošouplo k doktorce, která mi dala Clostík, tak snad pomůže :-)

babett a co jsi měla za test že dělal falešný duchy?já byla min měsíc stejný blázen měli jsme v období ovu jeden sex tak jsem taky testovala mamtestem10 a byl tam duch na 3testech.takže nevím no možná to bylo biochemcké.ale když se na to dívám zpětně myslím že to :hug: bylo den po ovu a to si myslím je malá šance nma otěhotnění už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:26

Jestli budu mít alepson nějaké důvěryhodné příznaky tak ten 12DPO taky testnu.to vlastně babett bysme testovali spolu vid? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 12:30

marci já měla z Alberta, ten Pepíno, tak ten rozhodně nemůžu doporučit!Teď mám doma 1 Mamatest… Myslím, že Mamatest duchy nedělá - tak možná, jak říkáš to chem. těhu :-(… no četla jsem, že když právě se otěhotní, takhle ten den po ovulaci, tak to vajíčko, už může být v té fázi odumírání a pak i když se na poslední chvíli oplodní, tak je jakoby špatné a odejde s MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 12:31

jé marci, to by bylo super :-) snad budeme obě oznamovat skvělé zprávy… uvidíš ono nám to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:37
babettka píše:
jé marci, to by bylo super :-) snad budeme obě oznamovat skvělé zprávy… uvidíš ono nám to vyjde :-)

babett to si právě myslím že tak to bylo že už bylo pozdě no :zed: jenže my v tý době ještě sme se nesnažili to prostě pan táta přišel domů nalitej a nějak zapomněl ho vyndat :oops: my praktikovali přerušovanou soulož já HA neberu 4roky nějak mi neseděli hormony.a jsem ráda že nic nebrala protože je to podle mě prostě svinstvo.no a po této zkušenosti sem ho ukecala aby ted apokračoval ve snažení :lol: ale mylsím že se fakticky něco dělo protože mi bylo jinak boleo mě břicho a prsa jsem měla strašně bolestivé což sice mívám každý měsíc ale ještě k tomu byly uplně horké 8-o a taky se mi udělal obrovskej bedar v dekoltu a tam jsem ho v životě neměla,takže jsem začla tušit že to možná vyšlo,ale pak dorazila MS.takže se sice asi zadařilo ale myslím že právě vajíčko už odumíralo no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:39

jo a taky jsem měla zácpu což u mě je opravdu zvláštní jev.a na testech dušíci viditělný i po zaschnutí.tak ted mám obavu aby to nedopadlo stejně když bylo :hug: v den ovu.taky záleží za jak dlouho se tam spermíci dostanou vajíčku doufám,že byly rychlý :mrgreen: já kdyžtak teda zkusim testnout ale já pak už 14DPO mám dostat MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:40

Ne kecám já měla ovu tento měsíc dříve takže MS mám dostat 16den po ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:42

ale vlastně nevim no luteální fázy mám 16dní takže bych měla dostat 17.září co ty kdy očekáváš mrchu? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 12:45

Marci, prý tak skončí čtvrtina oplodněných vajíček :-(… no v den ovulace, to je rozhodně ten nejlepší čas ;-) tam se nemusíš bát té minulé situace ;-)… vajíčko má schopnost vydržet až 24, ale uvádí se rozmení 12-24, takže těch 24 je strop a už to právě nemusí být ono… no a spermijky se k vajíčku dostanou do půl hodinky ;-)
No já právě po tom Clostilu vůbec nevím a poslední tři měsíce si mrcha chodila, jak se jí zlíbilo :nevim:
Takže ten testík beru dle ověřené ovulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 12:47

no berunky, já půjdu něco uvařit, hlady nevidím :roll: :-D
Pak se určo ozvu… moc se na vás budu těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:48
babettka píše:
Marci, prý tak skončí čtvrtina oplodněných vajíček :-(… no v den ovulace, to je rozhodně ten nejlepší čas ;-) tam se nemusíš bát té minulé situace ;-)… vajíčko má schopnost vydržet až 24, ale uvádí se rozmení 12-24, takže těch 24 je strop a už to právě nemusí být ono… no a spermijky se k vajíčku dostanou do půl hodinky ;-)
No já právě po tom Clostilu vůbec nevím a poslední tři měsíce si mrcha chodila, jak se jí zlíbilo :nevim:
Takže ten testík beru dle ověřené ovulky :-)

tak když víš kdy byla ovu je to dobrý aspon se máš čeho držet.já to beru jen z odhadu ale myslím že ty bolesti jsou stoprocentní a když to nevyjde tak od příště nakoupim ovu testíky a budu ještě to jistit ovu testíkama.ale snad mám ovu když mám bolesti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 12:49

holky já si připadám jak blázen fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie