Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ myslím, že v sobotu už by mohlo něco být vidět
… vajíčko se zahnizďuje v průměru mezi 7-10 dnem, ale může i mezi 5-11, no z toho vyplývá, že 12 DPO už by měl být alespoň duch
…
JJ pregnyl dělá čárečky na testu
úplně vím, jak ti muselo být… já si minulý měsíc udělala taky testík, ale asi už 6 DPO - no prostě z blbosti a vyskočil tam duch, ale falešný… no přeci jen v člověku se objeví taková ta naděje, tak když mrcha přišla, tak jsem byla dost zklamaná - ale zas mě to pošouplo k doktorce, která mi dala Clostík, tak snad pomůže ![]()
mamasek:na to pozor Pregnyl ovlivnuje těhu test.myslím že se říká 12dní po píchnutí.to je mi líto žes to nevěděla a měla jsi naději
jinak s testovánim bych to zkusila 12DPO to by mělo být už určitě vidět něco ![]()
Jinak s tmjídem je ten můj uplně stejný.ted akorát odešel zpátky do práce.byl na obědě a už v 8ráno mi psal co bude k obědu ![]()
babettka píše:
JJ myslím, že v sobotu už by mohlo něco být vidět… vajíčko se zahnizďuje v průměru mezi 7-10 dnem, ale může i mezi 5-11, no z toho vyplývá, že 12 DPO už by měl být alespoň duch
…
JJ pregnyl dělá čárečky na testuúplně vím, jak ti muselo být… já si minulý měsíc udělala taky testík, ale asi už 6 DPO - no prostě z blbosti a vyskočil tam duch, ale falešný… no přeci jen v člověku se objeví taková ta naděje, tak když mrcha přišla, tak jsem byla dost zklamaná - ale zas mě to pošouplo k doktorce, která mi dala Clostík, tak snad pomůže
babett a co jsi měla za test že dělal falešný duchy?já byla min měsíc stejný blázen měli jsme v období ovu jeden sex tak jsem taky testovala mamtestem10 a byl tam duch na 3testech.takže nevím no možná to bylo biochemcké.ale když se na to dívám zpětně myslím že to
bylo den po ovu a to si myslím je malá šance nma otěhotnění už
Jestli budu mít alepson nějaké důvěryhodné příznaky tak ten 12DPO taky testnu.to vlastně babett bysme testovali spolu vid? ![]()
marci já měla z Alberta, ten Pepíno, tak ten rozhodně nemůžu doporučit!Teď mám doma 1 Mamatest… Myslím, že Mamatest duchy nedělá - tak možná, jak říkáš to chem. těhu
… no četla jsem, že když právě se otěhotní, takhle ten den po ovulaci, tak to vajíčko, už může být v té fázi odumírání a pak i když se na poslední chvíli oplodní, tak je jakoby špatné a odejde s MS…
jé marci, to by bylo super
snad budeme obě oznamovat skvělé zprávy… uvidíš ono nám to vyjde ![]()
babettka píše:
jé marci, to by bylo supersnad budeme obě oznamovat skvělé zprávy… uvidíš ono nám to vyjde
babett to si právě myslím že tak to bylo že už bylo pozdě no
jenže my v tý době ještě sme se nesnažili to prostě pan táta přišel domů nalitej a nějak zapomněl ho vyndat
my praktikovali přerušovanou soulož já HA neberu 4roky nějak mi neseděli hormony.a jsem ráda že nic nebrala protože je to podle mě prostě svinstvo.no a po této zkušenosti sem ho ukecala aby ted apokračoval ve snažení
ale mylsím že se fakticky něco dělo protože mi bylo jinak boleo mě břicho a prsa jsem měla strašně bolestivé což sice mívám každý měsíc ale ještě k tomu byly uplně horké
a taky se mi udělal obrovskej bedar v dekoltu a tam jsem ho v životě neměla,takže jsem začla tušit že to možná vyšlo,ale pak dorazila MS.takže se sice asi zadařilo ale myslím že právě vajíčko už odumíralo no ![]()
jo a taky jsem měla zácpu což u mě je opravdu zvláštní jev.a na testech dušíci viditělný i po zaschnutí.tak ted mám obavu aby to nedopadlo stejně když bylo
v den ovu.taky záleží za jak dlouho se tam spermíci dostanou vajíčku doufám,že byly rychlý
já kdyžtak teda zkusim testnout ale já pak už 14DPO mám dostat MS
Ne kecám já měla ovu tento měsíc dříve takže MS mám dostat 16den po ovu
ale vlastně nevim no luteální fázy mám 16dní takže bych měla dostat 17.září co ty kdy očekáváš mrchu? ![]()
Marci, prý tak skončí čtvrtina oplodněných vajíček
… no v den ovulace, to je rozhodně ten nejlepší čas
tam se nemusíš bát té minulé situace
… vajíčko má schopnost vydržet až 24, ale uvádí se rozmení 12-24, takže těch 24 je strop a už to právě nemusí být ono… no a spermijky se k vajíčku dostanou do půl hodinky
…
No já právě po tom Clostilu vůbec nevím a poslední tři měsíce si mrcha chodila, jak se jí zlíbilo
…
Takže ten testík beru dle ověřené ovulky ![]()
no berunky, já půjdu něco uvařit, hlady nevidím
…
Pak se určo ozvu… moc se na vás budu těšit ![]()
babettka píše:
Marci, prý tak skončí čtvrtina oplodněných vajíček… no v den ovulace, to je rozhodně ten nejlepší čas
tam se nemusíš bát té minulé situace
… vajíčko má schopnost vydržet až 24, ale uvádí se rozmení 12-24, takže těch 24 je strop a už to právě nemusí být ono… no a spermijky se k vajíčku dostanou do půl hodinky
…
No já právě po tom Clostilu vůbec nevím a poslední tři měsíce si mrcha chodila, jak se jí zlíbilo…
Takže ten testík beru dle ověřené ovulky
tak když víš kdy byla ovu je to dobrý aspon se máš čeho držet.já to beru jen z odhadu ale myslím že ty bolesti jsou stoprocentní a když to nevyjde tak od příště nakoupim ovu testíky a budu ještě to jistit ovu testíkama.ale snad mám ovu když mám bolesti ![]()