Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4648
3.9.11 18:07

já jsem měla naplánované snažení ob den jenže prostě stim mym chlapem to jde těžko :zed: tak snad sme se tak nějak trefili no.myslim že sme se akorát trefili že bylo snažení v den ovu.to mě fakt moc bolelo břicho :roll: testovat bych chtěla až po vynechání kdyžtak,ale jestli to vydržim to nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.9.11 18:13

Ahojky, tak jsem zpátky z výletu, byla jsem s tetkou na nákupech a rochnily jsme se v dětských hadříkách :lol: jinak vítám nové holčiny, koukám, že jste toho za ten den nabreptaly :lol: kolik vám je?jestli se můžu zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 18:23

Andrej:tak mně je 22,přítelovi 27 :lol: ještě bysme s mimčem alespon dva roky počkali,ale rozhodli jsme se takhle kvůli mým zdravotním problémům.dělám těžkou práci kterou nezvládám a ani dělat nesmim,takže proto sme se dohodli že zkusim otěhotnět a pak hned na neschopenku od začátku.tak doufám,že se zadaří brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 18:27

Aandrejko to já pořád prohlížím věcičky na netu, jsem z toho úplně hotová :-) jak je to malinký, roztomilý… Taky koukám i po nějakých věcech pro mě, až budu těhulka :-)
Jo jinak mě je 21, za měsíc 22 :-)

Marciii určitě trefili - vždyť to je nejplodnější den :-) a hlavně spermijky v období kolem ovulace vydrží až 5 dní, ale to je maximum, tak se musí počítat tak 3… no já vždycky taky plánuju až když nepřijde, ale teď jsem se definitivně rozhodla pro 12 DPO :-) takže už za 10 dní… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 18:31

babett:já bych fakt chtěla vydržet do MS protože i když se ti //objeví může se státá sapoustu věcí a budeš zklamaná.v pondělí posílám přítele do lékárny pro Femibion vitamíny.berete taky něco?je fakt že to vyjdde docela draho tak snad to apson k něčemu bude 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 18:37

Marciii na Femibion jsem četla dobré zkušenosti ;-)… já dřív brala Calibrum babyplan a povedlo se první měsíc užívání, no ale jak jsi napsala nedopadlo to… a po týdnu zpoždění to odešlo, díkybohu jsem nemusela na čištění :-)… pak někdy v červenci jsem přestala brát i to Calibrum a koupila si Acidofolan - to je listovka, železo a B12 :-)… no a tenhle cyklus jsem brala 5-9 DC Clostylbegyt, protože jsem od toho potratu měla úplně rozházený cyklus… Tak snad to pomohlo a už teď si tam někde plave oplodněné vajíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.9.11 18:44

Jéé tak to jsem proti vám stařešina :-D ne dělám si srandu, je mi 24 a příteli 25, ale o mimi se snažíme 2 roky, takže mi nepřijde, že si začala brzo Marcii :lol: nechci být stará máma :lol: já zkusim možná už testnout ve čtvrtek :lol: jinak beru jen listovku, protože je ve všem jód a ten já nesmím :cry: tak snad to stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 18:51

Aandrejko Tak s tebe uděláme náčelnici :-D ;-)
Já právě taky chci být mladá mamina, ať si každý myslí co chce :-)… Jednou zase už budu mít děti dospělé a budu si moc užívat, zatímco moje vrstevnice budou mít malá děcka :-)… já vidím jen výhodu v tom být mladá maminka ;-)
No hlavně, že bereš tu listovku - můžeš zkusit ještě ten acidofolan co beru já - to je taky kys. list. akorát navíc železo a ta B12 :-)… ale tak hlavně, že ta listovka - ta je důležitá kvůli správnému vývoji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 18:55

Andrej to je teda síla takhle mladý a nedaří se.to se mám na co těšit teda.o tom Calbru jsem taky slyšela to koupim kdyby ten Femibion neměli.uvidim jaký budu mít příznalky podle toho kdyžtak testnu :lol: normálně trpímPMS a týden před MS bolej prsa.no ale ty mě začínaj bolet už ted tak nevim.a taky mě bolí podbříšek už pár dní před MS.takže i kdyby s epovedlo asi prd poznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 19:09

No ono se říká, že PMS je podobný jako první těhu příznaky…Já teda PMS nemám vůbec, tak asi bych mohla pak dle nějakých změn usuzovat :-)… mě třeba bolí jedna bradavka už od ovulky :-D… bože nechápu proč jenom jedna :-D
Přesně to si říkám, tak mladí a nedaří se - to je i u nás - za měsíc to bude rok, co jsem vysadila HA, tak snad to teď vyjde :-)a narodí se nám krásné květňátko :-)… Mně by dle ovulky vycházel TP na 25. 5. 2012 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 19:17

já jako taky prsa cítím což je mi divný protože při ovu ani po mě nebolej.tak uvidíme doufám,že se nám povedlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.9.11 19:17

Mě na 21.5.-krásný :lol: nebojte vám to půjde, už to půjde všem :lol: jsem ráda,že jsme se pro mimi rozhodli takhle mladý, nechtěla bych tu neplodnost řešit po 30 :-? a taky mě hrozně bolí jedno prso :lol: divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 19:31

Mně to spočítalo na 26.5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 19:36

holky taky vám chlapy něco zakazujou?ten můj už mě nenechá pomalu ani dát si pivo.jedno jo ale jak si dám dvě je zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 19:45

Aandrejko máš pravdu, teď se nám prostě zadaří… zatím jsme na půli cesty… určitě se přidá za chvíli druhá část hrudníku :-D… a pak najdeme nejkrásnější //… tak to bys stihla ještě porodit býčka :-)
Marci tak my už bychom měly blížence - a víš, že ve znamení blíženců se rodí nejvíce dvojčátek :-D je to podle nějaké americké studie dokázané :-)
No já sama v období ovulky a po ní do MS nepiju a když to nevyjde, tak si to vynahrazuju v první polovině cyklu :-)… manžel zase naopak víc pije po mé ovulaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí