Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jsem měla naplánované snažení ob den jenže prostě stim mym chlapem to jde těžko
tak snad sme se tak nějak trefili no.myslim že sme se akorát trefili že bylo snažení v den ovu.to mě fakt moc bolelo břicho
testovat bych chtěla až po vynechání kdyžtak,ale jestli to vydržim to nevim ![]()
Ahojky, tak jsem zpátky z výletu, byla jsem s tetkou na nákupech a rochnily jsme se v dětských hadříkách
jinak vítám nové holčiny, koukám, že jste toho za ten den nabreptaly
kolik vám je?jestli se můžu zeptat ![]()
Andrej:tak mně je 22,přítelovi 27
ještě bysme s mimčem alespon dva roky počkali,ale rozhodli jsme se takhle kvůli mým zdravotním problémům.dělám těžkou práci kterou nezvládám a ani dělat nesmim,takže proto sme se dohodli že zkusim otěhotnět a pak hned na neschopenku od začátku.tak doufám,že se zadaří brzy ![]()
Aandrejko to já pořád prohlížím věcičky na netu, jsem z toho úplně hotová
jak je to malinký, roztomilý… Taky koukám i po nějakých věcech pro mě, až budu těhulka ![]()
Jo jinak mě je 21, za měsíc 22 ![]()
Marciii určitě trefili - vždyť to je nejplodnější den
a hlavně spermijky v období kolem ovulace vydrží až 5 dní, ale to je maximum, tak se musí počítat tak 3… no já vždycky taky plánuju až když nepřijde, ale teď jsem se definitivně rozhodla pro 12 DPO
takže už za 10 dní… ![]()
babett:já bych fakt chtěla vydržet do MS protože i když se ti //objeví může se státá sapoustu věcí a budeš zklamaná.v pondělí posílám přítele do lékárny pro Femibion vitamíny.berete taky něco?je fakt že to vyjdde docela draho tak snad to apson k něčemu bude ![]()
Marciii na Femibion jsem četla dobré zkušenosti
… já dřív brala Calibrum babyplan a povedlo se první měsíc užívání, no ale jak jsi napsala nedopadlo to… a po týdnu zpoždění to odešlo, díkybohu jsem nemusela na čištění
… pak někdy v červenci jsem přestala brát i to Calibrum a koupila si Acidofolan - to je listovka, železo a B12
… no a tenhle cyklus jsem brala 5-9 DC Clostylbegyt, protože jsem od toho potratu měla úplně rozházený cyklus… Tak snad to pomohlo a už teď si tam někde plave oplodněné vajíčko ![]()
Jéé tak to jsem proti vám stařešina
ne dělám si srandu, je mi 24 a příteli 25, ale o mimi se snažíme 2 roky, takže mi nepřijde, že si začala brzo Marcii
nechci být stará máma
já zkusim možná už testnout ve čtvrtek
jinak beru jen listovku, protože je ve všem jód a ten já nesmím
tak snad to stačí ![]()
Aandrejko Tak s tebe uděláme náčelnici
…
Já právě taky chci být mladá mamina, ať si každý myslí co chce
… Jednou zase už budu mít děti dospělé a budu si moc užívat, zatímco moje vrstevnice budou mít malá děcka
… já vidím jen výhodu v tom být mladá maminka
…
No hlavně, že bereš tu listovku - můžeš zkusit ještě ten acidofolan co beru já - to je taky kys. list. akorát navíc železo a ta B12
… ale tak hlavně, že ta listovka - ta je důležitá kvůli správnému vývoji ![]()
Andrej to je teda síla takhle mladý a nedaří se.to se mám na co těšit teda.o tom Calbru jsem taky slyšela to koupim kdyby ten Femibion neměli.uvidim jaký budu mít příznalky podle toho kdyžtak testnu
normálně trpímPMS a týden před MS bolej prsa.no ale ty mě začínaj bolet už ted tak nevim.a taky mě bolí podbříšek už pár dní před MS.takže i kdyby s epovedlo asi prd poznám ![]()
No ono se říká, že PMS je podobný jako první těhu příznaky…Já teda PMS nemám vůbec, tak asi bych mohla pak dle nějakých změn usuzovat
… mě třeba bolí jedna bradavka už od ovulky
… bože nechápu proč jenom jedna
…
Přesně to si říkám, tak mladí a nedaří se - to je i u nás - za měsíc to bude rok, co jsem vysadila HA, tak snad to teď vyjde
a narodí se nám krásné květňátko
… Mně by dle ovulky vycházel TP na 25. 5. 2012 ![]()
já jako taky prsa cítím což je mi divný protože při ovu ani po mě nebolej.tak uvidíme doufám,že se nám povedlo ![]()
Mě na 21.5.-krásný
nebojte vám to půjde, už to půjde všem
jsem ráda,že jsme se pro mimi rozhodli takhle mladý, nechtěla bych tu neplodnost řešit po 30
a taky mě hrozně bolí jedno prso
divný
holky taky vám chlapy něco zakazujou?ten můj už mě nenechá pomalu ani dát si pivo.jedno jo ale jak si dám dvě je zle ![]()
Aandrejko máš pravdu, teď se nám prostě zadaří… zatím jsme na půli cesty… určitě se přidá za chvíli druhá část hrudníku
… a pak najdeme nejkrásnější //… tak to bys stihla ještě porodit býčka
…
Marci tak my už bychom měly blížence - a víš, že ve znamení blíženců se rodí nejvíce dvojčátek
je to podle nějaké americké studie dokázané ![]()
No já sama v období ovulky a po ní do MS nepiju a když to nevyjde, tak si to vynahrazuju v první polovině cyklu
… manžel zase naopak víc pije po mé ovulaci ![]()