Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ivule18 píše:
Babetko asi ten 14tt.Aj miminko má velikost na 14tt:-) pokud bude u porodu velké jak já,tak asi umřu 4,7kg:-) já sem nevěřila tomu že otěhotním,tak sem nic nekupovala,a jak mile dvě čárky tak už jsem dostáva věcičky:-)
Je, to je hezký!! ![]()
Renesi,tebe to taky potká,všechno zlé na něco dobré:-)Já to taky tak měla,nejdřív smutek a pak radost.Je to možná tím,že jsem dost mladá,nějak zajimavě jsem předběhla 5let života-slova mojí mamky a rodiny.Rychle sem dospěla a toužila po miminku:)
A sama se divím,že sem tak brzy otěhotněla po laparoskopii,nemám levý vaječník.Tak jsem měla strach.
ivule18
jéžiš zlatí, ty jsi byla obří
a to tě rodila mamča normálně? jestli ano, tak to je statečná… já bych musela na císaře, protože bych jinak strachy omdlela a to se pak tlačit nedá
… snad bude miminko menší ![]()
když nebudu čekat dvojičky nebo nebude nějaká komplikace, chtěla bych rodit přirozeně
a asi mít manžela u porodu ![]()
No a ještě počkej až budete vědět, zda je to hočička nebo chlapeček, to se to bude nakupovat ![]()
renesi tak to je super, že se takhle krásně zadařilo
… asi je to vážně individuální
hlavně, jak říkáš tak to třeba může rozhodit ten cyklus a pak ne a ne naskočit… já ji vysadila loni na podzim, pak se zadařilo za půl roku, ale odešlo to s MS… no a pak sem to měla hrozně rozházené, proto dr. dala Clostík… ale stejně si říkám, že když jsem zdravá, tak jaktože mi to otěhotnění trvalo půl roku a pak to nedopadlo… no je to složitý to těhu
ale stojí to za všechno ![]()
ivulko můžu se zeptat kolik ti je? Taky jsem mlaďoučká
…manželovi je 33 a já ho moc miluju, chci aby si dětičky užil a tak myslím, že je vhodný čas ![]()
Tak já berunky půjdu koukat na nějaký filmeček… jsem nějaká hotová ![]()
Moc se těším až zas napíšete
a třeba se k nám zase někdo nový přidá…
čím víc, tak tím tu bude veseleji ![]()
jo ještě holky, co si myslíte o zjišťování těhu OVU testíkem… četla jsem i viděla na FF, že když je třeba OVU test pozitivní 9, 10 DPO většinou se jedná o těhu a často je i slabonká čárka na těhu testíku… já jen, že mi doma zbyly 2 po tom zjišťování ovu, tak o tom docela uvažuju
, že bych třeba těch 9 DPO zkusila OVU test, abych nevyplýtvala ten 1 těhu, co mi zbývá - s tím chci počkat na těch 12 DPO ![]()
babett: s tima ovu testama v těhu zkušenost nemám, jenom co jsem četla na diskuzích a dost to holkám vycházelo pozitivně, když byly těhu. Ale taky sem četla, že na ovu sněhobílo a TT ukázal //. Tak bych na to radši moc nespoléhala. Ale pro zajímavost, proč ne ![]()
děkuju za info ![]()
Zase asi potřebuju nějak zahájit svojí testovací mánii
ale aspoň teď vím, že kdyby byl negativní nebudu z toho tolik na nervy ![]()
Ahojky holčiny, tak jsem dokoukala film, byla jsem venku se psíkem a teď nemám co dělat
… Já bych úplně nejradši posunula čas tak o týden
…
Copak děláte vy? ![]()
Ale musí se nechat, že tenhle měsíc to není tak šílená nedočkavost, jako ten minulý… asi jsem už trochu otupělá… ![]()
Taky jsem pořád v takové euforické náladě
tak i možná proto ![]()
Holky když budete těhulky, jak to oznámíte manželovi/příteli???
… Já když jsem otěhotněla minule, tak jsem k němu ráno přišla, dala mu pusu abych ho vzbudila a řekla mu, že teď už ho miluju za dva
… tak teď chci vymyslet něco jiného… co plánujete vy???
Ahoj holky můžu se přidat? ![]()
tak já mívám cyklus většinou 26dní.dneska jsem 13DC,Ovu byla 11DC
Marciii Ahojky to je jasné, budeme moc rády
… Tak my jsme vlastně dneska stejně 2 DPO
…
Normálně já vím, že je to blbost - je moc moc brzy, ale já si myslím, že to teď vyjde…
jsem blázen
je to jenom takový pocit, ale je to zvláštní ![]()
Co ty, nějaké pocity? ![]()
aakaficko.....?? DC.....OVU ?? DC.....11 DPO
Aandrejka….21 DC…..OVU 14 DC......7 DPO
renesi.......…21 DC.....OVU 15 DC......6 DPO
babettka......19 DC..…OVU 17 DC......2 DPO
Marciii..........13 DC.....OVU 11 DC......2 DPO
já jsem taky blázen neboj
my se snažíme tedka v podstatě první cyklus ale už jsem taky blázen
minule bylo v období ovulace jen jeden pokus jinak sex nebyl a ani vůbec nevím kdy ovu byla takže to počítám že ofiko se snažíme od tohoto cyklu.no asi jsme na tom stejně no
já to ale nevím stopro ovulku hlídám jen podle čípku a bolestí takže mylsím že byla ve čtvrtek,ale je možné že klidně taky včera až.a kdy u vás proběhlo snaženíčko?my jsme sexovali pondělí,čtvrtek ![]()
No tak jsem ráda, že v tom nejsem sama
… To by bylo hezký, kdyby se vám zadařilo, takhle na první cyklus
… Tak budu držet palečky
kdypak máš v plánu testovat?
já psala, že tak těch 12 DPO, pokus MS do té doby nedorazí…
No tak jestli byla i nějaká bolest v podbříšku, tak to jsi ovulku určitě odhadla správně ![]()
Já dostala tenhle měsíc poprvé Clostil, tak jsme se snažili opravdu poctivě - 4,3,2 dny před OVU a pak v den OVU a jeden den po… No mám už sexu dost a manžel taky
… tak si teď hodláme dát, tak půl týdne pauzu ![]()