Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
3.9.11 10:55
ivule18 píše:
Babetko asi ten 14tt.Aj miminko má velikost na 14tt:-) pokud bude u porodu velké jak já,tak asi umřu 4,7kg:-) já sem nevěřila tomu že otěhotním,tak sem nic nekupovala,a jak mile dvě čárky tak už jsem dostáva věcičky:-)

Je, to je hezký!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.9.11 11:02

Renesi,tebe to taky potká,všechno zlé na něco dobré:-)Já to taky tak měla,nejdřív smutek a pak radost.Je to možná tím,že jsem dost mladá,nějak zajimavě jsem předběhla 5let života-slova mojí mamky a rodiny.Rychle sem dospěla a toužila po miminku:)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
3.9.11 11:03

A sama se divím,že sem tak brzy otěhotněla po laparoskopii,nemám levý vaječník.Tak jsem měla strach.

• Citovat
  • Upravit
5237
3.9.11 11:04

ivule18
jéžiš zlatí, ty jsi byla obří :-D a to tě rodila mamča normálně? jestli ano, tak to je statečná… já bych musela na císaře, protože bych jinak strachy omdlela a to se pak tlačit nedá :-D… snad bude miminko menší :-)
když nebudu čekat dvojičky nebo nebude nějaká komplikace, chtěla bych rodit přirozeně :-) a asi mít manžela u porodu :-)
No a ještě počkej až budete vědět, zda je to hočička nebo chlapeček, to se to bude nakupovat :-)

renesi tak to je super, že se takhle krásně zadařilo ;-)… asi je to vážně individuální :-) hlavně, jak říkáš tak to třeba může rozhodit ten cyklus a pak ne a ne naskočit… já ji vysadila loni na podzim, pak se zadařilo za půl roku, ale odešlo to s MS… no a pak sem to měla hrozně rozházené, proto dr. dala Clostík… ale stejně si říkám, že když jsem zdravá, tak jaktože mi to otěhotnění trvalo půl roku a pak to nedopadlo… no je to složitý to těhu :-) ale stojí to za všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 11:05

ivulko můžu se zeptat kolik ti je? Taky jsem mlaďoučká :-)…manželovi je 33 a já ho moc miluju, chci aby si dětičky užil a tak myslím, že je vhodný čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 12:21

Tak já berunky půjdu koukat na nějaký filmeček… jsem nějaká hotová :-)
Moc se těším až zas napíšete :-) a třeba se k nám zase někdo nový přidá… :-) čím víc, tak tím tu bude veseleji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 12:26

jo ještě holky, co si myslíte o zjišťování těhu OVU testíkem… četla jsem i viděla na FF, že když je třeba OVU test pozitivní 9, 10 DPO většinou se jedná o těhu a často je i slabonká čárka na těhu testíku… já jen, že mi doma zbyly 2 po tom zjišťování ovu, tak o tom docela uvažuju :-D, že bych třeba těch 9 DPO zkusila OVU test, abych nevyplýtvala ten 1 těhu, co mi zbývá - s tím chci počkat na těch 12 DPO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.9.11 12:33

babett: s tima ovu testama v těhu zkušenost nemám, jenom co jsem četla na diskuzích a dost to holkám vycházelo pozitivně, když byly těhu. Ale taky sem četla, že na ovu sněhobílo a TT ukázal //. Tak bych na to radši moc nespoléhala. Ale pro zajímavost, proč ne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 12:42

děkuju za info ;-)
Zase asi potřebuju nějak zahájit svojí testovací mánii :-D ale aspoň teď vím, že kdyby byl negativní nebudu z toho tolik na nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 16:52

Ahojky holčiny, tak jsem dokoukala film, byla jsem venku se psíkem a teď nemám co dělat :-)… Já bych úplně nejradši posunula čas tak o týden :-D
Copak děláte vy? :-)
Ale musí se nechat, že tenhle měsíc to není tak šílená nedočkavost, jako ten minulý… asi jsem už trochu otupělá… :-)
Taky jsem pořád v takové euforické náladě :-) tak i možná proto :-)
Holky když budete těhulky, jak to oznámíte manželovi/příteli??? :-)… Já když jsem otěhotněla minule, tak jsem k němu ráno přišla, dala mu pusu abych ho vzbudila a řekla mu, že teď už ho miluju za dva :-)… tak teď chci vymyslet něco jiného… co plánujete vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 17:37

Ahoj holky můžu se přidat? :huban:
tak já mívám cyklus většinou 26dní.dneska jsem 13DC,Ovu byla 11DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 17:52

Marciii Ahojky to je jasné, budeme moc rády :-)… Tak my jsme vlastně dneska stejně 2 DPO :-)
Normálně já vím, že je to blbost - je moc moc brzy, ale já si myslím, že to teď vyjde… :-D jsem blázen :-D je to jenom takový pocit, ale je to zvláštní :-)
Co ty, nějaké pocity? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 17:55

Tabulka

aakaficko.....?? DC.....OVU ?? DC.....11 DPO­
Aandrejka…­.21 DC…..OVU 14 DC......7 DPO­
renesi.......­…21 DC.....O­VU 15 DC......6 DPO­
babettka.....­.19 DC..…OVU 17 DC......2 DPO
Marciii..........13 DC.....OVU 11 DC......2 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 17:56

já jsem taky blázen neboj :pankac: my se snažíme tedka v podstatě první cyklus ale už jsem taky blázen :lol: minule bylo v období ovulace jen jeden pokus jinak sex nebyl a ani vůbec nevím kdy ovu byla takže to počítám že ofiko se snažíme od tohoto cyklu.no asi jsme na tom stejně no :oops: já to ale nevím stopro ovulku hlídám jen podle čípku a bolestí takže mylsím že byla ve čtvrtek,ale je možné že klidně taky včera až.a kdy u vás proběhlo snaženíčko?my jsme sexovali pondělí,čtvrtek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 18:04

No tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :-)… To by bylo hezký, kdyby se vám zadařilo, takhle na první cyklus :-)… Tak budu držet palečky ;-) kdypak máš v plánu testovat? :-) já psala, že tak těch 12 DPO, pokus MS do té doby nedorazí…
No tak jestli byla i nějaká bolest v podbříšku, tak to jsi ovulku určitě odhadla správně ;-)
Já dostala tenhle měsíc poprvé Clostil, tak jsme se snažili opravdu poctivě - 4,3,2 dny před OVU a pak v den OVU a jeden den po… No mám už sexu dost a manžel taky :-D… tak si teď hodláme dát, tak půl týdne pauzu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí