Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JÉÉ já bych chtěla býčka
já sem beran a býk je prý stejně tvrdohlavý
teď sem si dala jedno pivo,jaj to byly pohledy
jedno dám,ale víc se bojim..jdu čučet ha telku, možná večer ještě juknu,co jste nabreptaly
Vaše náčelnice
já si dám taky maximálně dvě..ale myslím že se nějak drastick yomezovat neni nutný.prej stejně mimi zatím neni nijak snámi ještě propojené.já jsem býk jsem na rozena 30.4
tak bych měla opožděný dáreček.no s těma dvojčátkama by to bylo teda zajímavý ![]()
Já bych taky chtěla býčka, ale ten mi uteče o pár dní
ale blíženec je prý zase hyperaktivní mimi, tak jsem na to zvědavá
a ještě kdyby byla 2 mimča
to by bylo veselo
… já chtěla býčka, ptž manžel je 5.5. no tak třeba kdyby to byli ty dvojičky, tak ti se často rodí o chvilku předčasně, tak by je třeba manža dostal k narozkám ![]()
No já moc pivová nejsem, ale klidně bych asi riskla sklenku šampáňa nebo vínečka ![]()
Myslím, že by ale manželovi taky unikla nějaká poznámka… a pak vysvětluj, že to na mimi nemá ještě vliv
…
Náčelnice Andrejko, užij si večerní program ![]()
Já už za chvilinku taky zmizím ![]()
Berunky, tak já to dneska balím… ukážu se určitě zítra brzy ráno
změním tabulku a budu se na vás těšit ![]()
Přeju všem krásný večer ![]()
Tak jsem vás přišla skontrolovat:-)) já budu mít rybku,a já vodnář tak doufám,že se budeme mít rádi:-)můj je býk,není vůbec tvrdohlavý,ale lehce ovladatelný,takže v poho:-DDD
Ahoj holky, vítám nově příchozí! Vy jste toho nakecaly, to je dobře
sem proti vám teda stará. Mně je 29 a mnaželovi taky…takže proti vám skoro v důchodu ![]()
No vrátil se mi teď ze služebky, tak se ozvu až zítra. Sem ráda, že sme se tu tak sešly!!
Jinak já beru centrum materna ![]()
babettka píše:
moc doufám, že se to tu rozhýbe a pro začátek bych dala tabulku pro přehlednost a kdokoliv bude chtít, tak budu ráda když se přidábabettka........18 DC.......OVU 17 DC.......clostil, acidofolan
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?Snažíme se s manželem rok,příští týden nás čeká první návštěva CARU,ale doufám, že to nebude potřeba,asi mi už z toho hrabe,jako bych něco tušila,bolej mě prsa,píchá v podbřišku,občas se mi z ničeho nic zvedne žaludek
Jsem 18 DC…OVU 13 DC…5. den po snažení ![]()
Krásně ráno berušky
koukám, že jste sem včera zaskočili a já zrovna odešla
no nevydí, však mi si to vynahradíme ![]()
ivule18 rybičky jsou prý hrozně hodné děti
jé a s manželem jsme na tom stejně
ten můj je teda paličák, ale většinou, když si takhle za něčím stojí, tak má pravdu
akorát teda co má, je býčí výbušnost ![]()
renesi máš pravdu, taky jsem moc ráda
… snad jste si užili pěkný večer ![]()
mamasek ahojky vítej
… četla jsem hodně diskuzí, kde holčiny, co měly už to jít řešit najednou otěhulkovaly…
asi se tělíčko leklo, že by se do něj mohlo šťourat a najednou to vyšlo…
snad to bude i tvůj případ
navíc ty příznaky, to vypadá nadějně ![]()
aakaficko......?? DC.....OVU ?? DC.....12 DPO
Aandrejka….22 DC…..OVU 14 DC......8 DPO
renesi........…22 DC.....OVU 15 DC......7 DPO
mamasek .....19 DC.....OVU 13 DC......6 DPO
babettka.......20 DC..…OVU 17 DC......3 DPO
Marciii.......…14 DC….OVU 11 DC......3 DPO
ivule18..........14tt
Tak mi konečně dneska FF vyznačil ovulku, tak mám hned radost
je to hrůza, co všechno mě tak rozveselí ![]()
Přidávám dnešní grafík, jen kdyby to někoho třeba zajímalo ![]()
mamasek a kdy příští týden máte jít do CARu? stihneš předtím testík?
… nebo ti tam třeba řeknou, kdybys už byla těhulka… ale vy tam jdete nejdřív spíš jen na nějaký pohovor, ne? ![]()
Moc Ti přeju, aby to teď vyšlo ![]()
babettka píše:
mamasek a kdy příští týden máte jít do CARu? stihneš předtím testík?… nebo ti tam třeba řeknou, kdybys už byla těhulka… ale vy tam jdete nejdřív spíš jen na nějaký pohovor, ne?
Moc Ti přeju, aby to teď vyšlo
Ahoj babettko
děkuju za přivítání
Do CARU máme jít teď v úterý, takže testit nestihnu,MS mám dostat 12/9
Zatím jen na tu konzultaci,abysme se domluvili co dál,já opravdu doufám,že k tomu nebude muset dojít,snažíme se už rok,z toho 3 měsíce s Clostíkem,bohužel ani to nevyšlo,tak nás ženou do toho caru,jenomže můj muž úplně šílí,že prostě nikam chodit nebude,mě přijde jako by se styděl jít na vyšetření spermatu a pak kdyby vyšlo,že to je jeho chyba s tím by on,nadutec jeden,žil asi špatně
Už jsem si tu i založila diskusi jak ho přemluvit aby tam šel…Jinak všem přeju krásný den ![]()
mamsek:to je mi líto že máte problémy tak snad s ezadařilo a nikam nebudete muset.to víš oni to chlapi těžce nesou co se týká neůspěchu početí potomka
je to pro ně potupa.já můžu říct na rovinu že vim stoprocentně že kdyby nám se nedařilo tak mýho nikdy nedostanu na spermio
přitom v této době má problém spousty lidí a prostě musí pomoct doktorři.neni na tom nic potupnýho,ale to těm našim tvrdohlavcům neysvětlíš ![]()