Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
3.9.11 19:52

JÉÉ já bych chtěla býčka :lol: já sem beran a býk je prý stejně tvrdohlavý :lol: teď sem si dala jedno pivo,jaj to byly pohledy :lol: jedno dám,ale víc se bojim..jdu čučet ha telku, možná večer ještě juknu,co jste nabreptaly :lol: Vaše náčelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
3.9.11 20:12

já si dám taky maximálně dvě..ale myslím že se nějak drastick yomezovat neni nutný.prej stejně mimi zatím neni nijak snámi ještě propojené.já jsem býk jsem na rozena 30.4 :wink: tak bych měla opožděný dáreček.no s těma dvojčátkama by to bylo teda zajímavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 20:23

Já bych taky chtěla býčka, ale ten mi uteče o pár dní :-D ale blíženec je prý zase hyperaktivní mimi, tak jsem na to zvědavá :-) a ještě kdyby byla 2 mimča :-D to by bylo veselo :-)… já chtěla býčka, ptž manžel je 5.5. no tak třeba kdyby to byli ty dvojičky, tak ti se často rodí o chvilku předčasně, tak by je třeba manža dostal k narozkám :-)
No já moc pivová nejsem, ale klidně bych asi riskla sklenku šampáňa nebo vínečka :-)
Myslím, že by ale manželovi taky unikla nějaká poznámka… a pak vysvětluj, že to na mimi nemá ještě vliv :nevim:
Náčelnice Andrejko, užij si večerní program ;-)
Já už za chvilinku taky zmizím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
3.9.11 20:33

Berunky, tak já to dneska balím… ukážu se určitě zítra brzy ráno :-) změním tabulku a budu se na vás těšit :-)
Přeju všem krásný večer :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.9.11 20:34

Tak jsem vás přišla skontrolovat:-)) já budu mít rybku,a já vodnář tak doufám,že se budeme mít rádi:-)můj je býk,není vůbec tvrdohlavý,ale lehce ovladatelný,takže v poho:-DDD

• Citovat
  • Upravit
228
3.9.11 20:40

Ahoj holky, vítám nově příchozí! Vy jste toho nakecaly, to je dobře :dance: sem proti vám teda stará. Mně je 29 a mnaželovi taky…takže proti vám skoro v důchodu :roll:
No vrátil se mi teď ze služebky, tak se ozvu až zítra. Sem ráda, že sme se tu tak sešly!!
Jinak já beru centrum materna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.9.11 23:12
babettka píše:
moc doufám, že se to tu rozhýbe a pro začátek bych dala tabulku pro přehlednost a kdokoliv bude chtít, tak budu ráda když se přidá :-)babettka........18 DC.......OVU 17 DC.......clostil, acidofolan

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?Snažíme se s manželem rok,příští týden nás čeká první návštěva CARU,ale doufám, že to nebude potřeba,asi mi už z toho hrabe,jako bych něco tušila,bolej mě prsa,píchá v podbřišku,občas se mi z ničeho nic zvedne žaludek :poblion: Jsem 18 DC…OVU 13 DC…5. den po snažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 05:16

Krásně ráno berušky :-) koukám, že jste sem včera zaskočili a já zrovna odešla :-( no nevydí, však mi si to vynahradíme :-)
ivule18 rybičky jsou prý hrozně hodné děti :-) jé a s manželem jsme na tom stejně :-D ten můj je teda paličák, ale většinou, když si takhle za něčím stojí, tak má pravdu :-) akorát teda co má, je býčí výbušnost :-D

renesi máš pravdu, taky jsem moc ráda :-)… snad jste si užili pěkný večer :-)

mamasek ahojky vítej ;-)… četla jsem hodně diskuzí, kde holčiny, co měly už to jít řešit najednou otěhulkovaly… :-) asi se tělíčko leklo, že by se do něj mohlo šťourat a najednou to vyšlo… :-) snad to bude i tvůj případ ;-) navíc ty příznaky, to vypadá nadějně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 05:21

Tabulka

aakaficko......?? DC.....OVU ?? DC.....12 DPO
Aandrejka…­.22 DC…..OVU 14 DC......8 DPO
renesi........­…22 DC.....O­VU 15 DC......7 DPO
mamasek .....19 DC.....OVU 13 DC......6 DPO
babettka......­.20 DC..…OVU 17 DC......3 DPO
Marciii.......­…14 DC…­.OVU 11 DC......3 DPO

ivule18..........14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 05:26

Tak mi konečně dneska FF vyznačil ovulku, tak mám hned radost :-D je to hrůza, co všechno mě tak rozveselí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 05:27

BT graf

Přidávám dnešní grafík, jen kdyby to někoho třeba zajímalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.9.11 05:56

mamasek a kdy příští týden máte jít do CARu? stihneš předtím testík? :-)… nebo ti tam třeba řeknou, kdybys už byla těhulka… ale vy tam jdete nejdřív spíš jen na nějaký pohovor, ne? :-)
Moc Ti přeju, aby to teď vyšlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 09:12

Ahoj holčiny :mavam:
tak co nějaké novinky?
babet jak je 3DPO? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.9.11 09:12
babettka píše:
mamasek a kdy příští týden máte jít do CARu? stihneš předtím testík? :-)… nebo ti tam třeba řeknou, kdybys už byla těhulka… ale vy tam jdete nejdřív spíš jen na nějaký pohovor, ne? :-)
Moc Ti přeju, aby to teď vyšlo ;-)

Ahoj babettko :wink: děkuju za přivítání :dance: Do CARU máme jít teď v úterý, takže testit nestihnu,MS mám dostat 12/9 :nevim: Zatím jen na tu konzultaci,abysme se domluvili co dál,já opravdu doufám,že k tomu nebude muset dojít,snažíme se už rok,z toho 3 měsíce s Clostíkem,bohužel ani to nevyšlo,tak nás ženou do toho caru,jenomže můj muž úplně šílí,že prostě nikam chodit nebude,mě přijde jako by se styděl jít na vyšetření spermatu a pak kdyby vyšlo,že to je jeho chyba s tím by on,nadutec jeden,žil asi špatně :pocitac: Už jsem si tu i založila diskusi jak ho přemluvit aby tam šel…Jinak všem přeju krásný den :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
4.9.11 09:20

mamsek:to je mi líto že máte problémy tak snad s ezadařilo a nikam nebudete muset.to víš oni to chlapi těžce nesou co se týká neůspěchu početí potomka :nevim: je to pro ně potupa.já můžu říct na rovinu že vim stoprocentně že kdyby nám se nedařilo tak mýho nikdy nedostanu na spermio :zed: přitom v této době má problém spousty lidí a prostě musí pomoct doktorři.neni na tom nic potupnýho,ale to těm našim tvrdohlavcům neysvětlíš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí