Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kez bys mela pravdu a nejakej duch tam byl, bych se zblaznila radosti..
ale musim bejt realista a tolik se netesit..
aakaficko sluněním to určitě není
já i když jsem byla na dovolené v Turecku, tak se mi bt nehla od normálu
a to to tam pálilo o 106 ![]()
Takže to vypadá úplně suprově, třeba vážně uhnizďování a myslím, že testíku se bát nemusíš… to by bylo, tak moc fajn ![]()
marcii asi to bude lepší, víš aby ses nenervovala ![]()
Tak to jsme také na dobré cestě s tím výtokem
prý se tvoří, aby chránil čípek ![]()
Andrejko, neboj nebude to mimoděložní, myslím, že to by se projevilo až o chvilinku později
takže v klidu! My „jednostranný“
přeci už musíme mít štěstíčko
to by nebylo normální, aby se nezadařilo ![]()
Ahojky Holky, ráda bych se přidala. Jsem v uzavřené skupince s Aandrejkou a ta mi o této diskusi řekla.
Já jsem taky už po jednom ZT v květnu jako Aandrejka.
Snažíme se od ledna 2011 a po tom květnu jsem tomu hned nechala volný průběh,a le zatím ještě se nepovedlo. BT měřím, ale MS ještě nemám pravidelnou a teplotu taky ne. Ale druhá polovina už se mi ztotožňuje. ![]()
JInak dnes jsem 6DC a grafík mám v podpisu.
Všem přeju krásné ráno drahoušové
Já jsem před chvíli osaměla,děti vyrazily do školy,pesan vyvenčenej,tak se chystám na úklid a žehlení ![]()
Aakaficko:myslím,že je vše na dobré cestě,určitě tam ty // budou,držím všechny palce ![]()
Marcii:nech ho prostě chvíli v klidu,asi je nějakej přetaženej,chlapi jsou na tohle hrozně choulostivý,já osobně bych chvíli počkala a pak znovu udeřila ![]()
Babettko:jsem fakt ráda,že jsi tuhle diskuzi založila,moc jsem se na vás těšila,nepřipadám si tak sama ![]()
Jinak mě prsa stále bolí,ale zjistila jsem,že víc v podprsence než bez ní,bradavky mám citlivý,ráno když jsem šla se psem tak mi bylo nějak blivno,nenajedená,nenapitá,tak asi proto a trochu mě píchá okolo pupíku.Musím ale říct,že nevěřím tomu,že by to vyšlo,teď se hlavně soustředím na ten zítřek.
aakaficko…..30 DC.....OVU 17 DC.....13 DPO
Aandrejka….23 DC…..OVU 14 DC......9 DPO
renesi.......…23 DC….OVU 15 DC.....8 DPO
mamasek .....20 DC.....OVU 13 DC.....7 DPO
babettka.......21 DC..…OVU 17 DC.....4 DPO
Marciii...........15 DC…..OVU 11 DC.....4 DPO
Monca85.......20 DC.....OVU 19 DC.....1 DPO
Janie Bast.......6 DC
ivule18......…14tt
Ahojky Holky, já jsem z okolí Zlína. Myslím, že v těchto končinách asi nás nebude moc. ![]()
Jinak konečně jsem vás dočetla. ![]()
VIdím, že nejsem jedinná holka s testománií. ![]()
Ovu testy mám nachystané.
Ale je fakt, že za ty měsíce jsem taky už trochu otupěla a minulý měsíc jsem ovu testy nepoužila. ![]()
teda jak si to tady ctu, tak zacinam zase verit, ze to treba zitra vyjde a ty // carky tam budou.. ![]()
ja jsem taky z Prahy ![]()
Janie Bast moc tě tu vítám
já právě měla ten ranný potrat taky v květnu, no a od té doby si moje tělo dělalo, co chtělo… ovu byla, ale děsně pozdě, různě jsem špinila a pak třeba za týden přišla MS… no teď mám první měsíc Clostík a krásně se to zatím srovnalo, špinění žádné
Tak snad se ti to srovná, jinak doporučuju jít za dr., ale hlavně když je ovulka ![]()
mamasku tak to vypadá moc dobře, právě jak jsem psala - možná je to takový podvědomí šok pro tělo, že by se s ním mělo něco dělat, že to vyjde
hlavně takové pěkné příznaky… A jak jsi na zítřek připravená??? ![]()
Já jsem z Děčína
…
Taky jsem fakt moc ráda, že nám to tu tak hezky jde
… Teď už budeme jenom všechny psát o //!
…
Normálně teď k ránu se mi zdálo zase o porodnici
jsem už vážně na blázinec
…
Příspěvek upraven 05.09.11 v 09:28
AAkaficko: nadějej umírá poslední. Taky tomu věřim!! Určitě bych zítra testla. Taky bych řekla, že sluněním to být nemůže, já ležím na slunci pořád a teplota stejná ![]()
Jinak holky já sem taky z Prahy ![]()
Příznaky u mě vůůůbec žádný, ale teplota se drží na 36,8 a to je u mě dost. Před ovu mívám tak 36,3..36,4. To čekání je fakt síla! ![]()
aakaficko to je dobře, hlavně to nechce se nervovat, ta psychika je děsná věc… Zítra zkus určo testík, ptž jestli by měla mrcha přijít, tak to je moc moc divné, že by bt den předem stoupla ![]()
renesi já jsem právě taky docela nadšená z té teplotky, normálně mívám, tak kolem 36,7 po ovulce… no a teď jsem měla včera 36,9 a dnes 36,8 takže taky jiné teplotky… myslím, že u té bt je důležitý každý stupínek ![]()
Máš pravdu to čekání je šíleně zdlouhavé
a to jsi už o 4 DPO víc než já
…
Já myslím, že mi to bude krásně utíkat až se budu těšit na vaše testíkování ![]()
jj zkusim to, teda pokud to v noci nebo dneska nedostanu.. Ja teda par priznaku mam, chodim na WC snad kazdejch 30 min a to vypiju treba jen pul hrnecku caje a ten podbrisek me boli uz nejak 10 dnu.. No fakt nevim, nezbude mne nic jineho nez se zkusit testnout znova.. ![]()
Díky za přivítání holky. No u mě to bylo první 2 měsíce po revizi dělohy docela rozhašené. Pak jsem brala vitamínky (pyridoxin a klíčkový olej) kvůli prodloužení lut. fáze a tím i uspíšení ovu. Mívala jsem cyklus 25 dní a ovu až cca 14-16 DC, takže vcelku pozdě na krátkost cyklu. Po revizi jsem to měla 29,30,26,24 dní, tak to není zase tak hrozné. Ovu pořád vcelku pozdě.
Minulý měsíc jsem šla na homeopatika a vysadila vitamíny. Homeopatie je moje srdeční záležitost. Kdo nechce neuvěří. Já mám odzkoušeno. Nyní je mám druhý cyklus a tento cyklus jsem opět i přidala vitamíny. Vitamíny mi hned první měsíc urovnaly ovu na 14 DC. Bez vitamínů 16DC a MS po 24 dnech. Ale to je těmi homeopaty nejspíše, takže nestresuju. Teď ani nepotřebuji srovnávat cyklus. to „rozhašení“ jsem si trochu zavinila sama. Ale neřekla bych, že to je na škodu. Prostě to jen nemám jako hodinky, ale nic ke škodě. Ovu normál mám a to je hlavní. ![]()
babettko taky jsem ráda, že jsme se tu tak sešly a že mi to s váma líp utíká. Vždycky se ráno těšim, že se sem zase na vás mrknu
To měření teploty je taky věda. Nejdřív jsem se toho bála, že mě to bude akorát stresovat, ale když vidim, že to snad funguje, tak sem nakonec ráda, že vim kdy tak nějak můžu čekat ovu a tak.